Şimdi Ara

GİGA +10 mu RApTOR +10 mu HB +10 mu Yoksa exp İİ+10 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet beyler başlıktaki gibi GİGA +10 mu RApTOR +10 mu HB +10 mu Yoksa exp İİ+10 mu ? hangisi vs de daha yararlıdır combom iidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tForgetDeath -- 2 Ağustos 2008; 13:39:52 >

• bence giga +10 verdiği mana ile ekstra 1 sword dancing daha vurursun
  • bencede giga private serverlarda 4000+ ap oluyor zaten seri vuran alıyor vede manasi hpsi fazla olan kazanirrrrr
  • pwp serlerda en çok aranan item gigadır avedon 232 ap giga 215 ap en iyisi giga ve pek kimsede olmuyo samma kesenlerde oluyo.ben samma kestim 2 tane 2h lr giga 2 tanede 1h lr giga çıktı

bu arada +10 hb berbat 205 ap ve çok az vuruyo (flame magede işe yarayabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 2 Ağustos 2008; 14:53:02 >
  • GİGA RULZ!
  • Aveodon +10
  • Bu tercihlerilerin arasındaki en iyi item giga +10dur.Ama her zaman avedon>giga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pw serverlerda +10 avedon dark eyeslardan çıkıyo.eğer pw serverdaysan +10 giga daha iyi
  • Koptum ya,kümese dönmüş burası,aç tavuk rüyasında darı görünce
  • giga +10
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXale

Koptum ya,kümese dönmüş burası,aç tavuk rüyasında darı görünce

pw server dan bahsedioruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 67west67

pwp serlerda en çok aranan item gigadır avedon 232 ap giga 215 ap en iyisi giga ve pek kimsede olmuyo samma kesenlerde oluyo.ben samma kestim 2 tane 2h lr giga 2 tanede 1h lr giga çıktı

bu arada +10 hb berbat 205 ap ve çok az vuruyo (flame magede işe yarayabilir)

yok yafs hb 229 atak diye biliyorum senin item bugda kalmış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.