Bildirim
performans arttırımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimsenin tavsiyesi yok mu?? neyse kendi başımın çaresine bakarım ben,p _____________________________ -
arkadaşım ram 4 gb olsun yinede yavaş açılır sebebi hdd nin 5400 rpm olması. bendede açılırken 3 dk bekliyorum hdd yavaş olduğu için. masaüstüde 7200 lük var p4 olmasına rağmen laptoptan çok hızlı açılıyor. aradaki fark hdd 5400 rpm olması _____________________________ Tango dansı candır! -
sağol dostum ,) fakat beklememin bi nedenide winampin skin özelliğinin çok geç açılmasıymış.. yani standart skin moduna getirdiğimde hemen açılıyor.. _____________________________ -
standartların dışına çıkmamak lazım öyleyse:) _____________________________ -
hayır.. hala eski skini kullanıyorum.. zevk meselesi ,p _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: drajl_inthe_forest
hayır.. hala eski skini kullanıyorum.. zevk meselesi ,p
_____________________________ -
cahilliğimden soruyorum.... asus a6vm: benimde hdd 5400rpm ve 60gb. ben bunu değiştirmek istiyorum yani böle 120gb falan yapmak istiyorum... 7200rpm alıp taksam bi sorun olur mu? _____________________________
DH-331.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
FUAT/Ankara/1985/hacettepe fizik müh./polatlı topçu ve füze okul komutanlığı -
sorun olacağını zannetmiyorum _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Fuat01
cahilliğimden soruyorum.... asus a6vm: benimde hdd 5400rpm ve 60gb. ben bunu değiştirmek istiyorum yani böle 120gb falan yapmak istiyorum... 7200rpm alıp taksam bi sorun olur mu?
batarya dayanmaz ve genelde güç tüketimi açısından pek tercih edilmiyor_____________________________
FOREVER FIREFOX -
bendede 5400 , kimseye tavsiye etmiyorum... 98 aldığım pc mde de 5400 dü hala 5400... Kesinlikle yavaş... _____________________________ Bizi sevenleri üzmeyelim baba... ||
Metin OKTAY -
Bataryaya çok etkilemez. Laptop unda ısınma sorunu yoksa alabilirsin _____________________________ PSN kardeşlik referanslarım: gkhn09 / Hey_Nigga / doganreis / ocean72 / zargana38 / turgutata / _CHARLOTTE_ / turgutata -
ısınma sorunum pek yok almışken hızlısı olsun dimi? _____________________________
DH-331.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
FUAT/Ankara/1985/hacettepe fizik müh./polatlı topçu ve füze okul komutanlığı -
kesinlikle _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X