|
Türkiye’de elektrikli ve hibrit otomobillerin payı yüzde 52’ye yaklaştı
-
-
Mild hibrit'in hibrit kategorisinde sayılması gerçekten çok komik.
Milyar dolarlar dönen bir otomobil piyasasında bilir kişi bir kişi çıkıp demiyor mu kardeş bu araç neyin hibritidir diye?
Tamamen pazarlama ile kerizleri avlamak için uydurulmuş bir sistem.
_____________________________ -
kesinlikle katılıyorum 48v motorla 10-15bg destek verdi diye hybrid kategorisine alınmaması lazım. Bu olay tamamen yanıltıyor istatistikleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elektrikli piyasası aldığı vergi darbesi nedeniyle bir yılda sadece %1.3 pazar payını arttırmış şu anki petrol krizine rağmen.
Tahminen devletin politikası elektrikli olsun geçelim ama yerli üretim ile geçelim.
Buradada şimdilik sadece Togg olduğu için satışlar anca bu kadar oluyor
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Doğuştan elektrikli herhangi bir aracı kullanan, bir daha asla yakıtlı araca dönmez. Keşke vergi alınmayıp vergi desteği olsa da çok daha iyi ve donanımlı elektrikli araçlar ülkemize gelse. ÖTV rezilliği yüzünden saçma fiyatlar saçma donanımlar görüyoruz.
-
Petrol ve jeopolitik krizlerden elektrikli payı hemen her pazarda arttı. Bu değişmeyen matrahlar ve minimumda kalan teşvik hamlelerinden dolayı eksiye geçmiş büyüme oranı. İnanılmaz. Elektrikliyi teşvik etmek yakıtta iç kaynağın payını da arttırır. Ama kur aynı kalıyor gibi matrah, hatta direkt ötv belirleme (hatta ötvnin varlığı...) şekli böyle kaldıkça daha da garip manzaralar yaşanacak pazarda. Togg bile yakında %25 üstüne atacak hala düzenleme yok. Garip.
_____________________________ -
Valla doğuştan mı ameliyatla mı o kadar bilmiyorum.ama elektrikli otomobilden tekrar içten yanmalı otomobile dönen var.Youtube da videoları son zamanlarda öne çıkıyor.Bu arada kendim elektrikli otomobil kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Elektrikli araçtan içten yanmalı araca şöyle dönülür, eletrikli aracın 3 milyon ediyordur. Paraya ihtiyacın vardır. Satarsın 1 milyona eski nesil içten yanmalı araç alırsın kalanı da işin için kullanırsın.
Mild hibrit'in hibrit kategorisinde sayılması gerçekten çok komik. Milyar dolarlar dönen bir otomobil piyasasında bilir kişi bir kişi çıkıp demiyor mu kardeş bu araç neyin hibritidir diye? Tamamen pazarlama ile kerizleri avlamak için uydurulmuş bir sistem. |
|
Doğuştan elektrikli herhangi bir aracı kullanan, bir daha asla yakıtlı araca dönmez. Keşke vergi alınmayıp vergi desteği olsa da çok daha iyi ve donanımlı elektrikli araçlar ülkemize gelse. ÖTV rezilliği yüzünden saçma fiyatlar saçma donanımlar görüyoruz.
|
|
kesinlikle katılıyorum 48v motorla 10-15bg destek verdi diye hybrid kategorisine alınmaması lazım. Bu olay tamamen yanıltıyor istatistikleri.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt