Şimdi Ara

GİGA +10 mu RApTOR +10 mu HB +10 mu Yoksa exp İİ+10 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet beyler başlıktaki gibi GİGA +10 mu RApTOR +10 mu HB +10 mu Yoksa exp İİ+10 mu ? hangisi vs de daha yararlıdır combom iidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tForgetDeath -- 2 Ağustos 2008; 13:39:52 >

• bence giga +10 verdiği mana ile ekstra 1 sword dancing daha vurursun

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • pwp serlerda en çok aranan item gigadır avedon 232 ap giga 215 ap en iyisi giga ve pek kimsede olmuyo samma kesenlerde oluyo.ben samma kestim 2 tane 2h lr giga 2 tanede 1h lr giga çıktı

bu arada +10 hb berbat 205 ap ve çok az vuruyo (flame magede işe yarayabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 2 Ağustos 2008; 14:53:02 >
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Aveodon +10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pw serverlerda +10 avedon dark eyeslardan çıkıyo.eğer pw serverdaysan +10 giga daha iyi
  • giga +10

Felenkor Kesmek Bir Başkadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXale

Koptum ya,kümese dönmüş burası,aç tavuk rüyasında darı görünce

pw server dan bahsedioruz

Orjinalden alıntı: 67west67

pwp serlerda en çok aranan item gigadır avedon 232 ap giga 215 ap en iyisi giga ve pek kimsede olmuyo samma kesenlerde oluyo.ben samma kestim 2 tane 2h lr giga 2 tanede 1h lr giga çıktı

bu arada +10 hb berbat 205 ap ve çok az vuruyo (flame magede işe yarayabilir)

yok yafs hb 229 atak diye biliyorum senin item bugda kalmış olabilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.