Peki arkadaslar bişeyi soracam bu tek kart uzerinde diğer hatlarımızı birleştirince butun hafıza kayıtlar falan hepsi tastamam dogru olarak kayıtlı oluyomu? Yane işin kısacası bu tek kartta istedigimiz Gsm operatorunu sectigimiz zaman orjinal hattımızın kartı gibi calısıyomu?:)
bu cihazın neresine yerleştiriyoruz bu bizim küçük sim kartları ve ilk hepsini okutup dosyaları bilgisayara yazıp sonramı yeni karta yazıyoruz...Bu iş windows xp de kesinlikle olmuyormu.Yani windows xp de bende iki adet hdd var biri ntfs biri fat32 acaba windows 98 başlangıç disketi ile açıp fat32 li diskimde bu işlemleri yapsam nasıl olur programlar dos ortamında çalışmıyormu yoksa windows programlarımı .Windows programlarını xp de çalıştıramıyormusunuz...
kart kopyalamayi yapan arkadaslar, simkart uzerineki telefon defterine yazdigimiz kayitlar, butun hatlar icin ortak mi? yoksa her hattin kendine ait bir telefon defterimi var ayni sey mesaj kutusu icinde gecerli
sanıyorumki ortak oluyorlar. kullanılan karta göre bir mesaj kapasitesi ve rehber kapasitesi var ve o da ortak galiba..
MaTrix dediğin güzeL siteyi gezdim baya bi biLgi war eLine sağLık ancak kiraLama işLemini ben yapıyorum dedin ama ben mersindeyim noLcak :))))
SewgiLerime !! ..
Ya ßu kart kopyalama işi için sim_scan programı dışında bildiğiniz güzel bir program varmı? ßu program benim telsim kartımı okumuyor. Gidip yeni bir tanede almak istemiyorum.
olay dağılmış. bilen arkadaşın birisi konuyu özetlerse daha iyi anlaşılır..
Unbreakable Aslında işlem kopyalama değil yeni kart oluşturma. Simcard ların içinde 2 tane kod var onları bulunca yeni boş bir karta toplayabiliyoruz. Hafıza da kopyalanmıyor sonuçta. Orijinali gibi kullanıyorsun herhangi bir fark yok(arama cevaplama sms hücresel bilgi...vs.) fakat mesela SimPlus ise yeni kartta SimPlus menüsü gelmiyor Çünkü o kartınızın özelliği. Bunda SimEmu diye bir menü geliyor.
Borckaartvin Cihazın kart girişi var. hepsinin kodunu bulup en son yeni karta yazıyoruz. Sorun yarattığını söyledikleri için XP de denemedim, denemek lazım.
cnt Telefon defteri ortak 250 kayıt Mesajlar ayrı 40 kayıt. Ben telefonun hafızasını kullanıyorum.
TRGKapTan Kargo ile adrese teslim alabilirsin. İşin bitince kargo ile gönderirsin.
Inf_onb sim_scan piyasadaki en iyi ve hızlı program bir de Cardinal isimli bir program var. yaklaşık 1 sene önce kullanmıştım 1 hattın kodunu bulması 14 saat sürmüştü. sim_scan yaklaşık 1 saatte buluyor.
erte konumuz sahip olduğumuz birden çok hattı tek bir simcard da toplamak. Mesela 3 tane turkcell 3 tane telsim 2 tane de aria hattın var (aycell olmuyor, toplam 8 taneye kadar oluyor) hepsini tek bir simcard a oluşturuyorsun, hepsine farklı pin kodu veriyorsun telefonu açarken hangisinin pin kodunu yazarsan telefonun o hatla açılıyor. Bunun nasıl yapıldığını anlattık burada.
Windows Xp Professional kullanarak simscanda imsi ve ki numaralarını buldum. Bu arada Muğla'dayım bazende Denizlide. Bu iki ilden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim
teşekürler. peki güvenlik sorununu nasıl hallettiniz?
hangi güvenlik sorunu?
oki maTrix bu konu hakkında sana PM yoLLAdım iLgin için teşekkür ederim ..