ama döner genelde tavukla birlikte anılır yani. orası ayrı tabi. et dönerin iskenderden farkı yoktur pek.
et dönerinin tadı her zaman daha güzeldir,ama millet para gitmesin diye tavuk döneri yiyor
quote:
Orjinalden alıntı: FRoM24
Et severim ama tavuk yerim tl bakımından
Tamamiyle katılıyorum ..
Tavuğuda severim etide severim . Eti döner olarak değilde iskender şeklinde yerim ..
Tavuk döner şebnem dönmez.
tavuk döner de et dönmez mi
Sivas'ta bir et döner yedim mükemmeldi, odun ateşinde acayip lezzetli oluyor.Normal de tavuk sevmem tat olarak ama tavuk döner de leziz olmuyor değil yani
Et Döner 57% (96) Tavuk Döner 42% (72)
Kaliteli olunca ikisi de güzeldir. Ama iyi yapamayan bir yerden yemektense yememeyi tercih ederim.
bu tad tavuk dönerde yok
quote:
Orjinalden alıntı: Reordinary
bu tad tavuk dönerde yok
bu yemeğin ismi yokmudur
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
Tavuk dönerin iskenderi olmadığından et döner.
Tavuk İskender Var Et kadar lezzetli deil ama idare eder
işin ustasindan ve piirinden yerseniz her iki dönerde çok süper olur.. ama ben tavuk dönerden şaşmadim bugune kadar... hatta bugun kankayla 1,5 ekmek tavuk döner yedik acili baharatl ketçapli mayonezli fln böle süperdi..
Her gün tavuk döner yediğimden midem bulanıyor artık.. Öğrenciliğin gözü kör olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: Seddoo.
işin ustasindan ve piirinden yerseniz her iki dönerde çok süper olur.. ama ben tavuk dönerden şaşmadim bugune kadar... hatta bugun kankayla 1,5 ekmek tavuk döner yedik acili baharatl ketçapli mayonezli fln böle süperdi..
kanka deyince benim kankam aklıma geldi gelseydi izne beraber yerdik
özledim be anılarım depreşti
Yapan yere bağlı olarak farketmiyor.
Meselâ, kadıköy'deki büfelerdeki tavuk döneri güzel oluyor. Hele ki, dürüm ile ve ketçap - mayonez ile süper gidiyor...