|
Kırıkları da satabilmenizi sağlayan modlar var onlara göz atabilirsiniz. Oyunun ekonomisi bozuk durumda. Oyunu bitirdim, tüm geliştirmeleri yapılmış exoskeleton zırh ve silahlara verdiğim tamirat ücretinin haddi hesabı yok. Sağlam çatışmaya girdiğim bir görevden sonra en az 100K tamirciye para ödeyip çıkıyorum. Lootla falan mümkün değil parası çıkmıyor. Katır gibi sırtınızda silah taşıyıp satsanız yine yetmez. Artifact'ları da zaten ölü fiyatına alıyorlar. En baba artifactın asıl değeri 60K iken tüccarın vereceği taş çatlasın 20K, o parayla armor bile tamir ettiremiyorsunuz. 1 basit artifact 1 keleş etmiyor böyle saçmalık olmaz. :) Hiç sinir bozmamak adına UETools kullanarak para hilesi yaptım yoksa bayacaktım. Zaten ilerde düzelteceklerini belirttiler, silahları ve armorları yükselttikçe değerleri artıyor, değerleri arttıkça tamir masrafı artıyor. Sevdiğiniz güzel bir silahı iyice upgrade edip düzenli kullanmak istiyorsanız bütçeye kara delik açıyor. Hile hurdaya bulaşmak istemiyorsanız, en azından oyun başlarında ekipmanları eskitip eskitip atacaksınız tamirata upgrade'e girişmeyeceksiniz yoksa para yetişmez. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt