Şimdi Ara

Siz net cafe görmemişsiniz..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basın odası değil lan partisi bunlar. reklam dövizlere bakar msınız adsl reklamı yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

yuh diyorum başka da bişi demiyorum
  • bence bi parti herkes kendi pc siyle katılmış çünkü bütün pcler farklı bazılarınki lcd ekran fln
  • Bu cafe falan değil bir LanParty ama organizasyon takdir edilecek büyüklükte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Bu cafe falan değil bir LanParty ama organizasyon takdir edilecek büyüklükte

bence de kafe dğildir ne olduğunu da bilmiyorum
  • abii burda 10 tane 2048 adsl olması lazım kafaadan
  • ya kardeşler iyi hoş da böyle bi net cafede kaç tane eleman çalışıyo hesaba kim bakıyo bunlar çok açık verir ya
  • AABARİİİİİ
  • arkadaslar dogru tespıt etmıs

Oyun turnuvası kasalar modlu farklı farklı

NEt cafe diye yemeyin mılleti
  • resımdekı benım kafe bigün gelin takılın
  • Batı Kanadı,57-60.Masalar Arası Brooklyn Koprusu Altı 19.Sokak Sapağında Ücret Ödemeyen Kişi Gördüm Sanki
  • hort cafe
  • Peki Bağlantı Ne Açaba ?_?
  • Bide Hiç Aynı Kasadan Başka Yok.Yani Adam Gidip Farklı Farklı Kasa Alcak Deilya.Bence Burada Wireless Var Yada Onun Gibi Bişi.Pc'sini Kapan Gelmiş Bana Göre...
  • Resimlerinde Birbirleriyle Hiç Alakası Yok.Farklı Açı Demişsin Bazı Resimler İçin Ama Hiç Bir Alakası Yok
  • Uyuntuya geliyonus.. cefe, mafe deil burası..

Renklam bunlar, ReNklam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 14 Mayıs 2006; 17:13:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

İlk resimde bazı elemanlar soyunmuş heralde adult sitelere mi ne bakıyorlar.

güzeldi

ayrıca photoshop diyenler ve kopyala-yapıştır diyenler aynı kişileri nerde gördüklerini söylerlermi??
    kafe olmadığı kesin ama, ps de değil yani :)
  • pehhhhh

• Siz cafe görmemişsiniz yaa
    dikkat edinn dudaklarınız uçuklamasınnn
    Cafe dediğin öyle olmaz böyle olur...üstelik resimdeki daha yarısı

• quote:

Orjinalden alıntı: nakka

ALIN Bİ TANE DAHA BİZ BURDA UYUYALIM ELİN OĞLU NETE NASIL DÖRT ELLE SARILMIŞ BAKALIM....

BU RESİM İNSANLARI REKLAM AMACIYLA YAPIOMIŞ BİR STAND GİBİ BİŞİ KURMUŞLARDIR HANİ HIZ TESTİ VB YAPMALARI İÇİN BAŞKA BİŞİ DEĞİL ÇÜNKÜ TAVANDA KOSKOCA ADSL REKLAMI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 14 Mayıs 2006; 18:10:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.