Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: gdogan

Arkadaşlar 4 kedi li karekteri seçtiğim halde acces code wrong yazıyor

yaklaşık 1 haftadır bu durum böyle lütfen yardım edermisiniz serbest olduğu zamanlar dışında dosya indiremiyorum.,

Teşekkürler

Yanlış yazıyorsunuz demekki

sayın binbaşım bayağı bir denemem oldu hepsi yanlış olamaz
    dns ayarlarıyla bir alakası olabilirmi acaba bunun?

• quote:

quote:

quote:

yaklaşık 1 haftadır bu durum böyle lütfen yardım edermisiniz serbest olduğu zamanlar dışında dosya indiremiyorum.,

Teşekkürler

Yok sanmıyorum. ( Yinede bir deneyin. )

Çok ilginç ya nasıl olmaz

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

arkadaşım kuyruklara bakacaksın, köpeğin kuyruğu dik, kedininki uzuyor gidiyor, lan rapid milleti ne hallere düşürdün

• 37 yaşındayım hayvanı görünce anlarım sen sıkma canını
  • arkadaşalr 6saattir rapid mutlu saatler devam ediyor.premium hızında freeden indiriyom şifrede çıkmıyor.şüpelendimde normal mi ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

arkadaşalr 6saattir rapid mutlu saatler devam ediyor.premium hızında freeden indiriyom şifrede çıkmıyor.şüpelendimde normal mi ki ?

6 değil 16 saattir devam ediyor, rapid standarda bağladı bu aralar, gece 1 civarı başlıyor akşamüstü 17:00 civarları bitiyor. takıl işte neyinden şüpheleniyorsun
  • quote:

37 yaşındayım hayvanı görünce anlarım sen sıkma canını

bir tek sen sorun yaşadığına göre anlamamışsın işte, o imalı lafların bir tarafına kaçar dikkat et, görüntüler bazen birbirine girmiş oluyor, adama tiyo verelim diyoruz herifin dediğine bak..
  • Arkadaşlar rapid'de son 5 gün içinde hangi gün ne kadar dl yaptığımızı görebileceğimiz bir yer var mı?Dün bağlantıyı 2mbit yaptık şimdide rapid kota yetmiyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Arkadaşlar rapid'de son 5 gün içinde hangi gün ne kadar dl yaptığımızı görebileceğimiz bir yer var mı?Dün bağlantıyı 2mbit yaptık şimdide rapid kota yetmiyor .

Premium hesabınıza login olduktan sonra Logs sayfasından bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Rapid Premium Hesabı Almayı Düşünüyorum...En Güvenilir Nereden Alınır...Birde Aldıktan Sonra İnterneti En İyi Şekilde Nasıl Sömürürüm?

Bağlantı:TTNet/1024
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Rapid Premium Hesabı Almayı Düşünüyorum...En Güvenilir Nereden Alınır...Birde Aldıktan Sonra İnterneti En İyi Şekilde Nasıl Sömürürüm?

@TRQX

arkadaşımız 10 ytl ye satıyordu.. iki sefer aldım. 4/4 lük bir arkadaşımız..

en iyi şekilde sömürme (burada sömürülen telekom değil maalesef ayırdığımız gereksiz zaman ile biziz) torrent yada film siteleri ile olabilir..

googledan arama yapabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Rapid Premium Hesabı Almayı Düşünüyorum...En Güvenilir Nereden Alınır...Birde Aldıktan Sonra İnterneti En İyi Şekilde Nasıl Sömürürüm?

@TRQX

arkadaşımız 10 ytl ye satıyordu.. iki sefer aldım. 4/4 lük bir arkadaşımız..

en iyi şekilde sömürme (burada sömürülen telekom değil maalesef ayırdığımız gereksiz zaman ile biziz) torrent yada film siteleri ile olabilir..

googledan arama yapabilirsiniz..

www.rapidpremiumtr.com Bu Siteden Sipariş Verdim...

• quote:

Orjinalden alıntı: civan76

arkadaşım kuyruklara bakacaksın, köpeğin kuyruğu dik, kedininki uzuyor gidiyor, lan rapid milleti ne hallere düşürdün

Hakikaten ya ne hale düştük.Halbuki kedi ile köpek yerine kedi ile inek yapsalar hiç karışmıycak
  • hey allahım yaa kedilleir istiyomuş bende diyorum 7 tane rakam var 4 tane boşluk ne diyo bu beynimi yiycektim ay çok sağolun
    sefiyorum siziii
  • yaw mutlu saatler sadece ondeki bekleme suresini yok ediyor sınırsız degil ki
    keşke sınırsız saat araliklari olsa
  • geçen aylarda 400kb la çekiyordum ama şuan 250 kb i geçemedim herkes te öylemi yoksa sorun bendemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

geçen aylarda 400kb la çekiyordum ama şuan 250 kb i geçemedim herkes te öylemi yoksa sorun bendemi?

Arada olabiliyor düşüşler ama şu anda normal bende.

102+ ile çekiyorum.
  • bende premium aldım dayanamayıp valla artık rapid premium şart oldu free olunca resmen eziyet oluyor

bu arada bu sitede rahatlıkla kur hesaplaması yapabilirsiniz artık şu kadar euro kaç ytl eder derdine son

http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/tools/currency.high.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 7 Mayıs 2008; 15:42:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bende premium aldım dayanamayıp valla artık rapid premium şart oldu free olunca resmen eziyet oluyor

bu arada bu sitede rahatlıkla kur hesaplaması yapabilirsiniz artık şu kadar euro kaç ytl eder derdine son

Hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bende premium aldım dayanamayıp valla artık rapid premium şart oldu free olunca resmen eziyet oluyor

Hayırlı olsun

eywallah hocam sağolasın şimdi rahat bir şekilde sömürme zamanı geldi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.