Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Driftleri yaptım birsüre sonra alışılıyor.Arkadaşlar tuşlar bende joy button şeklinde yazıyor o yüzden anlamıyorum nitroyu hangi tuşla kullanıyoruz?

Alıntıları Göster
    EA nın forumunda adamlar bu gibi hataları ve eksiklikleri gözlemleyip istekte bulunmuşlar.

Bugs
    - flag girl standing in the middle of car in intro
    - wheel/gamepad input lag
    - cars randomly start jumping/galloping after a crash
    - stock Corvette doesn't work at all
    - in certain car battles, Viper won't work
    - Murcielago's 5th and 6th gear don't accelerate
    - force feedback dies randomly (Logitech Momo; might not be game's fault)
    - font size sometimes gets staggered in the loading screens
    - in online play, opponent's engine noise is distorted; makes stuttering noise
    - reversal of certain tuning slider settings, e.g. under/oversteer
    - cars sometimes don't appear correctly in replay mode
    - screen occasionally fades to black during the grid sequence; requires race restart

Issues/Annoyances
    - NO MOUSE SUPPORT - very hard to precisely pick paint colors or move the camera
    - LOADING TIMES - hard drive light is not active past the first couple seconds; takes far too long and seems unnecessary
    - car model loading times seem to take longer than they should
    - won't save language preference
    - automatic login has too many confirmation screens
    - car settings reset after switching from simple to advanced tuning mode
    - some cars are too bouncy, e.g. Works'd Corvette
    - ability to scoop up cars is far too easy
    - crash blur/desaturation gets annoying sometimes, would be nice to be able to turn that off or down
    - drift physics don't seem to allow you to speed up through a drift
    - vinyl texture resolutions are a bit too low
    - if you have multiple eligible cars for an event, let it ask you what to use instead of having to exit and choose it beforehand
    - in-game wheel doesn't match real wheel input that well
    - HUD font color hard to see in some views

Update Suggestions
    - server selection/list
    - ability to kick people from online and change rules after making lobby
    - direct chat (IM-like)
    - LAN play
    Other
    - damage model should allow more parts to fall off/break
    - ability to save custom tuning profiles
    - inclement weather (rain, thunderstorm, snow - even if it has no affect on traction)
    - night racing
    - ability to paint more intricate parts of cars, or more individualized to the model
    - ability to customize body kits/spoilers
    - ability to buy stock cars that you've already Works'd (since you can't sell/de-Works the car)
    - free camera in showrooms
    - ability to save replays
    - carbon fiber option
    - ability to paint rims
    - ability to change tire appearance
    - Bugatti Veyron/Carrera GT spoiler should be dynamic, or at least active
    - TrackIR support
    - more button customization options
    - music imports

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oversteer az fark ediyor. Yinede virajı yavaş alsak bile halen o kayma devam ediyor. Bu kayma GT4 de de vardı , ama makul düzeydeydi. Bu oversteer i yapıncada makul düzeye geldi diyebiliriz aslında. Yani gerçekçi olmasından kaynaklanıyor gibi geldi bama

Alıntıları Göster
    Direksiyonla drift yapabilen var mı? Varsa özel bi ayar yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal

quote:

Orijinalden alıntı: denizza

oversteer-understeer nasıl karıştırılımış yahu

o değil de,audi tt'de 145 km ile giderken kadran 100 gösteriyor eminim bu hata 0'dan 100'e 10'ar 10'ar atlayan kadrana sahip bütün arabalarda vardır

Vall karıştırmışlar işte, full oversteer yapınca araba zırnık kaymıyor işte

Alıntıları Göster
    Nvidia GeForce 8600Gt, Intel Core 2 Duo E4500, 2 GB Ram ile bu oyunu hangi ayarlarda oynarım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

arkadaşlar bu oyunda optimize problemi olduğu kesin gibi çünkü att ile baktığımda oyun sırasında GPU yu %45 , CPU yu ise %73 kullanıyo gözüküyo. yarı yarıya ekran kartımı kullanamıyorum yani...

GPU-Z den baktım ben,ekran kartını %100 kullanıyor nerdeyse.. İşlemciyide %60 civarı falan belki dahada az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyezial

Nvidia GeForce 8600Gt, Intel Core 2 Duo E4500, 2 GB Ram ile bu oyunu hangi ayarlarda oynarım ?

Alıntıları Göster
    rextr cidden direksiyonda drift asla dedim ben. El freni zaten batmıs hissettiriyor nedense bi alısamadım cok feci kayıyor. Döndürünce öbür tarafa döndürmek düzgün kaydırmak zorlu ama aslında biraz ugrasılsa yapılmıycak gibi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

rextr cidden direksiyonda drift asla dedim ben. El freni zaten batmıs hissettiriyor nedense bi alısamadım cok feci kayıyor. Döndürünce öbür tarafa döndürmek düzgün kaydırmak zorlu ama aslında biraz ugrasılsa yapılmıycak gibi değil...

driftte direksiyonu tam kırmayacaksın o zaman drift yapamassın spin atar araç yada toparlayamassın. viraja uygun yerden virip direksiyonu az kıracaksın sonra kökleyeceksin gazı viraj daha keskinleştikçe hafif hafif kıracaksın . ama tam kırmayacaksın bu gibi durumda. anca hızlı girip virajı tam içten alırım diyosan full kırıp dönecen sonra diğer yöne kırıp viraj çıkışı dirft yapacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

driftte direksiyonu tam kırmayacaksın o zaman drift yapamassın spin atar araç yada toparlayamassın. viraja uygun yerden virip direksiyonu az kıracaksın sonra kökleyeceksin gazı viraj daha keskinleştikçe hafif hafif kıracaksın . ama tam kırmayacaksın bu gibi durumda. anca hızlı girip virajı tam içten alırım diyosan full kırıp dönecen sonra diğer yöne kırıp viraj çıkışı dirft yapacan.

Alıntıları Göster
    Youtube'dan bir kaç drift videosu izledim de, adamlar arka tekerleğe drift boyuncu patinaj çektiriyolar, sanırım ilk önce bunu yapmayı öğrenmek lazım? Yoksa direksiyonu az yada çok her türlü kırmayı denedim beceremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

arkadaşlar bu oyunda optimize problemi olduğu kesin gibi çünkü att ile baktığımda oyun sırasında GPU yu %45 , CPU yu ise %73 kullanıyo gözüküyo. yarı yarıya ekran kartımı kullanamıyorum yani...

GPU-Z den baktım ben,ekran kartını %100 kullanıyor nerdeyse.. İşlemciyide %60 civarı falan belki dahada az.

Diğer oyunlarda GPU sıcaklık 83 derecelere vururdu, bunda ortalama 55-57 arasında geziniyor. neden acaba? ati driver 9.4 kullanıyorum. bundan olabilir mi acaba? OC yaptım 710 Mhz e çıkardım GPU frekansını(normal 630Mhz) yine de ısınmadı kartım. sorun ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nehalem28

unsal
    verdıgın ayar ıcın tesekkur ederım gercekten ıse yarıyor
    ARKADASLAR BENCE OYUN SIMDI 10 ÜZERİNDEN 10 ALIR HALE GELDİ ARABA MİLİM KAYMIYOR

Rica ederim, klavye ve oyunla ilgili başka gelişmeler bulan arkadaşlarda hemen foruma iletirse sevinirim.
    ayrıca kokpitte araç çok daha iyi kontrol ediliyor gibi, gerçi oversteer hikayesi başlı başına oyunu düzeltti benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Allah rızası için biri Logitech Vibration Feedback'in uygun ayarlarını verebilir mi? Ya da herhangi bir direksiyonun (Force Feedback olmayan)

Alıntıları Göster
    Kokpit kamerasından sağa sola bakabilmek mümkün mü? Mümkünse nasıl bakacağız? Bütün tuşlar, mouse vs. herşeyi denedim bi türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal

CAR GARAGE----> TUNING---Quick Tunning

"Balance" sekmesindeki kaydırma çubuğunu "Oversteering" e dayıyoruz. Evet, oversteering,
    söylendiğine göre EA over ve understerringi birbirine karıştırmış, büyük hata deniyor.

Fark inanılmaz, artık altınızda dans eden arabaya elveda diyoruz.

Not: Bu arada bu ayarları garajınıza aldğınız her arabaya uygulamanız gerekiyor. Ayrıca "manufacture race"
    lerdeki arablara sadece eğer garajınızda ise bu ayarlar geçerli oluyor. E o kadar olsun, zira oyun artık güzel güzel
    oynanabilir durumda...

Kaynak:http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedshift/show_msgs.php?topic_id=m-1-51436140&pid=957699

Kesinlikle oyunu kurtaran ayar bu :)
    Ama bende 0'a getirince bu sefer odun gibi dönmez oldu araba, 20'ye getirince pist rekorları başladı :) Gerçi ben detaylı ayarlardan da baya kasmıştım düzeltmek için yol tutuşu, onların etkisi de olabilir.
    Murcielago dehşet bir F1 aracına döndü ama şu an (Hız hariç tabi )

• quote:

Orijinalden alıntı: venomturk

Kokpit kamerasından sağa sola bakabilmek mümkün mü? Mümkünse nasıl bakacağız? Bütün tuşlar, mouse vs. herşeyi denedim bi türlü bulamadım.

Num Lock tuşlarındaki 2-4-6-8 tuşları ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

quote:

Orijinalden alıntı: venomturk

Num Lock tuşlarındaki 2-4-6-8 tuşları ile.

Alıntıları Göster
    nosu nasıl kullanıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: djx

nosu nasıl kullanıcaz

önce arabanı modifiye edip nos takıcaksın, sonra yarışırken de space'e basıp nos açıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: djx

nosu nasıl kullanıcaz

önce arabanı modifiye edip nos takıcaksın, sonra yarışırken de space'e basıp nos açıcaksın

Alıntıları Göster
    Oyunu Logiteck Momo ile oynayan var mı? Ben titreşim olayını çok yeterli bulmadım ya :( Grid de çok daha iyiydi. Acaba iyi yapamadıklarından mı? Ayarları oyuna bıraktığımda zaten varla yok arası, direksiyon ayarlarına girip ayarları kendin yap diyerek herşeyi full e getirirsem ancak titreşim hissettiriyr kendini oyunda ama yine de çarpmalarda falan hala yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: fcaglayan

Oyunu Logiteck Momo ile oynayan var mı? Ben titreşim olayını çok yeterli bulmadım ya :( Grid de çok daha iyiydi. Acaba iyi yapamadıklarından mı? Ayarları oyuna bıraktığımda zaten varla yok arası, direksiyon ayarlarına girip ayarları kendin yap diyerek herşeyi full e getirirsem ancak titreşim hissettiriyr kendini oyunda ama yine de çarpmalarda falan hala yok?

Alıntıları Göster
    Eğer Balance ayarını full Oversteering yaparsanız doğru yol tutuş artar direksiyonda sertleşir ancak Helezonlarıda sertleştireceğinden
    araçta sallantı yapacaktır oynarken hiç hoş olmaz ve bazı tümsek gibi yerlerde hakimiyeti zorlaştırıbilir
    Her ayarın bi avantajı olduğu gibi birde kötü yanı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

quote:

Orijinalden alıntı: answer25

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Şimdi biraz ayarları kurcaladım ve nedenini anlayamadığım şekilde bir anda herşey normalleşti en ufak bir kasılma yok..
    İşin ilginç tarafı kokpitteyken çok daha fazla oyunun kasması kokpitten çıktığımda akıcı, herhangi bir kasma yaşatmayan bir oyun haline dönüşüyor..

şimdi 2 sorum var sounrasında benden bir müddet kurtuluyorsunuz:
    1: Nitro yu hangi tuşla kullanabiliyoruz?
    2: Kokpitteyken açıyı nasıl değiştirebiliriz, yani kamera açısını biraz daha geriden vitesinde gözükebileceği bir şekilde ayarlamak mümkün mü?

2. soruyu bende merak ediyorum acaba bir ayar mı var yardım

Ben bütün upgradeleri yaptım koltukta biraz geriye geldi, yan dikiz aynasının tamamına yakını görünür oldu, direksiyondan uzaklaştım. Fakat hangi upgrade bunu becerdi bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar Bi bug mu var ya.Aldıgım bi aracı 44 bin ise biraz modifiye ettikten sonra 190 bine e satıyorum bu nedir ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Ya arkadaşlar Bi bug mu var ya.Aldıgım bi aracı 44 bin ise biraz modifiye ettikten sonra 190 bine e satıyorum bu nedir ya?

parayı kırarsın işte

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Alıntıları Göster
    oversteer i dayayınca araba pistten çıkınca toparlanmıyor, dönüşler zayıf kaldı kayma bir nebze azaldıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

oversteer i dayayınca araba pistten çıkınca toparlanmıyor, dönüşler zayıf kaldı kayma bir nebze azaldıda

Alıntıları Göster
    Resmen rezalet aklıma dicek başka bişey gelmiyor oyunu bitirdim ama benim için de NFS serisi bitmiştir. bu oyuna 9 puan verenleri hiç anlamıyorum arcede desem oyuna değil araba yerinde durmuyor e similasyon desem (Rfactor, GTR2 LFS vs. gibi) o da değil bazıları similasyon olmuş zor olması normal vs. diyorlar arkadaşlar yapmayın etmeyin hiç mi araba kullanmadınız 50km ile giderken direksiyanu az sağa yada sola çevirince arababa kopar mı yoldan ki bundar standart arabalarda bile olmazken ben BMW M3 kullanma şansına da sahip oldum araba kedi gibi yola yapaşıo gerçekte ama oyunda sadece düz yolda giderken sağa sola kaymaya başlıyor oyununun zor zevkli çekişmeli olmasını istiyosan diğer araçların yapay zekasını sağlam yaparsın kontrolleri bozmazsın bu tamamen işin kolayına kaçmak olur artı evet görsellik gayet güzel ama ben sadece arabalara bakacaksam resimlerini de bulurum netten doya doya bakarım önemli olan o arabayı kullandığı hissini verebilmek maalesef araba ile savaşmaktan bu zevki alamıyoruz... NFS serisini hepimize sevdiren yanları o sokaklarda kurallar olmaksızın gaza sonuna kadar basmamızdı kendi arabalarımızı yapmamızdı şimdi diyeceksiniz NFS daha önceden de pistlerdeydi (örn. NFS hot pursuit) ama NFS serisini bize asıl sevdiren undergraund oyunudur sonra ikincisi hele ki most wanted dan vazgeçemiyorum ondan bi hedefimiz de vardı polislere meydan okuyarak rakibimize adım adım yaklaşıp onu alt ediyoduk ve bunun zevki tartışılmazdı şimdi ne var pistte dönüp duruoruz ne için ??? GRID den ne farkı var arabalar daha fazla görsellik daha iyi sürüş farklı adı GRID 2 olsun o zaman optimizasyona zaten bişi demeye gerek yok herkes yakınıyor...
    NFS nin oyun dünyasında ayrı bir yeri vardı ama bunu artık iyice kaybetti bu arabalar ve bu grafik motoru ile most wanted 2 yi yapsalar hiç bişi değiştirmeden emin olun daha zevkli olur... Neyse en azından DIRT 2 geliyor hiç olmazsa bu hayal kırıklığını onunla unutmak istiyorum iyi oyunlar...

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.