Şimdi Ara

Kaputun altına Kedi yuva yapmış!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bikeresinde önümdeki arabanın hafif kasise çıkmasıyla altında kedinin artık ayağımıdır kuyruğumdur bir yerinden sıkışmış cansız bedeni yere pat pat vura vura gittiğini görmüştüm.Aracın sahibini uyaracaktım uyarmaya fırsat kalmadan biryerden dönüş yaptı gitti.
    Bu kedinin motor bölmesine girmemesi için oralara pis kokulu şeyler dökülebilir.Ama bu arabayıda kokutur iyi olmaz.
    En iyisi arabayı lifte kaldırıp alttan girebileceği yerleri tespit edip oralara tel mel birşeyler sıkıştırmak olabilir diye düşünüyorum.

yada o kediyi tespit edip arabaya yaklaştığı anda esaslı bir tekme geçirip verdiği o can acısıyla o arabanın ona cızz olduğunu beynine kazımak.

koca bahçe dururken apartman merdivenindeki saksıya pisleyen kediye karşı geliştirilmiş bir yöntemdir.Biraz şiddet içerir ama kesin sonucu verir.

• esaslı bi tekme?
    o tekmenin acısı kötü çıkar biyerden :)
  • kediden canı çıkmasından iyidir
  • Sıcak olan yerlerde uyur kediler ondan dolayı araba üstlerinde kaputlarda uyurlar
  • kedinin girdiği yere köpek bağla.
  • Köpek ve kediler amonyak kokusundan nefret ederler.. direk amonyak (tehlikeli olabilir) bulamazsan cif vs. gibi temizliyicileri biraz parmağına sürüp dağıtırsan o bölgede işe yarayacaktır.
  • Arkadaşlar benim arabam da aynı durumda.Evimde de 2 tane kedi besliyorum.Her arabaya gittiğimde arabanın üstünde kesin 1 kedi oluyor.Ön kaputuda çizmişler ama içimdeki kedi sevgisi yüzünden kızamıyorum.Kediler kendisinden başka kedilerin kokusundan nefret ederler.Sana tavsiyem başka bir kedinin idrarını o keçeye damlatman
  • bıktım bende bu hayvanlardan yav...
    eskiden kedi fln çıkardı arasıra...ama hiç köpek izi görmemiştim..

şimdiki aracın üstüne köpek çıkıyor ....artık aracı ters koyuyorum ozmn çıkmıyorlar....

kargalarda bir dall bellemiş bütün gün orda aşaaa yapıolar gitsin bıktım karga b. temizlemekten araçtann..

insanı zorla katil edicekler
  • inanırmısınız bılmıyorum ama gecen kı$ bıyerden geldım eve cıktım motorun sıcaklıgına bı kedı gelmıs motorun ustunde yatmıs . motor sıcaklıgından olmus hayvan . araca bındım nası bı koku resmen kızarmıs et kokusu . hemen aracı otoyıkamacıya goturup motorunu sıcaksuyla guzelce yıkatmıstım . tuylerım dıken dıken olmustu
  • deodorant ve çakmak...
  • Bayağı bi Kedi hikayelerimiz varmış bu sayede hem eğleniyoruz hemde bilgileniyoruz
    yabancı siteleri araştırdım ordada aynı problemden müzdarip olanlar varmış
    Kedi uzaklaştırıcı spreylerden bazıları iyi sonuç alamamış ve pahalıymış.
    Daha doğal yöntemler buldum:
    Burda bazı arkadaşların dediği gibi Aseton kokusundan nefret ederlermiş. Amonyak tavsiye etmiyorlar dahada çekebilirmiş orayı bide tuvalet belleyebilirler
    Dahası, Mentol, Nane, Sirke, Limon kokuları uzaklaştırıyormuş. Bide avusturalya çay ağacı yağı kokusundan nefret ederler diyor. Gerçi o kokudan birçok kişi nefret eder ama bende çok severim ve evimde bulunur sivrisinek yaklaşamaz bile Kendi açımdan çözümümü buldum avusturalya çay ağacı yağı (ing. witch hazel, alm. Teebaumöl). Hem bu sayede arabamda benim açımdan güzel kokar

• Bizim Yaris' e dediğim gibi bitane pit bull bağlasam linkteki gibi acaba bizim Yarisi' de çeker götürürmü Kedi yüzünden arabadan olmayalım bide

http://www.youtube.com/watch?v=feWfqwcWkvM&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Monk -- 17 Nisan 2008; 15:15:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Monk

Bizim Yaris' e dediğim gibi bitane pit bull bağlasam linkteki gibi acaba bizim Yarisi' de çeker götürürmü Kedi yüzünden arabadan olmayalım bide

http://www.youtube.com/watch?v=feWfqwcWkvM&feature=related

bu köpek bady mi yapmış?

• benim arabama öyle bi kedi gelmiş olsa kovmaya uğraşmazdım yemeğini falanda koyardım hatta

bundan dolayı bi fikrim yok

Araban hayırlı olsun bu arada
  • Hocam anahtarını ver içerde yatsın bari gariban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Nisan 2008; 16:19:24 >
  • Hayırlı olsun dilekleriniz için sağolun, cümlemize.
    Valla fena body yapmışa benziyor (Bayan Body ci ) bu cins zaten fazlasıyla psikopat fazla yaklaşmamak gerek. Ama Rottweiler ve Kangal köpeklerinide yabana atmamak gerek. izlediğim bi videoda Kangal, Rottweileri fena devirmişti. Keşke kedi yerine köpek yatsada onu beslesem ama Kediyi aslaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Monk -- 17 Nisan 2008; 17:55:58 >
  • Pitbullar çok agresifmiş, sahibi niye bikinili onu anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

Aslında olay hayata dair hoş bir şey.Benim öyle bir kedim olsun isterdim yatsınn arabada wiskas neyim de alır dökerdim yattığı yere

hocam yapmayın Allah aşkın sizin yüzünüzden sokaklar kedi köpek doluyor

• Bir tanıdığın başına geldi su sıktılar çıktı. Başka türlü zor çıkartırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

esaslı bi tekme?
    o tekmenin acısı kötü çıkar biyerden :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.