|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imjohnnystark -- 18 Aralık 2025; 10:1:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imjohnnystark -- 18 Aralık 2025; 10:1:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğru ama Steam'i bir pazaryeri olarak düşünmeliyiz. Amazon kendi sattığı ürünlerde biraz daha iyi indirimler yapabiliyor. Steam ise kafasına göre indirim yapamaz. İndirim dönemleri, ödeme altyapısı, iade gibi süreçleri yönetiyor. İndirim oranlarını yayıncılar belirliyor. Epic gibi alternatiflerin olması iyi. |
|
Yok, hocam özellikle Sony'ye söveceğim. Her oyunları hakkında yazdığım yorumlarımda bu durumdan bahsediyorum, yine giydireceğim. GoW Ragnarök'ten, Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. Last of Us Part 2'den; Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Ghost of Tsushima'dan
Horizon Forbidden West'den Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spider Man 2'de de midem bulandı fakat onu unutmuşum yorumlarıma yazmayı. En son zaten oyuna anti-woke mod getirenleri kovalıyordu Sony tarafı. Konuyu Microsoft'a nasıl getirdiniz onu anlamadım. Woke saçmalıklarında en masumu onlar bile olabilir. Halo ve GoW serilerini getirdikleri halden hiç hazzetmiyorum, sürekli de eleştiriyorum fakat özellikle GoW serisi için söyledikleriniz anlamsız geldi. Karakter Kadın olabilir, bunda sorun yok ama kalkıp da kıyamet sonrası Dünya'da 5 kişi kalmışken hemcinsine yürüyorsa orada sıkıntı vardır. Firmaların kadın çalışan veya kadınsı Erkek çalıştırmaları benim umurumda değil, akşam beraber oturup yemek yemiyoruz sonuçta. Ama kendi yaşamlarını oyuna aktarıyorsalar orada dur dedim. Siz pek kabul etmesiniz de bu durumun en öncüsü yıllardır Sony'dir. |
| _____________________________ |
|
Hayırlı olsun hocam benim için yeni kinguin sitesi oldu burası baya bi oyun aldım buradan. Özellikle humble bundle paketlerinden çıkan kodlar için iyi oluyor. Geçen hafta da komisyonu düşürdüler çok daha iyi oldu. |
|
![]() |
|
Bu kod bende çalışmadı süresi mi doldu? |
|
![]() |
|
Aynen global olana tıklayıp yönlendirildiğinde geçerli oldu. Teşekkür ederim hocam |
|
|
![]() |
|
Benimle oynucaksan alırım |
|
![]() |
|
Keyfimi kaçırdın şimdi bak |
|
Dostlar tam kış indirim dönemine girerken world bu ay Steam, Electronic Arts harcamalarında 300 tl indirim yapıyor. Kişiye özel olabiliyor. World kullananlar bir kontrol etsin derim. Bana da gelmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 18 Aralık 2025; 12:9:10 > |
|
|
Akbank'ta da benzer bir kampanya var acaba steam bakiyesi çalışır mı? |