Şimdi Ara

full str blader ve skıll dagılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar forumda basktımda son zamanlarda baya kısı force yı max lamıs ama bır sorum oalcak ben full str bladrım da bıcheon vede fır yı 80 yapıp lıgth ı 60 da bırakıp force yı 80 lesem mantıklımı mantıksızmı ıı bır char olurmu acaba

• bence sacma sapan bisi olur coldsuz blader iyi olmaz...
  • Sen Elleme Forceye onlar'att. düşüren skill var onLarı acmak için actıLar Herhalde ama bunu Artk Europa Larda yapıor.. Gerek yok Saten 90 lwlde yoLda Bicheon 90 Fire90 Ligh.90
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigidoo

bence sacma sapan bisi olur coldsuz blader iyi olmaz...

Evet ya coldsuz blade olmaz
    takla falan atarken donduruyo bizamanlar blade kasnıstımda ordan biliom
  • pekı ozaman dagılımı cold lıgt fıre bıcheon mu yoksa
    bıcheon fıre lıght pacheon mu yapımm???
  • EVET CEVAP BEKLIYORUM
  • cold,ligt,fire kılıç skillerini aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas 70 ve 72 skili
    16 yıl önce açıldı
    ROGUE SKILL LERİ
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cold'suz char olur hemde süper olur .
    Donma falan kalmadı arkadaşlar lütfen....

Bak adam nasıl yapmış babalar gibi
    http://forum.donanimhaber.com/m_20926177/tm.htm
  • bende blader ım şöyle düşünüyorum :

Bicheon 80
    Fire 80
    Cold 80
    Lighting 60

şuan fire blader ım ama ilerde hem cold el yakmayı hende fire el yakmayı max layıp pvp lerde cold , kasarken fire kullanıcam inş.
  • 80 Fire
    80 Light
    80 Bicheon
    60 Pacheon
    Olur hem de çok güzel olur...Ancak farklı buildleri denemek sıra dışı olmak bu forumda bazı insanlar tarafından insanlık suçuymuş gibi karşılanıyor..
  • @imamoglu
    Bladenin status'larını yetersiz buluyor iyi damage vermiyor pvp'de işe yaramaz diyorsan force acabilirsin. Mantıksız birşey olucağını zatenmiyorum birçok örneği var forumda'da mevcut.

@yigidoo
    Neden saçma olsunki yeterince phy. defansı var zaten blader'in

@Reo_91
    Donmanın sebebi cold'un kapalı olmasından değil takılarından kaynaklanıyor..
    Takılarının hepsine Frezing, FrostbiteHour Reduce basarsan (+100%) donmazsın ^_~

@WarriorAngel
    Reo_91'e dediğim gibi takılarındaki blueları tamamlamış birisinde cold imblue'nin pek etkisi olmaz. Düşündüğünün tersine damage'lerde düşüş gözlenir fire imblue kullanman daha mantıklı.
  • hiç gerek yok itemler ve skiller(light,cold,fire) gzl oldumu daha ne isticen son model TAnK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Cold'suz char olur hemde süper olur .
    Donma falan kalmadı arkadaşlar lütfen....

Bak adam nasıl yapmış babalar gibi
    http://forum.donanimhaber.com/m_20926177/tm.htm

BENDE BUNDAN ESINLENDIM ISTE FORCE YE
  • force kotu olr lighting
  • bladere %100 force aç on numara char olur!!!!!!
  • 80 Bicheon

80 Fire

70 Light

65 Cold bence
  • YA SIMDI KIMI KISI II OLUR DEMIS KIMI KISI KOTU OLUR DEMIS BENIM AKLIMDA 3 BUILD VAR SUNLAR ISTE

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 PACHEON

YADA
    80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 COLD

YADA

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 FORCE

IDI AMA NE YACAGIM KONUSUNDA HALA KARASIZ KALDIM
  • 80 bicheon
    80 fire
    72 light
    68 cold
    Sonra pvp

• quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

arkadaslar forumda basktımda son zamanlarda baya kısı force yı max lamıs ama bır sorum oalcak ben full str bladrım da bıcheon vede fır yı 80 yapıp lıgth ı 60 da bırakıp force yı 80 lesem mantıklımı mantıksızmı ıı bır char olurmu acaba

bence blader için gayet mantıklı bir build ama denemeden bilemezsin, blader için cold olmasada gayet güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

YA SIMDI KIMI KISI II OLUR DEMIS KIMI KISI KOTU OLUR DEMIS BENIM AKLIMDA 3 BUILD VAR SUNLAR ISTE

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 PACHEON

YADA
    80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 COLD

YADA

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 FORCE

IDI AMA NE YACAGIM KONUSUNDA HALA KARASIZ KALDIM

60 pacheon ile gelen attack rating emin ol bi isini gormez ... bicheon - pacheon yapacak isen ikiside 80 olmali hem attack rating hemde eline yer yer bow alarak 2 silahi da kullanmalisin ki yaptigin bir ise yarasin ...

60 force da nitekim ayni sekilde bi halta yaramaz ... Force acmak varsa kafanda o da 80 olmali ...

Olmaz diyenlere bakmayacaksin, kendi kabugunuzun icinde takilin, size hayirli gunler dilerim diyip yoluna bakacaksin ... Bicheon-pacheon da Force Blader da gayet guzel olur ... ama bu tur buildleri kullanabilmek biraz maharet ister ... neyi nerde ne zaman kullanacagini bilmen lazim ... yok ben ugrasamam oyle seylerle diyenler ezberden devam etmeli kisaca ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.