Şimdi Ara

Sadece bir amfi bir bas (?) Olablirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarr benim size bir sorum olucak..Arabamın orjinal sesinden memnunum..Ancak bir amfi birde bas alıp takmak istiorum.. Öle çok yüksek aman aman bişey düşünmüyorum..Ama takılıp kaldıgım bi yer var..Kapı kolonlarını değiştirmicem ama amfi olucak ben amfiyi sadece bas için düşünüorum..Çünkü kapı kolonlarına da amfi baglanırsa buyuk ıhtımal le kapı kolonları yeterli olmıcak..Kapı kolonlarını dahil etmeden arabaya sadece bi bas takılırmı ? Böyle bişey olurmu..Forumdaa bu işten anlayan çok yardım sever arkadaşlar var.. Umarım anlata bilmişimdir..
    Şimdiden teşekkur ederim...Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lancelotx -- 2 Temmuz 2009; 8:46:05 >

• sadece bass baglayabılırsın
    ama cok ugultu yapar ama dıgerlerınde amfı baglarsan uyumlu hale getırebılırsın
    oto sıstemlerınde ıkı ayrı amfı baglanır
    bırı mıdlere dıgerı de bass'a baglanır
    yenıden duzenleme yaparsan sorun kalmaz
    dedıgım gıbı sadece bır amfıyle bass baglanır yalnız cok ugultu duyarsın rahatsız eder..
    alıcak oldugun sıstemın kalıtesıne baglı!
    umarım yardımcı olmusumdur secım senın saglıcakla kalın
  • Teşekkurlerr verdiğinzz bilgiler için..Bu şekilde yaptgmda sadecee anfiye bagladıgım bass tan ses almıcam degilmi ? Yani hem anfiye baglı olan bastan hemde anfiye baglı olmayan dier kolonlardan ses alabiicem yada alabilcekmiyim..
  • 4 kanal bir anfi alıp bunu 2.1 şeklinde köprüleme yaparak kullanabilirsin. İki component hoparlör alıver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 3 Temmuz 2009; 21:46:23 >
  • Saolun yardımcı oldunuzz..
  • sadece bır mono amfi
    ve bır kabınlı subwoofer işin, gorecektır

ugultu yapmaz nedne yapsınkı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.