Şimdi Ara

ÖDÜLLÜ MOD: Laptop Monitörünü Kasaya Modifiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
5
Favori
61.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba aşagıdaki adreste satıcıya mesaj yazarsanız elınde varsa gonderırler
    http://urun.gittigidiyor.com/NOTEBOOK-EKRANINI-NORMAL-MONITOR-YAP-SINIRLI_W0QQidZZ15464437
  • Mehmet abi, başarıların devamını bekliyoruz :)
  • süper olmuş valla
  • Olağanüstü Tebrikler
  • Kasa ısısından bir etki oluyormu?
  • çok yaratıcı...
  • şerefsizim benim aklıma gelmişti. valla
  • güzel olmuş gerçekten elinize sağlık.
    bende bu kasanın zıt renklii olanını kullanıyorum.
  • çok güzel olmuş hakkaten tam benlik aslında böyle bir şey ama hiç fikrim yok nasıl yapıldığına dair hem bu yer de kaplamaz
  • kasa sahibi alınmasın ama bu kasanın neyi odullu hak etmis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

kasa sahibi alınmasın ama bu kasanın neyi odullu hak etmis.

kardeş adam elindeki işe yaramayan laptop u değerlendirip, işe yarar güzel birşey yapmış.bilgisayar kullanırken tv izleyebileceksin.hemde hiç yer kaplama sorun olmadan.daha ne olsun çay kahve falan mı yapması lazım?
  • ödülü dh tarafından mı verildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

quote:

kardeş adam elindeki işe yaramayan laptop u değerlendirip, işe yarar güzel birşey yapmış.bilgisayar kullanırken tv izleyebileceksin.hemde hiç yer kaplama sorun olmadan.daha ne olsun çay kahve falan mı yapması lazım?

ya tamam lcd koyması guzel. de bi lcd koyması ile odul alınıyorsa ozman forumdaki diger modculara haksızlık olmuyormu.adamlar cok cirkin kasaları resmen tras edip muhtesem makinalara ceviriyolar.bu benim yorumum arkadasim.panel takarak bana gore kasa mod lanmıs olmaz.ozman butcesi olan adam alır bitane server kasa plazma monte eder kral benim der.ama bir baskası kendi basına kendi imkanlarıyla mod yapar ama gormezden gelirler.bi bak kasaya lcd den baska ne var kasada:)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

quote:

ya tamam lcd koyması guzel. de bi lcd koyması ile odul alınıyorsa ozman forumdaki diger modculara haksızlık olmuyormu.adamlar cok cirkin kasaları resmen tras edip muhtesem makinalara ceviriyolar.bu benim yorumum arkadasim.panel takarak bana gore kasa mod lanmıs olmaz.ozman butcesi olan adam alır bitane server kasa plazma monte eder kral benim der.ama bir baskası kendi basına kendi imkanlarıyla mod yapar ama gormezden gelirler.bi bak kasaya lcd den baska ne var kasada:)

dostum ödülü bir kişi kafasına göre vermiyor herhalde kararlaştırıp veriyorlar.
    adamın akılna gelmiş yapmış.bu sitede daha önce bu şekil bir kasa yapan oldumu.(ben görmedim)
    Demekki en yararlı bunu buldular.

• wawawwaw agzım acık bakıyorum super
  • gerçekten süper tebrik ederim
  • Güzel çalışma. Ben de 3 yıl önce 17" lcd monitörü kasanın yanına monte etmiştim.
  • süper mod suan benim elimdede lcd var laptopumun o kartlar olmadan olmuyormu ya ?
  • mükemmel olmuş tebrikler
  • Ödülü kim verdi ?
    Hani nerde ödül?

Ayrıca çok yaratıcı bişey olmuş eline sağlık kasa sahibinin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.