Şimdi Ara

Birisini unutmak için ne yapabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: The After Toucher

Ayrılalı 2 gün oldu. Öyle çok özlüyorum ki anlatamam. Unutamazsın boşver. Acı bazen zevklidir. Sürün , acı çek. Bunu hak ettiğini düşün. Acıya yoğunlaş.

Bende cuma günü ayrıldım.Aynı duyguları yaşıyorum.Ne unutmak mümkün,nede unutmaya çalışmak.En ufak birşeyde aklına geliyor.Aaa burda şunu yapardık böyle yapardık şöyle yapardık,2 gündür bıktım bende şu üzüntüden.Başka birine gitsen olmuyor.En kötü koyanda kızın bana hayatımdan çık istemiyorum seni demesiydi

Birde yemin ettim doğumgününe kadar mesaj atmayacağım diye(14 Ağustos).Ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 18 Mayıs 2009; 14:15:54 >

• ölmeyi dene?
  • Zaman herşeyin ilacı derler ya, gerçekten öyle. Zamana bırak ve kötü yanlarını, sevmediğin ama onda olan şeyleri düşün.
  • Kayıda Yaz Bakmaya Bile Gerek Kalmıcak Hemen Hatılıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

Ayrılalı 2 gün oldu. Öyle çok özlüyorum ki anlatamam. Unutamazsın boşver. Acı bazen zevklidir. Sürün , acı çek. Bunu hak ettiğini düşün. Acıya yoğunlaş.

Bende cuma günü ayrıldım.Aynı duyguları yaşıyorum.Ne unutmak mümkün,nede unutmaya çalışmak.En ufak birşeyde aklına geliyor.Aaa burda şunu yapardık böyle yapardık şöyle yapardık,2 gündür bıktım bende şu üzüntüden.Başka birine gitsen olmuyor.En kötü koyanda kızın bana hayatımdan çık istemiyorum seni demesiydi

ooof off ben neler çektim üzülerek söylüyorum ama yıllar geçsede unutamaycaksınız tabi eğer harbi sevdiyseniz. .

Gerçekten sevdiğimi sandığım bi kızı 3 saatte unuttum ama bu kızı unutamayacağım gibi duruyor.Ne hayaller kurmuştum
    Gittim ismini koluma dövme yaptırdım barışalım diye gördü bana mı sordun yaptırırken dedi..Çok kötü oldum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

1 Sene Oldu Ayrılalı. Onun Üstüne 5 Kızla Çıktım. Yine Unutamadım Ama Eskisi Kadar Kalp Ağrısı Olmuyo Artık. Sanırım 5-6 Ay'a Kadar Tamamen Bitecek Beynimde Zaman Herşeyin İlacı

kesinlikle tamamen beyninde bitiriceksin zaman herşeyin ilacı gerçekten
    ama çokça bir zaman lazım buna. ve sonra kendi benliğine tekrardan dönüyosun.
    tabiki bu birazda karakter meselesi. sabırlı olman şart ve olayları fazla kafaya takmadan
    bir süre sonra olumlu düşündüğünün farkına varıcaksın.ve içinde garip bir huzur olucak. işte o
    an beyninde bitmiştir herşey.
  • Her zaman yanında düşün. Bir süre sonra o hep yanındaymış gibi düşünmemeye çalış. Test edildi tarafımca onaylandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Sabah sabah fazla kişi yokken adam akıllı tavsiye istiyorum.

Birisini unutmak için ne yapabilirim.

bil ve öl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagoqa

quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Sabah sabah fazla kişi yokken adam akıllı tavsiye istiyorum.

Birisini unutmak için ne yapabilirim.

bil ve öl

• Özcan Deniz-Sevdanın Rengi Tam Bizi Anlatıyo Bea =(

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum
    Bahtımın karasını silmedim silemiyorum
    Sende kaybettim ben öbür yarımı toz pembe baharı
    Ateşsiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali

Aşk adamı inletir dert adamı söyletir
    Sayende oldum dertli derdindeyim
    İnsan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur
    Ateşsiz yaktın beni derdindeyim

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum
    Bahtımın karasını silmedim silemiyorum
    Sende kaybettim ben öbür yarımı toz pembe baharı
    Ateşsiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali

Aşk adamı inletir dert adamı söyletir
    Sayende oldum dertli derdindeyim
    İnsan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur
    Ateşsiz yaktın beni derdindeyim

Beni azad et vurayım kendimi derviş misali dağlara
    Aşkından ozan oldum bülbül misali susmuyor dilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 18 Mayıs 2009; 14:49:09 >

• Aynı sorun bende de var sevgilim 1 ay 8 gün önce zorunlu olarak memleketıne döndü ve gorusme ımkanımız yok telefon msn vs vs hariç Sonrası malüm gıttıkden 1 hafta sonra ben bıtırdım en başta pişmanlık duydum nefret etmeye calıstım olmadı baskasıyla bırlıkte olmak ıstedım buda ona ıhanetmış gibi geldi.İçtim yine olmadı tabıkı eskısı gıbı deıl ama halen seviyorum şuan cıksa karsıma gel yıne dese sonuna kadar Adını duyunca ıcım bı farklı oluyor bi sancı başlıyor.

Ama O Bana " Seni unutmak ıcın elımden gelen herşeyi yapıcam" dedi kendı hayatımı kurcam bılmemne bir sürü şey saydırdı ben hala sevıyorum gel çık içinden ?
  • Karşı cinsten bir arkadaş bir gün bana "Kızlar erkeklere göre çok daha kolay unutur. Kızların her şeyi silip önüne bakması daha kolaydır. Eğer bunu yapamıyorsa o erkek onun için zaten doğru erkektir. Ama erkekler böyle değil biliyorum. Gerçekten seven erkeklerin unutması çok zor oluyor demişti."

Yorumu sizlere bırakıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Karşı cinsten bir arkadaş bir gün bana "Kızlar erkeklere göre çok daha kolay unutur. Kızların her şeyi silip önüne bakması daha kolaydır. Eğer bunu yapamıyorsa o erkek onun için zaten doğru erkektir. Ama erkekler böyle değil biliyorum. Gerçekten seven erkeklerin unutması çok zor oluyor demişti."

• quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Karşı cinsten bir arkadaş bir gün bana "Kızlar erkeklere göre çok daha kolay unutur. Kızların her şeyi silip önüne bakması daha kolaydır. Eğer bunu yapamıyorsa o erkek onun için zaten doğru erkektir. Ama erkekler böyle değil biliyorum. Gerçekten seven erkeklerin unutması çok zor oluyor demişti."

Aynen böyle maalesef.
  • Kalpteki bitmeden akıldaki silinmiyor...
  • daha sonra unutman gerekicek olan başka birisini bulcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Unutamazsın

Bende unutamıyorum. Sanki hala içimde ufak bi sevgi tomurcuğu var ona karşı.
  • 1 gün önce teklif etseydim belki farklı olacakmış. Bugün bunu öğrendim... Gelde çıldırma..
  • Onu düşündüğün zaman zaten şöyleydi böyleydi de bahane bul.
  • Ustalar bana da tavsiye lazım. Benim eski kız arkadaşımı tamamen unutmak istiyorum. Artık sevmiyorum ama yinede beraberken güzel şeyler yaşadık. Onu unutmadan da yeni bir ilişkiye başlayamıyorum. Aynı fakültedeyiz, haftada 3-4 defa karşılaşıyoruz. Ayrılırken konuşup ayrıldık. Onu görünce heyecanlanmıyorum, bir şey hissetmiyorum ama yinede yalnız olduğum zamanlar onu hatırlıyorum. Sevmek değil alışmak benimkisi, ne yapmak lazım???

(Tavsiye istediğimiz yere bak, herkeste aynı ders varmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 18 Mayıs 2009; 20:03:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.