Şimdi Ara

full str blader ve skıll dagılımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

YA SIMDI KIMI KISI II OLUR DEMIS KIMI KISI KOTU OLUR DEMIS BENIM AKLIMDA 3 BUILD VAR SUNLAR ISTE

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 PACHEON

YADA
    80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 COLD

YADA

80 BIC
    80 FIRE
    80 LIGT
    60 FORCE

IDI AMA NE YACAGIM KONUSUNDA HALA KARASIZ KALDIM

60 pacheon ile gelen attack rating emin ol bi isini gormez ... bicheon - pacheon yapacak isen ikiside 80 olmali hem attack rating hemde eline yer yer bow alarak 2 silahi da kullanmalisin ki yaptigin bir ise yarasin ...

60 force da nitekim ayni sekilde bi halta yaramaz ... Force acmak varsa kafanda o da 80 olmali ...

Olmaz diyenlere bakmayacaksin, kendi kabugunuzun icinde takilin, size hayirli gunler dilerim diyip yoluna bakacaksin ... Bicheon-pacheon da Force Blader da gayet guzel olur ... ama bu tur buildleri kullanabilmek biraz maharet ister ... neyi nerde ne zaman kullanacagini bilmen lazim ... yok ben ugrasamam oyle seylerle diyenler ezberden devam etmeli kisaca ...

ozaman 80 bicheon 80 pacheon 80 force versem 60 fıre ye kalıyo ama fıre 3 az deılmı ayrıca forcede lıgth vede cold gıbı bufflar varmıkı???

• adam 70+ olmuş hala cold dior cold str chara çok boş bi şey hayatinizda hiç fogs tablet die bişey duydunuzmu acaba ne işe yariyormuş önce bunu araştirin sonra pvpde cold kasarken fire kullancam deyin
  • eee ozaman ben cold ve pacheon u vaz gecım

80 bıcheon 80 force 80 fıre 60 lıgt yapsam bu seferde atack ratıng dusuk olur pacheon olmadı ıcın
  • kusura bakmayın mütevazi olamayacağım kendini beğenmiş diyeceklerin affına sığınarak şunu söylemek istiyorum athens serverının en iyi blader charına sahip olan biri olarak şunu söyleyeceğim bahsetmiş olduğunuz force olsun mastery olsun tüm skillerini denedim hatta bu konuda harcadığım paranın silkin haddi hesabı yok euro charların saçma sapan damageleri düzeltilmediği denge getirilmediği müddetçe ister force açın ister pacheon sonuçta hep hüsran yaşacaksınız benim kadar maks olmayan düz bir crosbow beni yerden kaldırmıyorsa yine bir wizard benim gibi chara meteorla tek atıp 26 k vuruyorsa ben hepsi boş derim tam 3 senedir deli para harcadığım ve emek verdiğim charı şun günlerde askıya aldım oynamıyorum bile doğru dürüst şuan 80 lvl wizard + cleric charımla takılıyorum oyunda bu yazımı okuduktan sonra bıyık altından gülen olmasın hiç hatta bence millet artık chinesse char falanda kasmasın 80 falan olup pvp yapacam meslek icra edeceğim diye, oturur ağlarsınız sonraharcadığınız paraya zamana yazık

dost acı söyler ama doğru söylermiş yukarda yazdıklarımı yabana atmayın boşunada forcemi açsak pacheonmu açsak cold 80 mi olsun lighting 70 mi olsun diye kendinizi yormayın n benden söylemesi eurolarla baş edilmiyor çünkü acı ama gerçek malesef

not : yazdıklarıma hadi canım diyenler rev 6 dan buildime bir göz atsın böyle bir char eurodan tek yiyorsa chinesse char kasmayın demekte haklımıyım değilmiyim gelsin burda buyursun konuşsun

• quote:

ozaman 80 bicheon 80 pacheon 80 force versem 60 fıre ye kalıyo ama fıre 3 az deılmı ayrıca forcede lıgth vede cold gıbı bufflar varmıkı???

hem pacheon hem force 80 mi ... vur diyince de oldurmemek lazim

str bir charda fire ve kendi silah masterysi full olmalidir gerisinde oynama yapilabilir sadece ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

hem pacheon hem force 80 mi ... vur diyince de oldurmemek lazim

str bir charda fire ve kendi silah masterysi full olmalidir gerisinde oynama yapilabilir sadece ...

ya o zaten garantı 80 lvl bıcheon vede 80 lvl fıre olacak kalan 140 lvl lık mastery ı nasıl dagıtıcamı bılemıcem

ayıca da tatar zaten olmusun 65 lvl bıdaha cjarı nıye atımkı orsaı zaten gercek ama 90 lvl den umıtlıyım herhalde 90 lvlde esıtlıgı getırırler charlara

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

kusura bakmayın mütevazi olamayacağım kendini beğenmiş diyeceklerin affına sığınarak şunu söylemek istiyorum athens serverının en iyi blader charına sahip olan biri olarak şunu söyleyeceğim bahsetmiş olduğunuz force olsun mastery olsun tüm skillerini denedim hatta bu konuda harcadığım paranın silkin haddi hesabı yok euro charların saçma sapan damageleri düzeltilmediği denge getirilmediği müddetçe ister force açın ister pacheon sonuçta hep hüsran yaşacaksınız benim kadar maks olmayan düz bir crosbow beni yerden kaldırmıyorsa yine bir wizard benim gibi chara meteorla tek atıp 26 k vuruyorsa ben hepsi boş derim tam 3 senedir deli para harcadığım ve emek verdiğim charı şun günlerde askıya aldım oynamıyorum bile doğru dürüst şuan 80 lvl wizard + cleric charımla takılıyorum oyunda bu yazımı okuduktan sonra bıyık altından gülen olmasın hiç hatta bence millet artık chinesse char falanda kasmasın 80 falan olup pvp yapacam meslek icra edeceğim diye, oturur ağlarsınız sonraharcadığınız paraya zamana yazık

dost acı söyler ama doğru söylermiş yukarda yazdıklarımı yabana atmayın boşunada forcemi açsak pacheonmu açsak cold 80 mi olsun lighting 70 mi olsun diye kendinizi yormayın n benden söylemesi eurolarla baş edilmiyor çünkü acı ama gerçek malesef

not : yazdıklarıma hadi canım diyenler rev 6 dan buildime bir göz atsın böyle bir char eurodan tek yiyorsa chinesse char kasmayın demekte haklımıyım değilmiyim gelsin burda buyursun konuşsun

%100 katılıyorum kardeş , geçen gün crossbowcu zerkle 68 k koydu bana azdaha çarı delete yapyordum

• eğer pvpyi baz alıyorsan ve blade isen force80!!! sen beni dinle;)
    weapon80,fire80,force80,light60 veya cold20(snow shield %20 için) light 40 ayarla bişi işte geriye
  • quote:

ayıca da tatar zaten olmusun 65 lvl bıdaha cjarı nıye atımkı orsaı zaten gercek ama 90 lvl den umıtlıyım herhalde 90 lvlde esıtlıgı getırırler charlara

tabiki 65 lvl char atılmaz benim bahsettiğim kasmayın demekteki maksat bu değil ama biliyorumki tüm serverlarda bir an önce 80 olayım ,maks olayım diye uğraşan ve tüm sıkıntıları tüm zorlukları göz önüne alarak ve bir tonda bot gold ve silk harcaması yaparak uğraşan didenen insanlar var onlara şimdiden bir hatırlatma ve uyarıda bulunmak istedim en azından ilerde bize söyleyen uyaran olmadıki demesin millet
    bak şimdi şu iki satırımı göz önüne getirin ve ne demek istediğimi anlayın
    geçenlerde giydim thiefliği 500 hp scrol bastım ,silkle alınan % 20 mi ne şuan hatırlayamadım % desini o scrolu bastım + benim diğer pc den cleric charımla str ,ınt ,body blessing ,soul blesing buflarını bastım bu charıma zaten blueları + ları deli gibi item var üstümde ve sun lar var bir çıktım dışarı dw önüne etrafa bakıyorum hunter varmı diye o an çaprazlama kafama doğru gelen meteoru gördüm birde 26 k yı

ve yattım ve o an nededim biliyormusun hadi ya m..çarım oyununada charınada eurosunuda sununada
    dedim

bilmem anlatabiliyormuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 20 Şubat 2008; 10:00:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

tabiki 65 lvl char atılmaz benim bahsettiğim kasmayın demekteki maksat bu değil ama biliyorumki tüm serverlarda bir an önce 80 olayım ,maks olayım diye uğraşan ve tüm sıkıntıları tüm zorlukları göz önüne alarak ve bir tonda bot gold ve silk harcaması yaparak uğraşan didenen insanlar var onlara şimdiden bir hatırlatma ve uyarıda bulunmak istedim en azından ilerde bize söyleyen uyaran olmadıki demesin millet
    bak şimdi şu iki satırımı göz önüne getirin ve ne demek istediğimi anlayın
    geçenlerde giydim thiefliği 500 hp scrol bastım ,silkle alınan % 20 mi ne şuan hatırlayamadım % desini o scrolu bastım + benim diğer pc den cleric charımla str ,ınt ,body blessing ,soul blesing buflarını bastım bu charıma zaten blueları + ları deli gibi item var üstümde ve sun lar var bir çıktım dışarı dw önüne etrafa bakıyorum hunter varmı diye o an çaprazlama kafama doğru gelen meteoru gördüm birde 26 k yı

ve yattım ve o an nededim biliyormusun hadi ya s...rım oyununada charınada eurosunuda sununada

bilmem anlatabiliyormuyum ?

DEDINI ANLIYORUM AMA ENIM DE DUSUNCEM SU ACIKCASI SUANDA EU LARIN EZICI BIR USTUNLUGU VAR FAKAT TAHMIN DEIYORUMKI 90 LVL CAPI GELINCE JOYMAX CHIN SKILLERI ILE BU OLAYI DENGELICEK DIE DUSUNUYORUM AMA INS YANILMAM

AYRICA BEN HALA KALAN 140 MASTERY NASIL DAGITICAMI BILEMIYORUM:d:d:d

• quote:

Orjinalden alıntı: romnthief

eğer pvpyi baz alıyorsan ve blade isen force80!!! sen beni dinle;)
    weapon80,fire80,force80,light60 veya cold20(snow shield %20 için) light 40 ayarla bişi işte geriye

AMA BU SEKILDE OLUNCA ATACK RATING AZ OLMAZMI PACHEON OLMADI ICIN
  • quote:

arkadaslar forumda basktımda son zamanlarda baya kısı force yı max lamıs ama bır sorum oalcak ben full str bladrım da bıcheon vede fır yı 80 yapıp lıgth ı 60 da bırakıp force yı 80 lesem mantıklımı mantıksızmı ıı bır char olurmu acaba

Cold suz blader olmaz diye bişey yok Cold u 0 layıp force olur.. Ama blader combosu zaten bu zehirleri karşılıyor gereksizde olabilir++++++++force mp verdiği için snow shield şansında olabilirEger o şekilde olursa Fire 80 Force 80 bicheon 80 lıght da 60 yapabılırsın...................Ama denemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Cold'suz char olur hemde süper olur .
    Donma falan kalmadı arkadaşlar lütfen....

Bak adam nasıl yapmış babalar gibi
    http://forum.donanimhaber.com/m_20926177/tm.htm
    ,
    O adamda Sun var zaten sun u olmayan nabsın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: romnthief

eğer pvpyi baz alıyorsan ve blade isen force80!!! sen beni dinle;)

AMA BU SEKILDE OLUNCA ATACK RATING AZ OLMAZMI PACHEON OLMADI ICIN

sen takmışsın attack rating e. bn ilk defa sırf attack rating için 80 mastery i harcamayı düşünen bi adam görüorm. bnce
    bicheon--80 mecbur
    fire--80 mecbur
    force--80
    light--60 olsa gayet güsel olr
  • quote:

AYRICA BEN HALA KALAN 140 MASTERY NASIL DAGITICAMI BILEMIYORUM:d:d:d

yukarıdaki yazdıklarıma istinaden hala nasıl yapayım diye düşünüyorsan
    deneyimlerime göre sana iki seçenek sunacağım maks level olduğunda ,

eğer üstün ve kalkanın çok iyise

80 fire
    80 bicheon
    80 lighting
    60 cold
    yap bu tabloya göre müthiş hızlı bir char olur hatta alt skiller için sp kasarken bile böyle tut çok hızlı ve atak olursun zor da pvp ve warlarda zorda kaldığında da seni yakalayamazlar
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

eğer üstünde blueları + ları maks itemler yoksa

80 fire
    80 bich
    76 cold
    64 lighting
    yap cold master deki defans kalkanına çok ihtiyacın olacak
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    gelelim diğer yorumlara ve aykırı yapılandırma olayına yani force ve pacheon olayına

eğer mutlaka bu aykırı yapılandırmayı denemek istiyorsan ilk önce normal yapılandırmada bir coldun defansına verdiği bir olayı gözle ve aklının bir köşesine yaz sana vurduklarında hp nin düşmesine bak ondan sonra force ve pacheon açtığın zmanki hp nin düşme olayına bak sana şimdiden söylüyorum üstünde elbise yokmuş gibi hissedeceksin kendini yani hp o kadar kolay düşecekki ve blade charlamı oynuyorsun neyle oynuyorsun anlamazssın dayanıklılığın çok düşecek çünkü birde pacheon ve force skillerini açarak elde edeceğin artıları sana kolay kolay kullandırtmayacaklar çünkü böyle bir yapılandırma ile defansın düştüğü için
    elinde bol + lı sun glavie bulunan biri ya da elinde sun sword sun spear olan bir intçi sana defalarca yeri öptürecektir

tecrübe konuşıyor haberin olsun

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ayrıca yukarda biri demişki coldsuz blade olur demiş ve böyle bir charın linkini vermiş o chara baktım ve
    ordak pyc defans olayını gördüm sende bak onun pyc defansına 1076 değilmi ama normalde bu cold bufflarını açtığında 1256 lara kadar çıkıyor aradaki fark küçümsenecek kadar az değil yani normal bir bladerin bufflarını açmadan pvp yapması gibi bir durum bak resim aşağıda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 20 Şubat 2008; 11:13:26 >

• full str blader yapılandırmasında force skillerinin pvp de önemli olduğu bir gerçek bence..
    Glavier konusunda çok emin değilim çünkü defans konusunda bladerdan sıkıntılı bir built .. Kalkan bladerin cold dan alacağı defansı hemen hemen karşılıyor. ee geriye bladerin pvp de karşı taraftaki rakibin ataklarını, defansını düşürücü büyüler kullanarak üstünlük sağlaması kalıyor. Bana kalırsa değişik bir yapılandırma isteyen, pvp ve job ağırlıklı takılacam diyen arkadaşlara 80 lvl için tavsiyem;

Bicheon 80
    fire 80
    force 80
    light 60

90 lvl için
    bicheon 90
    fire 90
    90 force (yada 80)
    30 light (yada 40) ( light sikilleri hızlı koşma için açıkçası )

Yukarıdaki örnek verilen builtler bence sağlam iş çıkarır job ve pvp de

Birde set olarak pro set kullanırlırsa tadından yinmes :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drizzt -- 20 Şubat 2008; 13:41:16 >

• valla xxxtatarxxx dedıklerın cok mantıklı geldı cıdden senn tecrubenın soledıklerınden devam edecegım ozaman buıldı 80 bıcheon 80 fıre 80 lıgt 60 cold olarak yapacam gıdecem ama hla ıcımde 80 force nın buruklugu vr onu cok yapmak ıstıyodum:D:D
  • kusura bakma ama fır ne?
    yeni imbue mi çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.