Şimdi Ara

suan psp alınır mı yoksa slim mi beklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ara 400 milyon gibi bi bütce ayırdım kendime yaşım 24 ama oyun hastasıyım cocuklgum gameboy la gecti halada oyunlarımı saklarım nese gelelim konuya yarın sabah yurt dısına cıkan bir yakınım var ve 4 gun sonrada donucek ordan psp aldırmayı dusunuyorum fakat slim cıkıcak tarzı yazıları gordukcede kararsız kalıyorum sızce slim beklenirmi ya da ne bekliosun diip al psp aynı mantıgımı güdülür :) cvp bekliyorum aydınlatırsanız sevinirim ayrıca farzedelim psp aldım ankarada nerde downgrade yaptırablirim bunları yanıtlarsanız cok memnun olurum

SONY VAIO VGN-FW31J BLUE-RAY FULL HD 1080 - Playstation 3 - iphone 3g
  • Evet arkadaşın dediği gibi slim'in ne şartlarda geleceği belli değil. Ama sana tavsiyem, slim'i bekleyecek kadar sabrın varsa bekle. Otomatikman normal psp fiyatları düşecektir alır rahatça oyunun keyfini sürersin.

Orjinalden alıntı: akreplertimi

Evet arkadaşın dediği gibi slim'in ne şartlarda geleceği belli değil. Ama sana tavsiyem, slim'i bekleyecek kadar sabrın varsa bekle. Otomatikman normal psp fiyatları düşecektir alır rahatça oyunun keyfini sürersin.

Evet Slim Çıkıcak Hemde Öle Uçuk bi Fiayata Deil hemen hemen normal psp fiyatına.

bu yüzden normal psp ler aşırı derecede ucuzlıcak.
  • okadar kararsızımki biran once psp alıp oynamak ıstıyorum aslında ama slimi bekliyip almısken iisini alıyım mantıgı agır basıyo ayrıca sony nin uluslararası garantisi olmuyo prag dan alıcagım psp tr de patlarsa ozaman dumur olurum

SONY VAIO VGN-FW31J BLUE-RAY FULL HD 1080 - Playstation 3 - iphone 3g
  • quote:

Orjinalden alıntı: starsky

okadar kararsızımki biran once psp alıp oynamak ıstıyorum aslında ama slimi bekliyip almısken iisini alıyım mantıgı agır basıyo ayrıca sony nin uluslararası garantisi olmuyo prag dan alıcagım psp tr de patlarsa ozaman dumur olurum

İnşallah fiyat koymazlar üstüne. Çıktığında kırılabilirmi bilmiyorum ama güçlü bios , değişik anakart modeli var. 2-3 ay uğraşılabilinir bence. Bekleme , çok bekleyebilirsin derim.

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Ben alıp oynamaya başladım kardeş,hiçte pişman değilim.

slimmi oynuyosun?
    Bu fiyata alınır mı ps4
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Ben alıp oynamaya başladım kardeş,hiçte pişman değilim.

slimmi oynuyosun?

Slim çıkmadı henüz. Normalden bahsediyor.
  • Ps3 çıktığında ps2'ye yoğun bi talep olmuştu ucuzlayacağı düşüncesiyle. Bu dönemde fiyatlar biraz arttı ama hemen ardından da uygun hale geldi. O arada 110liraya aldım ben de çipli slim ps2+hafıza kartı+kol .
    Yani diyeceğim odur ki,slim çıktıktan sonra da kısa bir süre daha beklemen gerek ucuza almak istiyorsan.Slim Psp geldiği gün zınk diye inmez çünkü fiyatlar. Bunu göze alarak karar ver.
    Hazır paran elindeyken almanı tavsiye ederim. 400lira fazla bile. Daha az bi paraya alabilirsin istediğin özellikte psp'yi.

Ayrıca slim psp'yi kırmak için ilk adım da atıldı galiba :
    http://www.psp-hacks.com/2007/09/06/psp-slim-nand-memory-dumped/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 7 Eylül 2007; 0:52:52 >

• Al kardeş daha slime var ;)

bide bu psp slim ne farklar var dahamı güçlü peki ne zmn gelecek bi bilginisi olan varmı bide 200 euro ile çine mi ne çıkmış peki bu 200 euro türkiyede ne kdr olur bide ben de alıcam bu ucuzluktan alsam vede biraz kullanıp satsam bu slim için çok zarar edermiyim acil yardım edin banada çok kararsızım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.