Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nocilisss , Nocilisss , hEro_ , bluepaw , Joeltr Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 39 Misafir (12 Mobil) - 31 Masaüstü13 Mobil1 Android
5 sn
367.741
Cevap
2.850
Favori
24.068.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
604 oy
Giriş

ARC Raiders Eneba sitesinde geri ödeme ile komisyon dahil neredeyse 1000 liraya geliyor. Veya AKS13 kodu kullanırsanız geri ödeme olmuyor ama 1068 liraya geliyor.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imjohnnystark -- 18 Aralık 2025; 10:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru ama Steam'i bir pazaryeri olarak düşünmeliyiz. Amazon kendi sattığı ürünlerde biraz daha iyi indirimler yapabiliyor. Steam ise kafasına göre indirim yapamaz. İndirim dönemleri, ödeme altyapısı, iade gibi süreçleri yönetiyor. İndirim oranlarını yayıncılar belirliyor. Epic gibi alternatiflerin olması iyi.

O kadar haklısın ki hocam. Yani ben de tabi gereksiz lgbt sahnelerden rahatsız oluyorum ama bu oyundan aldığım keyfi engelleyecek düzeyde olmuyor. Asıl ses çıkarmamız gereken yerli dizi sektörü varken, her gün hemen her dizide ‘maço’ erkeklerin kadınlar tarafından daha fazla tercih edildiği bilinçaltımıza yerleştirilirken, sokakta korna basmaya bile korkar olduğumuz bir toplumun içindeyken, her gün yeni bir skandal ile güne başlarken( şike, uyu*turucu, cina*et) ve son olarak her gün öldürülmeden ya da darp edilmeden bittiğinde şükreder hale gelmişken woke, lgbt gibi konulara takılmayı kendi adıma anlamsız buluyorum.

Katılan, eleştiren olabilir. Farklı düşünen herkese de saygım var, zira farklılıklara duyulan saygı ile gelişeceğimize inanıyorum. Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yok, hocam özellikle Sony'ye söveceğim. Her oyunları hakkında yazdığım yorumlarımda bu durumdan bahsediyorum, yine giydireceğim.

GoW Ragnarök'ten,

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bir diğer olumsuz kısım ise artık klasikleşen Sony Woke saçmalıkları. Horizon serisinin içinden geçtiler, Last of Us ile bezdirdiler. Yahu gidip Ghost of Tsushima'da  yarattılar. Bu oyunda ise kaç bin yıllık Nors Mitolojisinde yer alan Angrboda'yı zenci yapmaları. Tamam kendi hikayeni yazıyorsun da değiştirilmemesi gereken bazı kalıplara da saygı duymanız gerek. Neyse Selam olsun Nigga Snape ve Regis'e.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Last of Us Part 2'den;

Spoiler,

Gelelim Dananın kuyruğunun koptuğu yere; Woke ve Social Justice Warrior saçmalıklarına. Yaklaşık 10 yıldır PlayStation markası; Netflix, Disney ve Amazon'a nispet yaparcasına artık Hold my Beer seviyesine geldi. Öyle ki(Bundan sonrası Horizon serisi ve Ghost of Tsushima oyunları için spoilerdır) İlk oyun nispeten eski bir yapım olduğu için Yönetmen Neil Druckmann'ın bıyıkları yeni terliyordu. Bu oyun ise kendisi artık baskın bir Yönetmen olduğu için yardırmış durumda. Daha oyunun ikinci sahnesinde Ellie olarak Bara gidiyoruz ve arka planda iki erkeğin konuşmasına denk geliyoruz. Diyor ki dün gece çok iyiydi, tekrar yapar mıyız. Çok önemli değil ama Kıyamet kopalı 25 yıl oldu, 3-5 kişi kaldı Dünya'da. Bunlar yetmedi mi. :8 Sorun değil. Oyundaki diğer ana karakterimiz Abby var. Böyle VOCAAAT şeklinde yapılı bir arkadaşımız malum. Peki bu karaktere ne olsun. Kulağına fısıldasınlar. Neyse en azından Abby'nin neden "köpekleri" sevdiğini anlamış olduk.:D Dina desek tam bir İsviçre Ordu Çakısı. SJW kelimesinin sözlük karşılığı direk. Biseksüel?, Yahudi, No bodyshame. Forumdaki bir arkadaşın dediği gibi benim koltuk altımda o kadar kıl yok.:) Diğer tarafta 13 yaşında varoluş sancısı yaşayan bir çocuk olarak vurgulanan Lev. Sevdik değil mi. Evet, ne kadar sempatik gelse de karakteri canlandıran kişinin Trans bir birey olduğunu öğrenince bütün hevesiniz kaçabilir.

Ghost of Tsushima'dan

Alıntı

metni:
    Yahu her şeyi geçtim; Lezbiyen, daha doğrusu Biseksüel Samuray Nine'yi nasıl hayal ettiniz 1200'lerin Feodal Japonya'sında. Bu oyundan sonra çıkan Horizon Forbidden West tam bir woke örneğiydi. Ulan 20 kişi Dünya nüfusu kalmış, hemcins hemcinsine yürüyen yürüyene.

Horizon Forbidden West'den

Spoiler,

Son olarak oyunda en çok rahatsız olduğum kısımdan bahsedeyim. Maalesef oyun SJW kültürüne gömülmüş durumda. Kimsenin düşüncesinden veya cinsel tercihlerinden rahatsız olan birisi değilim. Sadece kendi "kişisel" alanıma müdahale edilmediği sürece. Oyunda buram buram Eşcinsellik gönderileri mevcut. Tanıştığımız her 10 kadın karakterden 5i falan Lezbiyen çıkıyor, evde kalan karısını özlediğini falan anlatıyor bize. Eh, bizde ne yapalım işte Dünya'yı kurtarmaya çalışıyoruz falan yine ikinci kez.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Bir diğerinde ise Femboy'luk işini şova çeviren birisi var. Ek paketin sonu ile zirve yaptı bu durum. En azından RPG olduklarını da hatırlamışlar. Neyse..

Spider Man 2'de de midem bulandı fakat onu unutmuşum yorumlarıma yazmayı. En son zaten oyuna anti-woke mod getirenleri kovalıyordu Sony tarafı.

Konuyu Microsoft'a nasıl getirdiniz onu anlamadım. Woke saçmalıklarında en masumu onlar bile olabilir. Halo ve GoW serilerini getirdikleri halden hiç hazzetmiyorum, sürekli de eleştiriyorum fakat özellikle GoW serisi için söyledikleriniz anlamsız geldi. Karakter Kadın olabilir, bunda sorun yok ama kalkıp da kıyamet sonrası Dünya'da 5 kişi kalmışken hemcinsine yürüyorsa orada sıkıntı vardır.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Firmaların kadın çalışan veya kadınsı Erkek çalıştırmaları benim umurumda değil, akşam beraber oturup yemek yemiyoruz sonuçta. Ama kendi yaşamlarını oyuna aktarıyorsalar orada dur dedim. Siz pek kabul etmesiniz de bu durumun en öncüsü yıllardır Sony'dir.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• imjohnnystark kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Şimdi inceledim de "AKSRAIDERS" koduyla 994 liraya düşüyormuş. 25 liralık servis ücreti de eklenince 1019 lira oluyor. Epey uygun oldu böyle.
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun hocam benim için yeni kinguin sitesi oldu burası baya bi oyun aldım buradan. Özellikle humble bundle paketlerinden çıkan kodlar için iyi oluyor. Geçen hafta da komisyonu düşürdüler çok daha iyi oldu.

BF6 için de güzel bir fırsat denk gelir belki bakalım .

Bu kod bende çalışmadı süresi mi doldu?

Bir de şu aşağıdaki linke gidip oradan "Eneba" olan satıcıya tıklar mısınız? Belki de allkeyshop üzerinden gidince çalışıyordur.

allkeyshop.com
    Buy ARC Raiders CD Key Compare Prices
    https://www.allkeyshop.com/blog/buy-arc-raiders-cd-key-compare-prices

• Kreus kullanıcısına yanıt

Aynen global olana tıklayıp yönlendirildiğinde geçerli oldu. Teşekkür ederim hocam

• Oyunda kadın görünce midenin bulanması da iyiymiş. Binlerce yıldır ikinci sınıf insan muamelesi yapılan, eşya kadar değer verilmeyen kadınların oyunlarda son yıllarda biraz daha ön planda olması kadın-erkek eşitliğine, iki cinsiyetin de insan olarak aynı saygıyı görmesi gerektiğine inanan birini niye rahatsız eder aklım almıyor. Kimse oyun oynamaya zorlamıyor sizi. Oyunda "woke" elementler varsa almazsınız olur biter, bu düşmanlık nedir? Umarım Allah beni hiçbir zaman "oynadığım oyunda kadın ve/veya zenci/asyalı görmek istemiyorum" gibi bir düşünceyi anlayacak hale getirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimle oynucaksan alırım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Keyfimi kaçırdın şimdi bak Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Steam'ı bekleyim de bi 77 dolar var cebimden harcarsam üzülürüm..

Kişiye özel olabiliyor. World kullananlar bir kontrol etsin derim. Bana da gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 18 Aralık 2025; 12:9:10 >
    hem duo
    hem trio

akıyo maşallah akıyo

Akbank'ta da benzer bir kampanya var acaba steam bakiyesi çalışır mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.