Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vommel , aMoN-r4 , Mvnmt35 , gorkem0707 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 40 Misafir (5 Mobil) - 38 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
365.854
Cevap
2.836
Favori
23.857.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
604 oy
Giriş
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

ben de seriyi sevmeme rağmen sıkıldım, döndüm mirage oynuyorum. shadows'un bence temel sıkıntısı ana karakterler ve onların hikayesi sarmıyor.

------

metroidvania az biraz sevenlere prince of persia lost crown'ı kesin tavsiye ederim. fiyatı da uygun.

Onlar sadece Xbox platformunu destekliyor üstat, PC desteklemiyor.

ben metroidvania sevmeyenlere bile Prince of Persia Lost Crown u tavsiye ederim.

Ben de sevmeyenlerden biriydim. Prince of Persia hiç oynamamıştım.

Ubi+ almıştım oyun yeni çıkmıştı hype vardı. öylesine yükledim. ve çok keyif aldım.

sonra da satın alarak zevkle oynadım oyunu.

anywhere diye okumuştum değilmiş benide kurtardınız hocam sağolun  

Birde şöyle saçma birşey var.Mesela bir oyun aldınız Minecraft.Oyunu online xboxta oynayabilmeniz için gamepass almanızı şart koşuyor yoksa oynayamıyorsunuz.Yani parasını verip satın aldığınız konsol,oyun online mod için gamepass zorunluluğu şart koşuyor.O yüzden Xbox kısmından soğudum.Oğluma xbox almıştım,sırf bu yüzden pişman oldum.

Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • Merhaba arkadaşlar,

daha önce paylaşıldıysa dikkate almayın lütfen, Epic haftalık indirimli oyunlarda dikkatimi çekti paylaşmak istedim.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/tr/p/steel-seed-cdc5d9

İyi forumlar

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Vommel kullanıcısına yanıt

PS da aynı şekilde diye biliyorum. Konsol tarafında üyelik olmadan para verip aldığınız oyunun çok oyunculu modunu ücretsiz kullanamıyorsunuz. PC'nin güzelliği de burada. Ben genelde xbox'ı single oyun oynamak için kullandığımdan eksikliğini hissetmiyorum ama Cod, Fifa gibi oyunları oynayanlar için PC tercih etmek çok daha mantıklı olur. Pc derken Steam, Epic vs...

Bu arada satın almadan önce Outlaws demosunu denedim.
    Bahsedildiği kadar kötü bulmadım. Herhalde beklenti meselesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

outlaws ben dün 6 saat kadar oynadım. çok şaşırdım bu kadar kötü anılan bir oyunun gördüğüm kadar iyi çıktığına.

• @phalantan ben de pek metroidvania tercih edenlerden değildim ama sevdim lost crown'ı. ki ben klavye + mouse ile oynuyorum, gamepadciler daha da çok keyifle oynayacaktır. bu fiyata bu türde daha iyisi yok.

Evet insanlar take two'dan FIFA bekliyor ama onun da ea'dan aşağı kalır yanı yok, basketbol oyununun bölüm aralarına reklam ekledi diye iyi linç yemişti, futbol tarafında kendini kanıtlasın o zaman ea zamanını özleriz

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Sony'e o kadar sövüp de bu yıl en çok oynadığım oyunlar arasında ilk beşte iki oyunu olması.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Stalker da listeye girmiş fakat bitiremedim, en son oyun açılmıyordu bile.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bende yılın başında tlou2 ve gow Ragnarok bitirmiştim, sony'ye laf ediyoruz nesne çünkü bu tarz oyunlar çıkarsın istiyoruz, koca nesil uncharted çıkmadı, hikayeli oyun istiyorum hikayeli, başlamalı ve bitmeli

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • store.steampowered.com
    Save 100% on One Gun Guy on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1200580/One_Gun_Guy

store.steampowered.com
    Save 100% on Wild Terra 2: New Lands on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1134700/Wild_Terra_2_New_Lands

paylaşılmış ama işten güçten göremeyen olursa diye tekrar paylaşalım
    yarına kadar eklemeniz gerenk

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Yeni PC ye geçtiğimden beri ilk 6 ayım bu şekilde olmuş. ilk SteamReplayim. Oyun sürelerini vs detaylı göstermeleri harika gerçekten

Hocam hazır yeni yıl başlamamışken, buraya kayıt olarak gün gün takip edebilirsiniz.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]steamplayti.me
    Steam Playtime Tracker — Charts, Trends & Game Insights | steamplayti.me
    https://steamplayti.me

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasperd

@phalantan ben de pek metroidvania tercih edenlerden değildim ama sevdim lost crown'ı. ki ben klavye + mouse ile oynuyorum, gamepadciler daha da çok keyifle oynayacaktır. bu fiyata bu türde daha iyisi yok.

Bkz: Hollow Knight Silksong, Ori and the Will of the Wisps.

İyi hatırlattınız benim aklımdan çıkmış bu reklam olayı vardı sahiden 70 Dolar tam oyun fiyatı iste bir de bu tür saçma sapan reklamlara maruz kal. Ayrıca, özellikle PC tarafında NBA 2K serisindeki yıllardır giderilmeyen sunucu problemleri de var halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 17 Aralık 2025; 19:45:14 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.