benim pc'de fifa2005 yok niye diye kalkıp sorsan(niye soracksan sanki yoksa yok sanane niyesinden) yerini tövbe daha bulaman mumkunati yok...
İlk aradan sola, şimdi sağa, sonra yedinci aradan sola, sonra arkama sonra sola 15 adım sonra tekrar sağa...Ama bu benim gelirken ezberlidiğim yoldu donuste nasıL olacak ki
iyi de insan burda kaybolur yahu... arkadaş haklı:
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
komple bir şehir olmuş orası... sokak sokak ayırmışlardır...
-abi ben nereye oturayım? -4. caddeden 3. sola dön,orda 22" lcd görceksin bi tane...onun yanından biraz yürü,zaten 150m var yok... eee arkadaşım sen de çok üşengeçsin yav,sora sora bağdat bile bulunur..nedir yani...
quote:
Orjinalden alıntı: NaPoLYoN
iyi de insan burda kaybolur yahu... arkadaş haklı:
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
komple bir şehir olmuş orası... sokak sokak ayırmışlardır...
-abi ben nereye oturayım? -4. caddeden 3. sola dön,orda 22" lcd görceksin bi tane...onun yanından biraz yürü,zaten 150m var yok... eee arkadaşım sen de çok üşengeçsin yav,sora sora bağdat bile bulunur..nedir yani...
Nassı unuttuk yazmadık yauv inanamıyorm yaaaaa
Fotoşop Photoshop Peyint Paint vs.
alın size farklı bir perspektif... sakın ola fotoşop demeyin... Taş olursunuz.. Çünkü değil...
burası ne kadar elektrik yakar yahu.. bakım masrafları / zamanı... lisans bedelleri... vergi... :-) müşteri sıkıntısı.. üllleeenn
duyduguma gore baglantısı 56 k mıs
ALIN Bİ TANE DAHA BİZ BURDA UYUYALIM ELİN OĞLU NETE NASIL DÖRT ELLE SARILMIŞ BAKALIM....
herkesin kendi bilgisayarıyla katıldığı bir oyun yarışması olduğunu hatırlıyorum sanki