Şimdi Ara

Birisini unutmak için ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah sabah fazla kişi yokken adam akıllı tavsiye istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Sabah sabah fazla kişi yokken adam akıllı tavsiye istiyorum.

kötü yanlarını bul.
    git yüzüne söyle.
    sonra küfürleşin falan.
    ağır hakaretler edin birbirinize.
    max 2 hafta.
  • quote:

Zor birşeydir.
    Onu Dabulu Sideyken(wc) düşün
    Ama öncelikle hiçbir şekilde hiçbir zaman dile getirme
    Arkadaş ortamında konu açılır vs... hemen değiş
    Ama arada rüyalarına girebilir ya da bir isim görebilirsin onu çağrıştırır(ya da bu saydıklarım bende geçerli ) O zaman koy baştan yeniden başlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 17 Mayıs 2009; 8:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

quote:

Zor birşeydir.
    Onu Dabulu Sideyken(wc) düşün
    Ama öncelikle hiçbir şekilde hiçbir zaman dile getirme
    Arkadaş ortamında konu açılır vs... hemen değiş
    Ama arada rüyalarına girebilir ya da bir isim görebilirsin onu çağrıştırır(ya da bu saydıklarım bende geçerli ) O zaman koy baştan yeniden başlarsın
    Zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

Zaman..

Alıntıları Göster
    baskasını bul ve bunun ondan sana daha cok yakıscagını daha mutlu olucagını dusun diger kisiyi düsünmeye basladın mı azalacaktır zaten
    kötü yönlerini düsün evet olumsuzlukları
    yapabiliyorsan fotograflarını bilgisiyarındaki bir cd ye yaz bir yere kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

baskasını bul ve bunun ondan sana daha cok yakıscagını daha mutlu olucagını dusun diger kisiyi düsünmeye basladın mı azalacaktır zaten
    kötü yönlerini düsün evet olumsuzlukları
    yapabiliyorsan fotograflarını bilgisiyarındaki bir cd ye yaz bir yere kaldır

Alıntıları Göster
    onu istediğin kadar kötü halde düşün onunla bişey paylaştıktan sonra unutamazsın tek çare var zaman zaman ve zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

onu istediğin kadar kötü halde düşün onunla bişey paylaştıktan sonra unutamazsın tek çare var zaman zaman ve zaman...

Alıntıları Göster
    Ne demişler kardeşim; "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur". Onu hatırlatan herşeyden, heryerden ve herkesten uzak olursan zaman içinde unutur gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Hetfield

Ne demişler kardeşim; "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur". Onu hatırlatan herşeyden, heryerden ve herkesten uzak olursan zaman içinde unutur gidersin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

quote:

+1 ama çaresizlikler de var mesela ben aynı sınıftayım unutmak istediim kızla... son sınıfa geçiyoruz bu şartlarda ortam da değiştirilmez ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

quote:

+1 ama çaresizlikler de var mesela ben aynı sınıftayım unutmak istediim kızla... son sınıfa geçiyoruz bu şartlarda ortam da değiştirilmez ki...

Alıntıları Göster
    ya her gün rezil olacağına git okulda herkesin önünde her şeyi bağırarak itiraf et.
    kız seni kabul ederse zaten herkes önünde de karizma yapmış olursun.
    yok kabul etmezse o kadar insan arasında rezil olduğun için kıza da öfkelenir, bu rezilliği telafi etmek için de kızı unutursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yanlış bilgi vermeyin. uzaklaşmak kaçmak çözüm değildir :)
    Daha çok bağlanmasına sebep olabilir. Git konuş, nedenleri sonuçları analiz et, kimsenin vazgeçilmez olmadığını anla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stnts

Yanlış bilgi vermeyin. uzaklaşmak kaçmak çözüm değildir :)
    Daha çok bağlanmasına sebep olabilir. Git konuş, nedenleri sonuçları analiz et, kimsenin vazgeçilmez olmadığını anla :)

Alıntıları Göster
    Hafızanı kaybet.
  • kimi unutmak istiyorsan onu her aklına getirdiğinde onu tuvaletini yaparken düşün hocam.

kesin işe yarayacak.,

dene gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurgu

kimi unutmak istiyorsan onu her aklına getirdiğinde onu tuvaletini yaparken düşün hocam.

kesin işe yarayacak.,

dene gör
    Ben de unutmak istediğim kızla aynı sınıftayım ve 3 senemiz daha var.. 2 sene yahut. gerçi henüz hiçbişey itiraf etmedim. o cesareti bi bulsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feels Good

Ben de unutmak istediğim kızla aynı sınıftayım ve 3 senemiz daha var.. 2 sene yahut. gerçi henüz hiçbişey itiraf etmedim. o cesareti bi bulsam..

Alıntıları Göster
    1 Sene Oldu Ayrılalı. Onun Üstüne 5 Kızla Çıktım. Yine Unutamadım Ama Eskisi Kadar Kalp Ağrısı Olmuyo Artık. Sanırım 5-6 Ay'a Kadar Tamamen Bitecek Beynimde Zaman Herşeyin İlacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

1 Sene Oldu Ayrılalı. Onun Üstüne 5 Kızla Çıktım. Yine Unutamadım Ama Eskisi Kadar Kalp Ağrısı Olmuyo Artık. Sanırım 5-6 Ay'a Kadar Tamamen Bitecek Beynimde Zaman Herşeyin İlacı

Alıntıları Göster
    Unutamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Unutamazsın

Alıntıları Göster
    Ayrılalı 2 gün oldu. Öyle çok özlüyorum ki anlatamam. Unutamazsın boşver. Acı bazen zevklidir. Sürün , acı çek. Bunu hak ettiğini düşün. Acıya yoğunlaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ayrılalı 2 gün oldu. Öyle çok özlüyorum ki anlatamam. Unutamazsın boşver. Acı bazen zevklidir. Sürün , acı çek. Bunu hak ettiğini düşün. Acıya yoğunlaş.

Alıntıları Göster
    unutamassın sevdin ise çoook zor belki nefrete dönüşür sonra yine sevgiye inkılab eder kalbimizi evirip çeviren var

• quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

unutamassın sevdin ise çoook zor belki nefrete dönüşür sonra yine sevgiye inkılab eder kalbimizi evirip çeviren var

Alıntıları Göster
    675 gün önce ayrıldık. . hala unutamadım, dün gece yine kederlendim açtım en sevdiği şarkıları dinledim 15 shot tekila attım.. uyuydum uyandım inan hala kafam güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.