Bildirim
Gitar çalıyorum numarası çektim(Yarına Getirecekler Gitar nanay.gif)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oldu biz mal gibi neden kursa başlıyoruz ki bir gece de olur zaten. -
Ohaaaaa beee az destekli.. -
-
Bırak o dersaneyiquote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Ohaaaaa beee az destekli..
Ya da elini sargıya sar..Kusura bakma şimdi çalamam de..Sonra da okul kapanıyo zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 22 Mayıs 2009; 23:29:34 > -
-
Avatarını göster dersanedekilere herkes kaçar -
-
Yarınki halini görmek isterdim hocam insan atarda biraz destekli atar madem öyle dedin üstüne ekler kaç aydır çalmadım unutmuşumdur belki falan diyequote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
Alıntıları Göster -
Öyle atıp tutmadan öncedüşünecektinquote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Avatarını göster dersanedekilere herkes kaçarquote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Avatarını göster dersanedekilere herkes kaçar
sana gösterince sen kaçtın mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: punısher17
Yarınki halini görmek isterdim hocam insan atarda biraz destekli atar madem öyle dedin üstüne ekler kaç aydır çalmadım unutmuşumdur belki falan diye
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: punısher17
Yarınki halini görmek isterdim hocam insan atarda biraz destekli atar madem öyle dedin üstüne ekler kaç aydır çalmadım unutmuşumdur belki falan diye
Tırnakları kesmeyı unutmusun 10 günlük tırnaklar kazık gibi bende salladım bu aralar gitar çalıyorum evde diye.Nota basmayı bilen yok mu yaw öğretsın bıraz bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: punısher17
Alıntıları Gösterquote:
Ekleyemez ki hocam. Zaten tırnaklardan açılmış muhabbet. Bu seferde pislik tırnaklarını kesmiyor derlerdi.
-
Mustahak vallaha bizim sınıfdakilere desen hadi len derlerquote:
Orijinalden alıntı: Solert
Öyle atıp tutmadan öncedüşünecektin
Alıntıları Göster -
Tırnaklarını kes.quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshquote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Avatarını göster dersanedekilere herkes kaçar
sana gösterince sen kaçtın mı?
Alıntıları Göster
Kolunu alçıya al. Solaksan sol kolunu, değilsen sağ kolunu. -
Benim abim 2 aydır öğrenemedi hâlâ bir melodi çalabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Cenkquote:
Ekleyemez ki hocam. Zaten tırnaklardan açılmış muhabbet. Bu seferde pislik tırnaklarını kesmiyor derlerdi.
Alıntıları Göster
Sen 1 gecede öğreneceksin, zor iş.
-
arp falan çalıyorum diye sıksaydın ya.quote:
Alıntıları Göster
-
1 günde ne öğreniceksin milletin o kadar uğraştığı şeyiquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Cenk
quote:
Her iki durumda da madara olacaktın(sın) hocam ne diyelim bir mucize gerçekleşmezse yarın dershaneye madara olacaksın
-
Normal gitar getirirlerse Ben Jimi hendrix gibiyim yazı yazarken sağ gitar çalarken sol elimi kullanıyorum de yırtarsın %90 ihtimallequote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
arp falan çalıyorum diye sıksaydın ya.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- almanya teknoloji mağazaları
- internet kablosu nasıl bağlanır
- 1341 doğumlu kaç yaşında olur
- biriyle konuşurken sürekli gülmek
- plaka sahibi sorgulama
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X