Şimdi Ara

Cod5 WW Full 212.68.44.74:28961

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cod5 serverimizi en sonunda açmış bulunuyoruz 212.68.44.74:28961 Cod5 patch v1.1
    iyi oyunlar dilerim

195.85.201.84:28960 = CodTurk Only Rifle
    195.85.201.84:28961 = Hardcore Mix Server
  • oyuna nasıl giriyoruz peki online profil bile yapamıyoruz yaaf
  • oyunun multiplayerini aç é veya ~ ile consolu aç " tırnak işaretini sil connect 212.68.44.74:28961 yaz enterle
    oyuna girersin
    195.85.201.84:28960 = CodTurk Only Rifle
    195.85.201.84:28961 = Hardcore Mix Server
  • Güzel pingi düşük bir server, saçma yasaklar yok diğer serverdaki gibi.
  • bomboş :S
  • ya 1.1 pacht'i yükledim altta 1.0.872 (yanlış olabilir) yazıyo, yüklenmiş mi 1.1 pacht? (önceden ne yazdığını hatırlamıorum, single'a girmio) bide server a tıkladığım zaman a... connenting ..0... yazıyo bekliom bekliom girmio oyuna. bu nedendir?
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • xfireden neden görünmüyor server oyun güncellemesi yapıldığı halde kimse gelmiyor servere yaa :(

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • pff kimse yok
  • kimse yok bide zaten server donmuş sadece bölmler deişiyor oyuna giremiyorum şahsen,2-3 tane server var elimde oldukca kalabalık oluyor o serverlar genelede TDM ,saglam bir SD,CTF server olursa talep olur ama xfire daha görmediği için serverların oturması zaman alır
    xfire halledince serverler kendine gelir

Orjinalden alıntı: mccknightt

kimse yok bide zaten server donmuş sadece bölmler deişiyor oyuna giremiyorum şahsen,2-3 tane server var elimde oldukca kalabalık oluyor o serverlar genelede TDM ,saglam bir SD,CTF server olursa talep olur ama xfire daha görmediği için serverların oturması zaman alır
    xfire halledince serverler kendine gelir

kardes serverları paylasırmısın ozellikle sd ve ctf serverlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 17 Kasım 2008; 10:34:19 >

Orjinalden alıntı: helsloot

Profil yaratamıyorum nasıl yaratacağız ?

eger oyun korsansa profil yaratamazsın cancel diyerek gec oyun nickini multiplayer options bolumunden koyabilirsin.find games bolumune tıklayıp arkadasların verdigi server numaralarıyla giris yap classlar adam oldurdukce acılacak
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.