ilkokul-ortaokul dönemlerin modasıydı...bu saatten bi tane almıştım önceden neler neler geldide başına banamasın dememişti sonrasında mefta olunca tekrardan almıştım ama sonradan aldığıma nedense bir türlü ısınamadım sanırım fasondu gerçek casio değildi...zaten bizim ülkemizdede öyle ya...bakıyorlar ülkede en çok ne tutuyor hemen 1 ay sonrasında fasonu piyasada...
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
quote:
Orjinalden alıntı: srkanu
Askerlik günlerimi hatırlattı bana
ilkokul-ortaokul dönemlerin modasıydı...bu saatten bi tane almıştım önceden neler neler geldide başına banamasın dememişti sonrasında mefta olunca tekrardan almıştım ama sonradan aldığıma nedense bir türlü ısınamadım sanırım fasondu gerçek casio değildi...zaten bizim ülkemizdede öyle ya...bakıyorlar ülkede en çok ne tutuyor hemen 1 ay sonrasında fasonu piyasada...
Alıntıları Göster
casio'nun tam efsane olduğu model.hakikaten bozulmuyor bu saat..
quote:
Orijinalden alıntı: tyll
casio'nun tam efsane olduğu model.hakikaten bozulmuyor bu saat..
Alıntıları Göster
saatin kralı be çocukken f 87 kullanırdım şimdi f 91 kullanıyorum. eskiden ışığı sarıydı artık yeşil olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: umutbaran
saatin kralı be çocukken f 87 kullanırdım şimdi f 91 kullanıyorum. eskiden ışığı sarıydı artık yeşil olmuş
Alıntıları Göster
Bu saatten kullanmayan hemen hemen yoktur Ben içini bile açmıştımm
quote:
Orijinalden alıntı: akyuz_selim
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Çok değerli ve özel saatler taktım ama f91 in yerini asla unutamam ilkokul ortaokul yıldızımdı
Çok değerli ve özel saatler taktım ama f91 in yerini asla unutamam ilkokul ortaokul yıldızımdı
Alıntıları Göster
akşam olunca ışığını yakar yakar birbirimize gösterirdik vay beaa
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
akşam olunca ışığını yakar yakar birbirimize gösterirdik vay beaa
Alıntıları Göster
Su bilem geçirmiyodu eeey gidi
quote:
Orijinalden alıntı: edibus
Su bilem geçirmiyodu eeey gidi
Alıntıları Göster
ne ssatti be ve hala ne saat be ne kadar dıuygulandırdı milleti
quote:
Orijinalden alıntı: TEKFİDAN
ne ssatti be ve hala ne saat be ne kadar dıuygulandırdı milleti
Alıntıları Göster
hele o ışığı yokmu gece lambayı söndürüp yatakta dakikalarca bakardım.hatta iyice karanlık olsun diye yorganın içinde bakardım.üüüüüüfff beee..
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
hele o ışığı yokmu gece lambayı söndürüp yatakta dakikalarca bakardım.hatta iyice karanlık olsun diye yorganın içinde bakardım.üüüüüüfff beee..
Alıntıları Göster
Ben de yoktu ama kaldığım yatakhanede herkeste vardı. Kronometresini bilimum oyunlarda kullanırdık; valla gerçekten kolleksiyonluk bir parça.
quote:
Orijinalden alıntı: lordareon
Ben de yoktu ama kaldığım yatakhanede herkeste vardı. Kronometresini bilimum oyunlarda kullanırdık; valla gerçekten kolleksiyonluk bir parça.
Alıntıları Göster
ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde
quote:
Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs
ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs
aynısını bizde yapardık
quote:
Orijinalden alıntı: korner12
quote:
aynısını bizde yapardık
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
quote:
aynısını bizde yapardık
sadece siz değil bizde yapardık
quote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
quote:
quote:
aynısını bizde yapardık
Alıntıları Göster
Eski bir dostu görür gibi oldum...
quote:
Orijinalden alıntı: kalpakci
Eski bir dostu görür gibi oldum...
Alıntıları Göster
ortaokulda kronometresini durdurur gelecek son rakami tahmin etmece oynardik bizde. bi kol saatinin alarmi bile ise yarar mi yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: fenerb26
ortaokulda kronometresini durdurur gelecek son rakami tahmin etmece oynardik bizde. bi kol saatinin alarmi bile ise yarar mi yaw.
Alıntıları Göster
Tam tamına 20 Yıl önce sünnet düğünümde hediye olarak gelmişti. 10 yıldan fazla birlikte ne anılarımız olmuştu Şimdi de casio kullanıyorum ama abisini (EF 500)
quote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
quote:
quote:
aynısını bizde yapardık
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Emir Hattab
quote:
quote:
aynısını bizde yapardık
biz de en erken kaç salisede duracak diye yarışırdık
quote:
Orijinalden alıntı: KruGmaN
quote:
Orjinalden alıntı: Emir Hattab
quote:
quote:
aynısını bizde yapardık
biz de en erken kaç salisede duracak diye yarışırdık
Alıntıları Göster
casio yu efsane yapan saatlerden.ben 10 yıl öncesine gittim kimisi 20 yıl öncesine.Alınmazmı bu saat şimdi