Şimdi Ara

Kaputun altına Kedi yuva yapmış!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Benimkine fare girmişti ya

Yolda giderken sileceklerin olduğu yerden bi sağa bi sola geçip duruyordu , küçük farelerden , bi ara iki tane oldular durdular orda bana bakıolar

Çok tiksinirim bende fareden , paçalarım çorapların içine falan soktum , dedim bunlar mutlaka bi yer bulur gelir içeri falan

Kediyi anlarım da fare niye girer? Köyde-tarlada felan mı oldu bu

• Babamların firma kangoo sunun kaputa fare girmiş, buji kablolarını kemirmişti, araba niye çalışmıyor diye servis cagırdık.
    arabayı yaptılar ama fare hala motordaydı vede canlı şöför abimizin taktikleri: hızlı giderken aniden frene asılıp düşmesini denemek, geri manevradan sonra u şeklinde hızla dönmek vs vs o gün aklıma geldikçe hala gülüyorum, fare fare değilmiş mübarek kediyi bilem yiyecek cinsten
  • manda yuva yapmış söğüt daaalına ammaaaaan ammaaan...yavrusunu sinek ... pardon ya nerden aklıma geldi bu şarkı?
  • devamlı kovala biraz yorucu olucak ama ona orda istenmediğini hissettirisen belki vaz geçebilir bizim bodruma geliyodu ben kovardım o gelirdi ama sonra vaz geçti kendine başka yer buldu
  • benim arkadasin kiraladigi aracin motor bölümne kirpi girmisti,binlerce lira zarara soktu herifi triger kayisi vs vs derken batirdi kirpi oglani...
  • benim aracıma kedi yeni yıkattığımda dadanıyor. çok temiz galiba kendisi, sadece yeni yıkanmış araca geliyor, pati izleri her tarafta

ben birde yeni yıkanmış park etmiş araca pisleyen kargalara hastayım, tam yıkatmışım akşam park etmişim sabah gelip sadece ona pisliyor adiler
  • seneler once renault 12 ye binerken yaz gunu ciktim yola. 1 km bile gitmeden pat diye bi ses geldi. indim arabanin sagina soluna guzelce baktim hicbisiy yok. biraz daha gittim. hararet tavan vurdu. actim ki kaputu v kayisi yerinden cikmis, ortalik komple kedi tuyu... kedi yok...
    motor isininca yavrum atlamaya mi calismis ne etmis v kayisina kaptirmis kendini.... oldu mu kaldi mi bilemedim... cami borcuna girdik mi girmedik mi:)

saka bi yana da amonyak ise yariyosa mutlaka dene...
  • benim bahçede(garajda) kurt köpeği var bu sebeble kediler gelemiyorlar ama bu kezde fareler canımıza yetiyor. bugün yine temizlik yaparken bir sürü fare b*ku buldum. varsın yatsın ama ya bir yerleri kemirirse ya fren hortumlarına flan zarar verirse diye korkuyorum.
  • amonyak yanıcı bi madde olduğundan ısınabilecek yüzeylerde kullanırken tedbirli olmak gerekebilir kanaatindeyim.
  • Eniştemlerde vardı böyle bi bela ama o üstünde geziyodu hatta garajda olmasına rağmen(kapının altı açık) hergün geliyodu bide araba temizken gelince daha beter oluyodu sabah bi bakıyoduk arabanın üzerinde pati izleri çamurlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

kedinin girdiği yere köpek bağla.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/11763/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 13 Mart 2010; 16:42:15 >
  • Mart ayında kız atıo olmasın bu kedi senin arabaya. Bırak Martı geçirsinler bari
  • Konu 2008 Nisan ayında açılmış arkadaşlar yorumlarken göz önünde bulunduralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

kedinin girdiği yere köpek bağla.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/11763/

kedi 1 - köpek 0

• Adi kediler.
    Benimde motorun üzerine tünüyorlardı. Spreyler işe yarıyor diye duydum.
  • Bazen öyle kediler var ki tam şerafettin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.