Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yorumunun bir kısmına katılıyorum. hardcore oynamayanlar yeterli zevki alacaktır. ayrıca zaten oyunu beğenmesekte hikayesi için hepimiz oynicaz :) ama ondan sora bi çoğumuz multi oynamicak bunu. "c&c nin böle olması iyi olmuş" kısmına katılmıyorum.. çünkü c&c nin en iyi oyuncuları şu anda sc2 ye geçti. büyük ihtimalle sıradaki c&c generals 2 olacaktır ozamana kadar c&c bitmiştir
  • Oyun single multi hamachi garena tunngle her türlü çalışıyor sadece ea serverlarına bağlanmıyor tabii orjinal key satın almadıysanız

Edit : Yanlış bilgilendirme : Oyunun multiplayeri çalışmadı açıklamasını aşağıdaki mesajda yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 21 Mart 2010; 1:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99hellboy

Oyun single multi hamachi garena tunngle her türlü çalışıyor sadece ea serverlarına bağlanmıyor tabii orjinal key satın almadıysanız

local multi yapılabiliyorsa iyi bari
  • arkadaşlar oyunu kurduktan sonra ea account istiyor ana menüde girdikten sonra servera bağlanamadı falan muhhabeti dönüyor sizede oldumu acaba bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 20 Mart 2010; 16:46:07 >
  • dur az kaldı kurup bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

dur az kaldı kurup bakarız

ok
  • bütün cc serilerini oynayıp sevmeme rağmen buna alışamadım arkadaş ya. haritada 4-5 tane yapı var bütün olay onları elde tutmakta. belli bir asker sınırı var ki hiç bi cc de yoktu bu. 5 binanın 4 ünü kapsan 5. ye adam kalmıyor zaten. gdi larda osuruktan bi tane defans turret kuramadım sinir oldum bi sağa bi sola koşturmaktan bişi anlayamadan oyun bitti bütün olay bunun üzerine ise ne zevki kaldı bunun bir anlam veremiyorum. ucak filan göremedim bile upgrade point nerden kasılıyor onuda bulamadım. her türlü yeniyorum her türlü kapışıyorum adamlarla ama hiç bi zevk alamadım oyundan. oyunu çözebilen varsa beri gelsin.
  • oyunları artık sayısı daha çok olan fazla sıkıntıya gelemeyen oyunculara göre yapılıyor hardcore oyuncuları göz ardı ediyorlar çünkü sayıları yeni yetme oyuncular kadar çok değil ve beklentileri çok daha yüksek yeni yetmelere oyun yapmak daha kolay geliyor herhalde YANİ TAMAMEN DUYGUSAL SEBEBLER
  • oyunu henüz oynamadım ama söylenilenlere göre oyun iyi olmayacak anlaşılan.bu serinin en sevdiğim özelliği sınırsız yapı ve asker idi.onlar elimizden alınmış anladığım kadarıyla.kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

ok

Ben çalıştırabildim, istersen anlatırım pm den
  • quote:

quote:

quote:

ok

çok iyi olur dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ok

çok iyi olur dostum

pm atamıyorum sana

• Profilinde Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ? seçeneğini işaretleyip güncelle

Bu arada 2 bölüm geçtim ama hala XP vermedi, rank atlamıyor şuan.

• Oyunun ilk görevinin Türkiye'deki New Adana bölgesinde geçmesi beni şaşırttı doğrusu.
  • Evet acaba bizim Adana mı
  • çıktıgını şimdi gördüm eğer bizim adanaysa muhteşem
  • Evet arkadaşlar.. Yorumlarınızı beklemekteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Evet arkadaşlar.. Yorumlarınızı beklemekteyim..

Valla ben biraz ilerliyorum görev modunda, online kapışma olmadığı için biraz daha zevkli hale geldi gibi, çünkü görev yapmaya çalışıyorsun. Yani oyun binasız ama sarıyor gibi geldi bana.
  • yeni adana ne oluyor kürdistan sacmalığı ile alakası olmasa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: swix

yeni adana ne oluyor kürdistan sacmalığı ile alakası olmasa bari

Ne alakası var oyun 2062'de geçiyor ve ABD'nin Adana'daki İncirlik üssü olduğundan arada tarih farkı olduğundan Yeni Adana denmiş...

Bu arada XP artmıyor yani save yapılmıyor gibi şeyler okudum doğrumudur acaba?

Bir de Garena'dan oynanabiliyor mu Lan varsa bir deneseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 20 Mart 2010; 21:49:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.