|
Tom Cruise'un yeni filmi gişede battı: 150 milyon dolar zarar yazabilir
-
-
-
Devri geçmedi sadece aksiyon tarafında seviliyor adam bu filmde aksiyon vs yok mesela jason statham da aksiyon dışında bir film çekse o da izlenmez
_____________________________ -
Bu şey değil mi ya. "Sinemaya yeni şeyler gelmiyor" tayfanın istediği tür film ama gördüğünüz gibi gitmiyor kimse :)
-
Bu filmde sanırım Tom Cruise değil de başka bir kişi olduğu için film gümlemiş. :D
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Ben o tayfanın bir üyesiyim. Ama benim gibi pekçok insanın sinemadan soğumasının sebebi, beyaz perdenin marvel yada dc comics saçmalıklarıyla istila edilmesi. Zaten geriye kalan filmlerin de çoğu sjw içerikleriyle dolu.
Adam better caul Saul Goodman gibi gözüküyor. Direkt soul oynasa daha iyi olurmuş bi ton makyaj masrafından kurtulmuş olurlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu kadar yüksek rakamlarla yeni bir film çekme cesaretinin sonucu böyle oluyor sanırım.
Bütçe Tom Cruise a gitmiştir zaten. Ben genel olarak filmi beğendim. Amerikaya ve insanoğluna çok güzel giydiriyor ama illa Tom Cruise mu olmalıydı tartışılır. Zaten adamı kendi yaşında gösterebilmek için tonla makyaj yapmışlar :)
_____________________________ Şeytan, ayrıntılarda gizlidir! -
Çok af edersiniz, "Bu ne lan" Tom Cruise oynuyor demeseniz tanımazdım adamı
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
kapağına göre yargılayacağım kesinlikle izlenmez şuna bak
_____________________________ PSN: MMEntS7
Hayallerle yaşayanı gerçekler öper. -
Filmin batış sebebi. :-)
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Bu role tam gidecek adam "Better Call Saul"du....
En Beğenilen Yanıtlar
|
Devri geçmedi sadece aksiyon tarafında seviliyor adam bu filmde aksiyon vs yok mesela jason statham da aksiyon dışında bir film çekse o da izlenmez |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt