|
İ9-14900HX ve RTX 4080 Asus ROG Strix G18 kullanıyorum. Cihaz çok ısınıyor diye bayağı bir kurcaladım, araştırarak XTU'dan bazı şeyler yaptım vs. Ama sonra ayarları silip uygulamayı kaldırdım. Şu an ThrottleStop kullanıyorum, fakat şöyle bir şey var: Eğer çekirdek yalıtımı ayarını kapatmadığım takdirde ThrottleStop'taki undervolt ayarlarım geçerli olmuyor. Bunu açtığımda ise PL1 ve PL2 watt'ları 75-85 olmasına rağmen oyunda 21 watt’ı geçmiyor. RDR2'de FPS farkı şu şekilde:
Bence bu watt düşüşüne rağmen çok iyi değerler gibi görünüyor. Ancak bu 21 watt'ı biraz artırabilir miyim? CS2'de bu yüzden FPS biraz düşük, yüksek ayarda ve 1600p çözünürlükte 130-180 arası alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim, bir türlü beceremedim.Bu arada -80 mv yı degıstırdım ama oyle yapınca da watt artmıyor tamamen bu cekırdek yalıtımı ıle ılgılı gozuktu bana.Cs 2 de gpu kullanımı %40-50 oluyor cpu ıse %23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardaxgaming -- 8 Nisan 2025; 20:31:43 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt