arkadaslar forumda basktımda son zamanlarda baya kısı force yı max lamıs ama bır sorum oalcak ben full str bladrım da bıcheon vede fır yı 80 yapıp lıgth ı 60 da bırakıp force yı 80 lesem mantıklımı mantıksızmı ıı bır char olurmu acaba
bence sacma sapan bisi olur coldsuz blader iyi olmaz...
Sen Elleme Forceye onlar'att. düşüren skill var onLarı acmak için actıLar Herhalde ama bunu Artk Europa Larda yapıor.. Gerek yok Saten 90 lwlde yoLda Bicheon 90 Fire90 Ligh.90
quote:
Orijinalden alıntı: yigidoo
quote:
Orjinalden alıntı: yigidoo
şuan fire blader ım ama ilerde hem cold el yakmayı hende fire el yakmayı max layıp pvp lerde cold , kasarken fire kullanıcam inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
bende blader ım şöyle düşünüyorum :
Bicheon 80 Fire 80 Cold 80 Lighting 60
şuan fire blader ım ama ilerde hem cold el yakmayı hende fire el yakmayı max layıp pvp lerde cold , kasarken fire kullanıcam inş.
Alıntıları Göster
80 Fire 80 Light 80 Bicheon 60 Pacheon Olur hem de çok güzel olur...Ancak farklı buildleri denemek sıra dışı olmak bu forumda bazı insanlar tarafından insanlık suçuymuş gibi karşılanıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
bende blader ım şöyle düşünüyorum :
Bicheon 80 Fire 80 Cold 80 Lighting 60
Alıntıları Göster
@imamoglu Bladenin status'larını yetersiz buluyor iyi damage vermiyor pvp'de işe yaramaz diyorsan force acabilirsin. Mantıksız birşey olucağını zatenmiyorum birçok örneği var forumda'da mevcut.
@yigidoo Neden saçma olsunki yeterince phy. defansı var zaten blader'in
@Reo_91 Donmanın sebebi cold'un kapalı olmasından değil takılarından kaynaklanıyor.. Takılarının hepsine Frezing, FrostbiteHour Reduce basarsan (+100%) donmazsın ^_~
@WarriorAngel Reo_91'e dediğim gibi takılarındaki blueları tamamlamış birisinde cold imblue'nin pek etkisi olmaz. Düşündüğünün tersine damage'lerde düşüş gözlenir fire imblue kullanman daha mantıklı.
hiç gerek yok itemler ve skiller(light,cold,fire) gzl oldumu daha ne isticen son model TAnK
quote:
Orijinalden alıntı: VeroLyn
Cold'suz char olur hemde süper olur . Donma falan kalmadı arkadaşlar lütfen....
YA SIMDI KIMI KISI II OLUR DEMIS KIMI KISI KOTU OLUR DEMIS BENIM AKLIMDA 3 BUILD VAR SUNLAR ISTE
80 BIC 80 FIRE 80 LIGT 60 PACHEON
YADA 80 BIC 80 FIRE 80 LIGT 60 COLD
YADA
80 BIC 80 FIRE 80 LIGT 60 FORCE
IDI AMA NE YACAGIM KONUSUNDA HALA KARASIZ KALDIM
quote:
Orijinalden alıntı: izmit_Lee
80 Bicheon
80 Fire
70 Light
65 Cold bence
Alıntıları Göster
80 bicheon 80 fire 72 light 68 cold Sonra pvp
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
arkadaslar forumda basktımda son zamanlarda baya kısı force yı max lamıs ama bır sorum oalcak ben full str bladrım da bıcheon vede fır yı 80 yapıp lıgth ı 60 da bırakıp force yı 80 lesem mantıklımı mantıksızmı ıı bır char olurmu acaba
bence blader için gayet mantıklı bir build ama denemeden bilemezsin, blader için cold olmasada gayet güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: imamoglu
YA SIMDI KIMI KISI II OLUR DEMIS KIMI KISI KOTU OLUR DEMIS BENIM AKLIMDA 3 BUILD VAR SUNLAR ISTE
YADA
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
YADA
60 pacheon ile gelen attack rating emin ol bi isini gormez ... bicheon - pacheon yapacak isen ikiside 80 olmali hem attack rating hemde eline yer yer bow alarak 2 silahi da kullanmalisin ki yaptigin bir ise yarasin ...
60 force da nitekim ayni sekilde bi halta yaramaz ... Force acmak varsa kafanda o da 80 olmali ...
Olmaz diyenlere bakmayacaksin, kendi kabugunuzun icinde takilin, size hayirli gunler dilerim diyip yoluna bakacaksin ... Bicheon-pacheon da Force Blader da gayet guzel olur ... ama bu tur buildleri kullanabilmek biraz maharet ister ... neyi nerde ne zaman kullanacagini bilmen lazim ... yok ben ugrasamam oyle seylerle diyenler ezberden devam etmeli kisaca ...