Ne garip insanlar var,ne yiyeceklerini bile foruma soruyorlar.
"Hava soğuk sıkı giyin"
Sen ilginçlik görmemişsin.......
Tavuk döner tercihimdir ama param bol olursa et döner alırım , ( bugün tavuk yedim )
Etin et mi ne olduğu belirsiz olduğu icin TAVUK
Ama baba mekanlarda ET
quote:
Orjinalden alıntı: Or_By
et döner her zaman ama her yerdeki döneride yemem. piyasadakilerin çoğu kıymadan yapıyor et döner kakalıyor. gerçi %100 orjinali bulmak biraz zor ama sekline bakında ne olduğu ortada zaten. et döner parca etten yapılır tam resmini bulamasamda bu resim biraz idare edici
iskender dedinmide yanık et olmayacak. sağlığa zararlı olduğundan yukardaki arkadaşın resimine pek katılamayacağım yanmamış fakat çiğ kalmamış bir et ile sunulmalı
canım çekti yarın gidip yemek lazım
Şu et döneri o haliyle ısırmak hep hayalimdir.
Piliç döner
İzmir'de fiyatlar çok farklı...10 TL'ye de döner yenir,TL'ye de...Tercihim tavuk.
Et Döner şaşmam
Bazlamaya yapıyorlar o zaman mükemmel oluyor.Her zaman et tercihimdir ama para azsa tavuk ye gitsin
Lavaşla yapıyolar ...
ikiside dönmez
bizim arkadaşın yaptığı bi mallık geldi aklıma, tavuk dürüm yiyoruz buranın en sağlam yerinde , şöyle bi dialog geçti:
arkadaş : abi şimdi biz tavuk dürüm yiyoruz ya ben : ee? arkadaş : abi o kadar büyük tavuğu nerden buluyolar yaw? grup : ......
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
bizim arkadaşın yaptığı bi mallık geldi aklıma, tavuk dürüm yiyoruz buranın en sağlam yerinde , şöyle bi dialog geçti:
arkadaş : abi şimdi biz tavuk dürüm yiyoruz ya ben : ee? arkadaş : abi o kadar büyük tavuğu nerden buluyolar yaw? grup : ......
komedi...
sanane
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme