Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BARKU

5 aydır premium kullanıyorum ben görmeyeli free kullanıcılara işkence başlamış ne o öyle kedi köpek falan

bu arada paypal ile rapitte süre uzatmayı anlatır mısınız?

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

• @Gny*

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@Gny*

Yardımcı olduysak ne mutlu.
  • 3 gündür bir problem var rapidde. Eskiden 1 dosya 115 kb/s ile iniyordu. Şimdi 7 dosya 50 kb/s ortalama ile iniyor. Sitede bir açıklama da yok.

Rapidden kontrol ettim 2 saat içinde 5 gb gibi bir download görünüyor. 1024 ile mümkün değil. Zaten birkaç gündür birşey de indiremedim. Ya şifremi çaldılar, ya rapidde bir sorun var. Ama şifrem değişmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 16 Mayıs 2008; 12:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Ehrimen buna da bir çare bul, ne yapacağız

Güzel olmuş bikaç tane de fizikten soru koymak lazım

• lütfen yardım.

1- rapidin upload limiti 500 gb
    2- rapid hesabımda 500 gb dosya yüklü
    3- bu yüzden upload yapamıyorum
    4- yeni 8000 puanlık rapid alacaklara sesleniyorum
    5- aldığınız hesabı bana verin
    6- ben size 2 aylık rapid vereyim
    7- umarım anlamışsınızdır.
  • Arkadaşlar bende 4mbit internet olmasına,ve torrentlerden çok rahat 400 küsürü yakalamama rağmen,rapid-share den hangi bağlantıyı seçersem seçeyim 10-40 kb arasında indirebiliyorum.sitede bir sorun mu var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Arkadaşlar bende 4mbit internet olmasına,ve torrentlerden çok rahat 400 küsürü yakalamama rağmen,rapid-share den hangi bağlantıyı seçersem seçeyim 10-40 kb arasında indirebiliyorum.sitede bir sorun mu var?

Bugün bir yavaşlık söz konusu.

1024 ile maksimum 50yi gördüm.
  • Bende normalde level 3 serverlarından 320 cıvarında ındırıyordum ama bugun 40-80 arası degısıyor.
  • stabil 75
  • Stabil 107 ıdm ile daha çok gösteriyor ama yanlış diyorsunuz onun için yazmıyayım.
  • Free indirdim birkaç dosya ama kaç ile indirdiğimi yazmayacağım, nazar değidirirsiniz sonra.
  • arkadaşlar flash get ile 25gb kotası çabuk doluyormuş, yani 100mb indirmişsen 120mb görünüyormuş, konu hakkında bilgisi olan var mı?
    ben "rapidşeyırrr managerı" denedim yavaş kaçtı, "orbit" sorun çıkardı, şimdi "free download manager" kullanıyorum. 25gb kotası sorunu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 17 Mayıs 2008; 20:34:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo1999

arkadaşlar flash get ile 25gb kotası çabuk doluyormuş, yani 100mb indirmişsen 120mb görünüyormuş, konu hakkında bilgisi olan var mı?
    ben "rapidşeyırrr managerı" denedim yavaş kaçtı, "orbit" sorun çıkardı, şimdi "free download manager" kullanıyorum. 25gb kotası sorunu olur mu?

Flashgette kotanın çabuk dolduğunu kim söledi ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar flash get ile 25gb kotası çabuk doluyormuş, yani 100mb indirmişsen 120mb görünüyormuş, konu hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.payidar.net/yardim-merkezi/129124-flashget-rapidshare-premium-aciiillll.html

**** yerleri düzelt linke gir

• quote:

quote:

quote:

http://www.payidar.net/yardim-merkezi/129124-flashget-****-premium-aciiillll.html

**** yerleri düzelt linke gir

Aynı sorunun IDM'de yaşayanlarınada şahit oldum.

Her programda olabiliyor bu.2-3 resimli anlatım var diye Flashgetten vazgeçmem.

• Acayip yardımcı oldu çok saol iyiki imzana koymuşsun yoksa göremiyecektim
  • @Eh®imeN, çok faydalı bilgiler vermişsiniz.Teşekkür ediyorum,epey bilgilendim.Bir ara forumda, R@pid den indirme yaparken ''Happy Hours'' zamanlarını belirleyebilen bir programa rastlamıştım.Adı galiba ''Happy Hours Checker'' idi.(Yanlış yazmadıysam)
    Bu programın linkini biliyor musunuz?
    Kotalı kullanıcıyım,arada sırada bir şeyler indiriyorum.(Kotam bu gün itibarıyla:1,26GB)

Ne çok indirmişim değil mi arkadaşlar?
    Selamlar..

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 18 Mayıs 2008; 18:26:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

@Eh®imeN, çok faydalı bilgiler vermişsiniz.Teşekkür ediyorum,epey bilgilendim.Bir ara forumda, R@pid den indirme yaparken ''Happy Hours'' zamanlarını belirleyebilen bir programa rastlamıştım.Adı galiba ''Happy Hours Checker'' idi.(Yanlış yazmadıysam)
    Bu programın linkini biliyor musunuz?
    Kotalı kullanıcıyım,arada sırada bir şeyler indiriyorum.(Kotam bu gün itibarıyla:1,26GB)

Ne çok indirmişim değil mi arkadaşlar?
    Selamlar..

Edit:imla

Google'da arattım programın ismini çıktı bir kaç yer

Bkz :http://maildunyambilgi.blogcu.com/16256831

• @Eh®imeN , üstad çok teşekkür ediyorum.Zahmet oldu.Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.