Et olsun tavuk olsun dürümlere ketçap ve mayonez attıranları anlamıyorum
:S ketçap bana şekerli geliyorda
mayonezi seviyorum
Tavuk döner. Hem hesaplı oluyor, hem de içinden sinir, damar, vs. çıkma ihtimali düşük.
et dönerin içinde ne olduğu belli değil, tavuk da en kötü ihtimal martıdan yapılıyordur o yüzden onu yemek daha mantıklı
3 çeyrek ekmeği bir bütün olarak yaracaksın ekmeğin içini alacaksın el döneri dolduracaksın kapatacaksın bir ısırdığında resmen et fışkıracak mmmmmmmm mükemmel
2 Tam Tavuk Sade Ketçap
yukarı
suanda yıyorum tavuk doner hr zaman
Başka yerlere gittiğim zaman (Kafe vs.) Et döner. Bizim burda yersem TL olduğundan Tavuk döner. Oyum Et Dönere.
Ne garip insanlar var,ne yiyeceklerini bile foruma soruyorlar.
"Hava soğuk sıkı giyin"
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
Orjinalden alıntı: kız ismet
quote:
Orjinalden alıntı: Leite
üsküdar motor iskelesi civarında tavuk döneri çok güzel yapıyorlar
de get orasi pislick yuvasi aslanım yaf 2 sene hamburger doner sosisli yedim o bufelerden (ozeellikle cem bufe) bağişiklik sistemin kuvvetli oyzuden mikroplara karşi :D
sosis 1 ytl ama sosisin ne sosisi olduğundan şüpheliyim
1ytl ye sosis mi olur, Allah bilir neyden yapıyorlardır onları
et döner her zaman ama her yerdeki döneride yemem. piyasadakilerin çoğu kıymadan yapıyor et döner kakalıyor. gerçi %100 orjinali bulmak biraz zor ama sekline bakında ne olduğu ortada zaten. et döner parca etten yapılır tam resmini bulamasamda bu resim biraz idare edici
iskender dedinmide yanık et olmayacak. sağlığa zararlı olduğundan yukardaki arkadaşın resimine pek katılamayacağım yanmamış fakat çiğ kalmamış bir et ile sunulmalı