|
WhatsApp'tan telefonu güncellemeyenlere giriş engeli!
1 Mobil
-
-
Bu nasıl karar böyle. Firma benim telefona güncelleme vermiyor ne yapayım benim suçum ne
_____________________________ -
Saçma bir karar varsa orda meta vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cok sacma bir karar olmus.Benim gibi telefonlarini ortalama 8 seneye yakin kullananlarin sonu geldi anlasilan.Ben zorunlu olarak yeni telefon aldimda alamayanlar veya 2 seneden sonra guncelleme vermeyen markalari kullananlarin durumu ne olacak.
-
kimse yeni telefon almıyordu son zamanlarda çünkü gerek yoktu, fakat kapitalizm yine yeni bir kılıf uydurmuş cihaz almamız için
ne diyeyim, tez zamanda bu kapitalizmin çökmesi dileğiyle diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 5 Ekim 2026; 16:21:56 >
-
Minimum gerekli işletim sistemi sürümü mevzusu yalan oldu o zaman :) Yok Android 6 ve üstü bilmem ne diyorlardı, anlamı kalmadı.
Kapitalizmin saçma sapan oyunları her zamanki gibi. Bilen adam apk ile falan kırar ama kullanıcıların %95'i bilmiyor.
-
Apple ve Google para vermis herhalde, "Planli eskitme ve kisitlama yapamiyoruz, sen bi el at su ise" demisler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Ekim 2026; 18:3:27 >
水善|土強|火烈|气和
-
Bizde yüklemeyiz vatsapı olur biter. Zaten son zamanlarda gereksiz yayılmıştı, müşteriler artık mail kullanmıyor onun yüzünden, batar belki de kurtuluruz...
-
cok sağlam küfrettim.. bu tarz servisleri hizmetleri kullanmamak lazım. eğer isiniz yoksa, para kazanmıyorsanız başta windows ve micro$oft ürünleri olmak üzere, g00gle, gmail, gemini, whatsapp, insta, f*cesbook ve bilimum sosyal medyalari kullanmayin.. bunların hepsi zararlıdır.
eğer bir cıkarınız yoksa sırf eğlence icin bu firmalara kendinizi sömürtmeyin
os -> linux ya da bsd
arama motoru -> duck duck
email -> ttamail
yapay zeka -> hicbiri
sosyal medya - > hicbiri
Whatsapp -> Signal
kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2026; 20:24:25 >_____________________________ -
Şımarıklığa bak...
Sen destek verdiğin minimum sürüm işletim sisteminde çalış da güncelleme yapıp, yapmayacağına telefonun sahibi karar verir.
Teknoloji dünyasında vazgeçilmez olduğunu düşündüğünden batan, bugün adı sanı bile geçmeyen örnek çok.
Sana mı kaldı telefonun sahibini güncelleme yapmaya zorlamak?
-
nedir bu böyle telefonu eski olanlara zorla telefon aldırma projesi mi? Amerikada kaldığım dönemde whatsapp'ı silmiştim. Herkes sms kullanıyordu çevremdeki
_____________________________ -
Onlar SMS kullanmiyor, iMessage kullaniyorlar. iPhone toplumu. iMessage, SMS'in icine yerlesik geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Ekim 2026; 16:18:27 >_____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Tarih öncesi sürümlerse eyvallah ama çok yakın Android süüemleriyse büyük sıkıntı. Alternatiflere yönelinir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
evet whatsapp'la uğraşmıyorlar işte
|
|
kimse yeni telefon almıyordu son zamanlarda çünkü gerek yoktu, fakat kapitalizm yine yeni bir kılıf uydurmuş cihaz almamız için
ne diyeyim, tez zamanda bu kapitalizmin çökmesi dileğiyle diyorum |
|
Minimum gerekli işletim sistemi sürümü mevzusu yalan oldu o zaman :) Yok Android 6 ve üstü bilmem ne diyorlardı, anlamı kalmadı.
Kapitalizmin saçma sapan oyunları her zamanki gibi. Bilen adam apk ile falan kırar ama kullanıcıların %95'i bilmiyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt