Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusalonur

bu oyunu biz simcilerde merakla bekliyorduk ama hayal kırıklığı olduyeni grafikleri ile fiziklerine zaten bir şey diyemeyeceğimiz rfactor2 yi bekliyoruzoda olmazsa simbinin aklının başına gelmesini ve gtr2 fizikleri ile gtr3 ü çıkarmasını bekleyeceğiz

bu oyunda hata alan arkadaşlar;

hata sisteminizde onda bunda falan değil,oyunu nereden aldığınıza bağlı

benzer hataları bende alıyordum,belkide bu yüzden oyunun ne olduğunu anlamıyorum diye oyunu başka bir yerden aldım ve bahsettiğiniz hataların hiç biri bir kere bile tekrarlanmadı

isteyene adres tarif edebilirim,anladınız siz onu

Alıntıları Göster
    Bugatti fiyatını yüksek görünce çok güzel araba sandım ama kusura bakmayın araba b.ktan hiç sağlam deil öyle görünüşüne bakmayın.Zaten çoğu yer kabul etmiyor.Paganide almam kontrol edemiyorumki sola çeviriyorum coşuyor araba bir sağa gidiyor bir sola ancak çok professionel olması lazımki bu arabayı kontrol edebilesin.Ama bugattiyi tercih etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

vinly reklerini nasıl değiştiriyoruz?

bu arada vatanda alışveriş yaparken oyunu gördüm 57 lira olunca kaptım bende bir tane online modu zevkli olmuş baya zevk aldım

bilen yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Bİr iki görüntüde benden olsun

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

Alıntıları Göster
    audi vs bmw de kaldım ya ilk yarışı 2 saatte geçtim ciddi ciddi adama geçiriyorum bende gidiyorum adam çarpıyo kenara bende ne kadar fren sıksam çarpıyorum sonunda yarışun sonuna doğru virajda çarptı bende zar zor kurtardım öle geçtim 2sindede yine aynı yer yine geçilmiyo adam 3 saniye fark atıyo geliyorum geçiyorum çarpmadan adam bi anda önüme geçiyo oyun motoruna undercoverdaki 4x4 vs bugattiyide unutmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 21 Eylül 2009; 20:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Bİr iki görüntüde benden olsun

Alıntıları Göster
    Klavyecilere müjde!!! (Bu arada vereceğim ayarlar direksiyoncular içinde iyi olduğu söyleniyor ama bilmiyorum...)

Bu ayarları test ettim, bu senede NFS bize haram diyen klavyeciler, artık güzel bir oyuna sahibiz diyecekler.

İlk olarak adjust controlden şu ayarları girelim:

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%
    Speed steering Sensitivity 100%

Bunların pek işe yaradığı söylenemez, asıl bomba şu:

CAR GARAGE----> TUNING---Quick Tunning

"Balance" sekmesindeki kaydırma çubuğunu "Oversteering" e dayıyoruz. Evet, oversteering,
    söylendiğine göre EA over ve understerringi birbirine karıştırmış, büyük hata deniyor.

Fark inanılmaz, artık altınızda dans eden arabaya elveda diyoruz.

Not: Bu arada bu ayarları garajınıza aldğınız her arabaya uygulamanız gerekiyor. Ayrıca "manufacture race"
    lerdeki arablara sadece eğer garajınızda ise bu ayarlar geçerli oluyor. E o kadar olsun, zira oyun artık güzel güzel
    oynanabilir durumda...

Kaynak:http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedshift/show_msgs.php?topic_id=m-1-51436140&pid=957699

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

audi vs bmw de kaldım ya ilk yarışı 2 saatte geçtim ciddi ciddi adama geçiriyorum bende gidiyorum adam çarpıyo kenara bende ne kadar fren sıksam çarpıyorum sonunda yarışun sonuna doğru virajda çarptı bende zar zor kurtardım öle geçtim 2sindede yine aynı yer yine geçilmiyo adam 3 saniye fark atıyo geliyorum geçiyorum çarpmadan adam bi anda önüme geçiyo oyun motoruna undercoverdaki 4x4 vs bugattiyide unutmadım

Alıntıları Göster
    Bugatti arbasını tavsiye etmem hiç sağlam deil en pahalı araba bide ama görünüşüne baktğım zaman çok sağlam araba gibi duruyor.virajdan nasıl geçsem diye düşünüyorum çünkü frene basarsam arkamdaki araba çarpıcak benim arabada hiç sağlam deil bide arkamdaki arabada çarparsa kafayı yiyicek arabam kendi kendine sağa dönücek.dönemiycem arabanın frenide pek iyi tutmuyor zaten sırf hızlı olsun diye arabanın freninimi azaltmışlar ne anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ne ara oldu bitti ya undercoverın kırkı çıkmadı daha

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar benim sistem gereksinime bi bakın oyunla uyumlumu bi bakar mısınız.
    Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40Ghz 2.39 Ghz 1.25 GB RAM

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal

Klavyecilere müjde!!! (Bu arada vereceğim ayarlar direksiyoncular içinde iyi olduğu söyleniyor ama bilmiyorum...)

Bu ayarları test ettim, bu senede NFS bize haram diyen klavyeciler, artık güzel bir oyuna sahibiz diyecekler.

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%

"Balance" sekmesindeki kaydırma çubuğunu "Oversteering" e dayıyoruz. Evet, oversteering,
    söylendiğine göre EA over ve understerringi birbirine karıştırmış, büyük hata deniyor.

Not: Bu arada bu ayarları garajınıza aldğınız her arabaya uygulamanız gerekiyor. Ayrıca "manufacture race"
    lerdeki arablara sadece eğer garajınızda ise bu ayarlar geçerli oluyor. E o kadar olsun, zira oyun artık güzel güzel
    oynanabilir durumda...

Kaynak:http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedshift/show_msgs.php?topic_id=m-1-51436140&pid=957699

Alıntıları Göster
    oversteer-understeer nasıl karıştırılımış yahu

o değil de,audi tt'de 145 km ile giderken kadran 100 gösteriyor eminim bu hata 0'dan 100'e 10'ar 10'ar atlayan kadrana sahip bütün arabalarda vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: denizza

o değil de,audi tt'de 145 km ile giderken kadran 100 gösteriyor eminim bu hata 0'dan 100'e 10'ar 10'ar atlayan kadrana sahip bütün arabalarda vardır

Alıntıları Göster
    Hobaaa 1200 ze satılabiliyormuş araba yani 100% satıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BersemenT

Alıntıları Göster
    balanceyi düişürdüm bir fark göremedim hala kendi kendine geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BersemenT

Alıntıları Göster
    Oyun ana menüden sonra LOADİNG ekranında kitleyip kalıyor....
    Elinde çalışan KÜREK olan arkadaşlar bi gönderebilirler mi? int. dolaşan Küreklerin çoğu problemli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Oyun ana menüden sonra LOADİNG ekranında kitleyip kalıyor....
    Elinde çalışan KÜREK olan arkadaşlar bi gönderebilirler mi? int. dolaşan Küreklerin çoğu problemli....

Alıntıları Göster
    bende s2000 var ama memnun değilim tier 2 de mixed eventde yarışıyorum yeni araba alacam ancak tıer 2 den rwd mi awd mi alayım yoksa tier 3 ten rwd mi awd mi alayım bide tier 2 deki şu anda yarıştığım yolda tier 3 arabasıyla yarışabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussogt500kr2

bende s2000 var ama memnun değilim tier 2 de mixed eventde yarışıyorum yeni araba alacam ancak tıer 2 den rwd mi awd mi alayım yoksa tier 3 ten rwd mi awd mi alayım bide tier 2 deki şu anda yarıştığım yolda tier 3 arabasıyla yarışabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Dene arabaları 100% satabiliyorsun nasıl olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Şimdi biraz ayarları kurcaladım ve nedenini anlayamadığım şekilde bir anda herşey normalleşti en ufak bir kasılma yok..
    İşin ilginç tarafı kokpitteyken çok daha fazla oyunun kasması kokpitten çıktığımda akıcı, herhangi bir kasma yaşatmayan bir oyun haline dönüşüyor..

şimdi 2 sorum var sounrasında benden bir müddet kurtuluyorsunuz:
    1: Nitro yu hangi tuşla kullanabiliyoruz?
    2: Kokpitteyken açıyı nasıl değiştirebiliriz, yani kamera açısını biraz daha geriden vitesinde gözükebileceği bir şekilde ayarlamak mümkün mü?

2. soruyu bende merak ediyorum acaba bir ayar mı var yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: answer25

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Şimdi biraz ayarları kurcaladım ve nedenini anlayamadığım şekilde bir anda herşey normalleşti en ufak bir kasılma yok..
    İşin ilginç tarafı kokpitteyken çok daha fazla oyunun kasması kokpitten çıktığımda akıcı, herhangi bir kasma yaşatmayan bir oyun haline dönüşüyor..

şimdi 2 sorum var sounrasında benden bir müddet kurtuluyorsunuz:
    1: Nitro yu hangi tuşla kullanabiliyoruz?
    2: Kokpitteyken açıyı nasıl değiştirebiliriz, yani kamera açısını biraz daha geriden vitesinde gözükebileceği bir şekilde ayarlamak mümkün mü?

2. soruyu bende merak ediyorum acaba bir ayar mı var yardım

Ben bütün upgradeleri yaptım koltukta biraz geriye geldi, yan dikiz aynasının tamamına yakını görünür oldu, direksiyondan uzaklaştım. Fakat hangi upgrade bunu becerdi bilemiyorum.

• quote:

Vall karıştırmışlar işte, full oversteer yapınca araba zırnık kaymıyor işte

• quote:

quote:

Vall karıştırmışlar işte, full oversteer yapınca araba zırnık kaymıyor işte

Alıntıları Göster
    unsal
    verdıgın ayar ıcın tesekkur ederım gercekten ıse yarıyor
    ARKADASLAR BENCE OYUN SIMDI 10 ÜZERİNDEN 10 ALIR HALE GELDİ ARABA MİLİM KAYMIYOR

• quote:

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%

oynanabilir durumda...

Hiç bir fayda etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

quote:

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%

oynanabilir durumda...

Hiç bir fayda etmedi

Alıntıları Göster
    nasıl etmedi hocam ben ozellıkle arkadan ıtıslı araclarda ılk kalkıslarda acayıp zorlanıyordum arabayı bır turlu stabılıteye oturtamıyodum sımdı gene patı cekıp arkayı saga sola atıyor ama 2 3 manevra ile kurtarıyosun nıtekım hızlı gıderkende ıse yarıyor hızlı gıderken dıkkatınızı cekmıstır arac ile anlık dıreksıyonu oynatsanız araba dansöz gibi oynuyordu ama bundan sonra sadece hafıf bır yon degıstırme vede hemen arac kendını topluyor oyle bı sag bı sol gıtmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

nasıl etmedi hocam ben ozellıkle arkadan ıtıslı araclarda ılk kalkıslarda acayıp zorlanıyordum arabayı bır turlu stabılıteye oturtamıyodum sımdı gene patı cekıp arkayı saga sola atıyor ama 2 3 manevra ile kurtarıyosun nıtekım hızlı gıderkende ıse yarıyor hızlı gıderken dıkkatınızı cekmıstır arac ile anlık dıreksıyonu oynatsanız araba dansöz gibi oynuyordu ama bundan sonra sadece hafıf bır yon degıstırme vede hemen arac kendını topluyor oyle bı sag bı sol gıtmıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunda optimize problemi olduğu kesin gibi çünkü att ile baktığımda oyun sırasında GPU yu %45 , CPU yu ise %73 kullanıyo gözüküyo. yarı yarıya ekran kartımı kullanamıyorum yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

arkadaşlar bu oyunda optimize problemi olduğu kesin gibi çünkü att ile baktığımda oyun sırasında GPU yu %45 , CPU yu ise %73 kullanıyo gözüküyo. yarı yarıya ekran kartımı kullanamıyorum yani...

Alıntıları Göster
    Oversteer az fark ediyor. Yinede virajı yavaş alsak bile halen o kayma devam ediyor. Bu kayma GT4 de de vardı , ama makul düzeydeydi. Bu oversteer i yapıncada makul düzeye geldi diyebiliriz aslında. Yani gerçekçi olmasından kaynaklanıyor gibi geldi bama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 21 Eylül 2009; 22:49:39 >

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.