Şimdi Ara

Slumdog Millionaire (2008) | Danny Boyle (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

10/2 oda oyunculukları için..

Alıntıları Göster
    Beni hiç sarmadı bu film.Bu kadar Oscar alacak kalitede değil.Bundan çok daha kaliteli birçok film ya hiç Oscar alamadı,ya da daha azıyla yetindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Beni hiç sarmadı bu film.Bu kadar Oscar alacak kalitede değil.Bundan çok daha kaliteli birçok film ya hiç Oscar alamadı,ya da daha azıyla yetindi.

Alıntıları Göster
    Bence oscarların hepsini hakeden bir film bundan daha iyileri daha az oscar almış olabilir ama şimdi fight club kalitesinde bir film olsa bundan çok oscar alır diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Max Richter

Bence oscarların hepsini hakeden bir film bundan daha iyileri daha az oscar almış olabilir ama şimdi fight club kalitesinde bir film olsa bundan çok oscar alır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    filmin teknik işlerinden anlamam ama öyle insanı saran, vay be diyebildiğim bi film değildi, herkesin bildiği gibi yarışmayla alakalı bi film ve nedense her soruya geçtikçe içimden yok artık dedim, ve eski Türk filmlerini anımsadım..

bakalım, Güneşi Gördüm için bayaa olumlu yazılar var eleştirmenlerden, bi de ona not verelim kendi hayal dünyamızda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir

filmin teknik işlerinden anlamam ama öyle insanı saran, vay be diyebildiğim bi film değildi, herkesin bildiği gibi yarışmayla alakalı bi film ve nedense her soruya geçtikçe içimden yok artık dedim, ve eski Türk filmlerini anımsadım..

bakalım, Güneşi Gördüm için bayaa olumlu yazılar var eleştirmenlerden, bi de ona not verelim kendi hayal dünyamızda

Alıntıları Göster
    Filmi daha yeni izleme fırsatım oldu, gerçektende abartıldığı kadar var.

Top 10 listemin ikinci sırasına yerleştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

En son soruya nasıl doğru cevap verdi jamal alın yazısımı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Yokmu bunu bilen arkadaşlar

TAM DESTEK

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Yokmu bunu bilen arkadaşlar

Alıntıları Göster
    En son soru 3 silahşör'ün 3.sü kimdir sorusu vardı ?

İlk okul döneminde salim ve jamal okula gec geliyorlar ya, öğretmenleride jemalin kafasına ''3 Silahşörlerin '' kitabıyla vuruyor . sonra önüne atıyor oku diye :) Oradan dolayı biliyor.

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

En son soru 3 silahşör'ün 3.sü kimdir sorusu vardı ?

İlk okul döneminde salim ve jamal okula gec geliyorlar ya, öğretmenleride jemalin kafasına ''3 Silahşörlerin '' kitabıyla vuruyor . sonra önüne atıyor oku diye :) Oradan dolayı biliyor.

Alıntıları Göster
    bende yeni izledim harbiden çok ii bi filmmiş

Orijinalden alıntı: .i.

Alıntıları Göster
    quote:

:)

Abartıldığı kadar var gerçekten.

Orijinalden alıntı: Rasqutin

quote:

:)

Abartıldığı kadar var gerçekten.

Alıntıları Göster
    1080p HD indiriyorum
    Bu geceye kadar iner bende yarın izlerim herhalde
    Güzel filme benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Canér

1080p HD indiriyorum
    Güzel filme benziyor

Alıntıları Göster
    Filmin sonu iyi bitmeseymiş daha güzel olurmuş diyorum.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Filmin sonlarını sevmedim ama oldukça etkileyiciydi. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mayıs 2009; 15:06:45 >

Orijinalden alıntı: Canér

1080p HD indiriyorum
    Güzel filme benziyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Canér

1080p HD indiriyorum
    Güzel filme benziyor

Film'Gerçekten çok iyi-gerçek Jamal gerçek hayatı yaşadığı olayları-sorulara yansıması felan kurgusu çok iyi ama Şu 1080p İşi caner umarım pişman olmassın umarım

People are born free
    life chained forever NBC

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: Canér

1080p HD indiriyorum
    Güzel filme benziyor

Film'Gerçekten çok iyi-gerçek Jamal gerçek hayatı yaşadığı olayları-sorulara yansıması felan kurgusu çok iyi ama Şu 1080p İşi caner umarım pişman olmassın umarım

Alıntıları Göster
    720p prodjiden izledim 2 gün önce.

çok iyiydi film.

8.5 / 10

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Oyunculuklar berbattı cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

quote:

Oyunculuklar berbattı cidden.

Alıntıları Göster
    bence sağlam film'di..

Orijinalden alıntı: silverscreen

bence sağlam film'di..

Alıntıları Göster
    ben bu filmi çok beğenmiştim hiç sıkmadan izlettirdi kendini...

8.5 / 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güçlü -- 10 Mayıs 2009; 21:19:19 >
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü

ben bu filmi çok beğenmiştim hiç sıkmadan izlettirdi kendini...

8.5 / 10

Alıntıları Göster
    Bu film artık midemi bulandırıyor!

Slumdog Millionaire filmine bir türlü içim ısınmamıştı.
    O kırk yıllık "bir gün sana da piyango vurur, yırtarsın" hikâyesinin gerçek hayattan yoksul çocuklar kullanılarak allanıp pullanması rahatsız ediciydi.
    Filmin sevimli sahnelerinde bile bir sahtelik gizliydi sanki...
    Kaldı ki...
    Benjamin Button ve The Reader gibi sağlam filmleri seyredince, Milyoner'e verilen Oscar'da bir bit yeniği aramamak; tam ekonomik krize uygun bir pazarlama tekniğinden kuşkulanmamak imkânsızdı.
    Ne kadar haklıymışım!
    Şimdi Slumdog Millionaire'den pis kokular yükseliyor!
    "Ün ve para bir Batılılar ve Batılılarca onaylanmış olanlar içindir" gerçeğinin çürük kokusu...
    Film artık midemi bulandırıyor.

Zaten iş baştan rezaletti.
    Film çekileli bir yıl olmuş ailelere verilen "sizi gecekondudan kurtaracağız" sözü tutulmamıştı.
    Filmin iki önemli çocuk oyuncusu Rubina Ali ve Azuriddin İsmail'di ve şirket Rubina'ya resmi olarak 1060 pound, Azuriddin'e ise 3600 pound ödemişti.
    Yanlış okumadınız, sadece bu kadar...
    Bu çocuklar Mumbaili Müslüman yoksullar değil de Londra'da yaşayan Hindular olsaydı, şirket onlara "harçlık" verip defterini kapatabilir miydi?
    Dahası da var.
    Çocuklar ve ailelerinin durumu Oscar'dan sonra daha iyiye gitmemiş, kötüleşmişti. Şimdi başlarına gecekondu mafyası musallat olmuştu.
    Kazandıkları parayı gizliyor gözüyle bakılan aile birtakım çetelerce sürekli rahatsız ediliyordu.
    Bir ara babasının küçük Rubina'yı Dubaili zengin rolüne bürünen bir gazeteciye satmaya kalkıştığı haberleri geldi.
    Baba bunu yalanladı ama iddianın izi kaldı.
    Geçen hafta ajanslara düşen son habere gelince...
    O gülünce yüzünde güller açan küçük Rubina Ali'nin ailesiyle birlikte yaşadığı ev belediye buldozerleriyle yıkılmış.
    Yıkıma karşı çıkan babası da polis tarafından fena halde dövülmüş.

Hindistan'ın fizikçilerine, bilgisayarcılarına ve gurularına bayılıyor Batılılar.
    İçinden Hindistan geçen filmlerin egzotizmi ile büyüleniyorlar.
    Ama bu ülkenin yoksul Müslümanlarıysa konu, iş değişiyor.
    Hikâyelerini ve umutlarını çalıp gidiyorlar.
    Hırsızlara törenlerle ödüller veriliyor, hayatları ve ruhları yağmalananları ise kimse umursamıyor.
    Hepsi bu!
    Soruyorum; Slumdog Millionaire'i şimdi bir daha seyretmeyi içiniz kaldırır mı?

Haşmet Babaoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Bu film artık midemi bulandırıyor!

Slumdog Millionaire filmine bir türlü içim ısınmamıştı.
    O kırk yıllık "bir gün sana da piyango vurur, yırtarsın" hikâyesinin gerçek hayattan yoksul çocuklar kullanılarak allanıp pullanması rahatsız ediciydi.
    Filmin sevimli sahnelerinde bile bir sahtelik gizliydi sanki...
    Kaldı ki...
    Benjamin Button ve The Reader gibi sağlam filmleri seyredince, Milyoner'e verilen Oscar'da bir bit yeniği aramamak; tam ekonomik krize uygun bir pazarlama tekniğinden kuşkulanmamak imkânsızdı.
    Ne kadar haklıymışım!
    Şimdi Slumdog Millionaire'den pis kokular yükseliyor!
    "Ün ve para bir Batılılar ve Batılılarca onaylanmış olanlar içindir" gerçeğinin çürük kokusu...
    Film artık midemi bulandırıyor.

Zaten iş baştan rezaletti.
    Film çekileli bir yıl olmuş ailelere verilen "sizi gecekondudan kurtaracağız" sözü tutulmamıştı.
    Filmin iki önemli çocuk oyuncusu Rubina Ali ve Azuriddin İsmail'di ve şirket Rubina'ya resmi olarak 1060 pound, Azuriddin'e ise 3600 pound ödemişti.
    Yanlış okumadınız, sadece bu kadar...
    Bu çocuklar Mumbaili Müslüman yoksullar değil de Londra'da yaşayan Hindular olsaydı, şirket onlara "harçlık" verip defterini kapatabilir miydi?
    Dahası da var.
    Çocuklar ve ailelerinin durumu Oscar'dan sonra daha iyiye gitmemiş, kötüleşmişti. Şimdi başlarına gecekondu mafyası musallat olmuştu.
    Kazandıkları parayı gizliyor gözüyle bakılan aile birtakım çetelerce sürekli rahatsız ediliyordu.
    Bir ara babasının küçük Rubina'yı Dubaili zengin rolüne bürünen bir gazeteciye satmaya kalkıştığı haberleri geldi.
    Baba bunu yalanladı ama iddianın izi kaldı.
    Geçen hafta ajanslara düşen son habere gelince...
    O gülünce yüzünde güller açan küçük Rubina Ali'nin ailesiyle birlikte yaşadığı ev belediye buldozerleriyle yıkılmış.
    Yıkıma karşı çıkan babası da polis tarafından fena halde dövülmüş.

Hindistan'ın fizikçilerine, bilgisayarcılarına ve gurularına bayılıyor Batılılar.
    İçinden Hindistan geçen filmlerin egzotizmi ile büyüleniyorlar.
    Ama bu ülkenin yoksul Müslümanlarıysa konu, iş değişiyor.
    Hikâyelerini ve umutlarını çalıp gidiyorlar.
    Hırsızlara törenlerle ödüller veriliyor, hayatları ve ruhları yağmalananları ise kimse umursamıyor.
    Hepsi bu!
    Soruyorum; Slumdog Millionaire'i şimdi bir daha seyretmeyi içiniz kaldırır mı?

Haşmet Babaoğlu

Alıntıları Göster
    Aradaşlar orjnal olarak ne zaman çıkcak acaba dvd si Türkiyede bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: Mqos

Sen beğenmişsin yinede,benim dediğim hiç beğenmiyor hiç haketmiyor diyenlereydi... Bu nasıl film,Türk sinemasına benzemiş diyenler vs vs... Üstüne alınması gereken kişiler ''belli'' zaten.

ilk mesajında "hiç beğenmeyen" "az beğenen" ayrımı yapamadım kusura bakma..birde bunun üstüne hem Slumdog Millionaire filmini eleştirip hemde Benjamin Button'u sevince üstüme alındım..düşününce haksızda sayılmam aslında

Alıntıları Göster
    YA ARKADAŞLAR FİLMİN SONUNA DOORU ELEMAN SON SORU İÇİN LATİKAYI ARIO YA O DA TELEFONU ARABADA UNUTMUŞ FLN ORDA TELEFONDA ÇALAN MÜZİK HANGİSİ BİLEN VARMI SOUNDTRACK ALBUMDE YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: emerdal

YA ARKADAŞLAR FİLMİN SONUNA DOORU ELEMAN SON SORU İÇİN LATİKAYI ARIO YA O DA TELEFONU ARABADA UNUTMUŞ FLN ORDA TELEFONDA ÇALAN MÜZİK HANGİSİ BİLEN VARMI SOUNDTRACK ALBUMDE YOK

Alıntıları Göster
    Filmi yeni izledim çok güzel bir film olmus 8/10 verdim gitti :)
    Aslında hint müziklerini fln sevmem ama filmin sonundaki dansı bile izledim :)
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.