Şimdi Ara

Tom Cruise'un yeni filmi gişede battı: 150 milyon dolar zarar yazabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy şu anda #14
Sayfa: 1
Giriş
  • Tom Cruise'un yeni filmi gişede battı: 150 milyon dolar zarar yazabilir
    Son yıllarda daha çok Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi aksiyon odaklı filmlerde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tom Cruise, yıllar sonra "sanat filmi" diyebileceğimiz yapımlara geri döndü ve Oscarlı yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun yeni filminde rol aldı. Tom Cruise'un yoğun makyajla adeta tanınmaz hâle geldiği Digger adlı film, 2 Ekim'de sinemaseverlerle buluştu. Ne var ki ortaya çıkan sonuç Cruise'un beklediği gibi olmadı.

160 milyon dolar gibi kayda değer bir bütçeyle çekilen Digger, gişedeki ilk hafta sonunda sadece 20 milyon dolar hasılat yapabildi. Üstelik filme dair yorumlar da öyle çok olumlu değil. Filmin sevenleri olsa da hiç beğenmeyenler de var. Bu yüzden sonraki haftalarda övgülerin izleyicileri sinemalara çekmesi gibi bir durum da pek söz konusu değil. Dolayısıyla filmin gişede batması kaçınılmaz görünüyor.

Digger, Warner Bros.'a 150 Milyon Dolar Zarar Ettirebilir

Deadline tarafından aktarılan bilgilere göre film gişede 50 milyon dolar hasılata ulaşsa bile (ki bu noktada bu bile zor duruyor), Warner Bros.'a zararı yaklaşık 150 milyon dolar olacak. Zira şirket 160 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesinin üzerine tanıtım çalışmalarına da kayda değer bir bütçe ayırdı. Ancak tüm bunlar Digger'ı kurtarmaya yetmedi. 

Ayrıca Bkz.Ekim ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Digger'da Tom Cruise, Elon Musk benzeri bir figürü canlandırıyor. Ünlü oyuncu filmde tüm dünyayı etkileyen ekolojik bir felakete sebep olan bir petrol baronunu canlandırıyor. ABD Başkanı, giderek büyüyen bu krizi çözmesi için tam da o krize sebebiyet veren adamı görevlendiriyor. Yani Digger Rockwell'i (Cruise).

Kaynak:https://deadline.com/2026/10/digger-tom-cruise-movie-bombs-1237146199/

• Tom Cruise'un da devri geçti sanırım

Devri geçmedi sadece aksiyon tarafında seviliyor adam bu filmde aksiyon vs yok mesela jason statham da aksiyon dışında bir film çekse o da izlenmez Tom Cruise'un yeni filmi gişede battı: 150 milyon dolar zarar yazabilir 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bu filmde sanırım Tom Cruise değil de başka bir kişi olduğu için film gümlemiş. :D

Ben o tayfanın bir üyesiyim. Ama benim gibi pekçok insanın sinemadan soğumasının sebebi, beyaz perdenin marvel yada dc comics saçmalıklarıyla istila edilmesi. Zaten geriye kalan filmlerin de çoğu sjw içerikleriyle dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe Tom Cruise a gitmiştir zaten. Ben genel olarak filmi beğendim. Amerikaya ve insanoğluna çok güzel giydiriyor ama illa Tom Cruise mu olmalıydı tartışılır. Zaten adamı kendi yaşında gösterebilmek için tonla makyaj yapmışlar :)

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • kapağına göre yargılayacağım kesinlikle izlenmez şuna bak

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Stones kullanıcısına yanıt

Filmin batış sebebi. :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.