|
Huawei Mate 90 Pro Max’in performansı hayal kırıklığı yarattı: Kirin 9050 Pro rakiplerinin gerisinde kaldı
1 Mobil,
1 iOS
-
-
Yazık valla acayip geri kalmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Native HarmonyOS destekli oyunlarda gen 5 seviyesinde oyun performansı veriyor. Unutulan şey bu cihaz harmonyos kullanıyor android değil.
-
Bu kadar baskıya, global teknoloji ye ulaşamamaya ragmen kendi teknolojisi ile yapılan bu iş büyük başarıdır.
Nokia (sailfish) , Microsoft (lumia), Samsung (tizen) bir şekilde başaramayıp yerle yeksan olup boyun eğdilerse, Huawei bir şekilde kendi yolunda çok başarılı bir şekilde gidiyor.
Seversin sevmezsin adamlar bir şeyler yapıyor. Tekel kirilacaksa böyle kırılacak.. M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 4 Ekim 2026; 22:59:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
-
Huawei 1.5 milyarlık Çin'de belki tutunur ama globalde telefon tarafında zor tutunur. Yerel şirketler de bir yerden sonra kaybedip silinir. Huaweinin burdaki avantajı her masada olmasıdır. Kolay kolay silinecek bir marka değildir. Ama telefon sektöründen çekilebilir. Lg gibi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf silver
Huawei 1.5 milyarlık Çin'de belki tutunur ama globalde telefon tarafında zor tutunur. Yerel şirketler de bir yerden sonra kaybedip silinir. Huaweinin burdaki avantajı her masada olmasıdır. Kolay kolay silinecek bir marka değildir. Ama telefon sektöründen çekilebilir. Lg gibi...Çekilecek gibi durmuyor. Özellikle Çin'deki satışları gayet iyi. Hatta Q2'de lider durumda. %23 ile.
_____________________________ -
Çünkü dikey entegrasyon ile ayakta kalıyor. Benzer duruma düşen zte o yaptırımlar belli bir derece kadr indirilene kadar çoğu global pazardan çekilmişti.
Huawei ise hem kendi çipini tasarlıyor hem smic sayesinde döküm işini sürdürebiliyor. Üstüne SMIC ile sürdürdükleri 7nm ye kadar DUV sürecinin yanında EUV ve NIL döküm süreçleri Hk. denemeler yapıyor.
-
2019 da kara listeye girip gms lerine erişimi yasaklandı. 2020 ye kadar geçici lisan ile idare etti ve 2020 de tam yasak uygulamaya başladı.
İlk p40 seri ile bu uygulamaya başladı.
Üstünden 6 sene geçmiş ve pura 90 serilerine geldi.
Tabii ki globalde diğerlerine oranla çok düşük satışları vardır ama hala ayaktalar ve bence sonları lg ye benzemez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
-
şimdi 4.5 yıl gerisindeler işlemci teknolojisinde.
2031 de fark 3 yıla düşecek. 2031 de 1.4nm işlemci çıkacak.
buna karşılık batı ise 2030 de 1nm ye geçecek.
buralara 6 yıllık farkdan geldiler.
onlar için başka şansları yok. onun içibn başarmak zorundalar.
-
kesinlikle.
-
gelişmeye ve geliştirmeye devam edecekler.
-
Google servisleri sorunsuz çalışsa umurumda olmaz saat hızı fetişi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kimse aynı performansı beklemiyordu bence zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Performansta diplerde yer alıyor ama fiyatlarda zirvedeler.
Etrafımda artık hiç huawei telefon kullanan kimseyi görmüyorum. Bu adamlar bu pararalar kimlere satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 5 Ekim 2026; 08:39:52 >
-
Çin bunu aşacak. şu anda baba üretim AI sistemleri için ayrıldı. Huawei şu anda buna odaklı.
Keza bu üretim olayında; bir ton teknik patentlendiği için, Huawei'nin aşması zor değil, zor olan ota mota patent verilip bu işten diğer ülkeleri uzaklaştırmak.
Litografi makinalarında merceklerin konumlandırmasını, mercekleri mikron seviyesinde hareket ettiren aktuatörlerin konumlandırmasını bile patentlemişler.
böyle saçmalık olmaz. ama yehudi isteyince oluyor.
6 yıl mı? mor ışınla, yüzey şekillendirmeyi ilk bulan adam japondu. 1990 yıllarının başında bunu deneyimleyip makalesini bile yayınladı. yani fikir hakkı ondaydı. bu teknolojiyi üretmeye bir nevi 35 sene önce başlamış batı. çin ise 2018 de kendim yapıcam dedi. aradaki fark 6 değil 26 sene. buna rağmen teknoloji farkı 4 sene. Hauwei ileri teknikleri AI için saklıyor. çünkü mevcut basım tekniği, ASML kadar seri ve az hatalı değil.
bunlar telefonlara güncelleme veriyor mu acaba.tabletlere tek bir güncelleme dahi vermemişler
-
Bence bu bile başarıdır. Testler ıvır zıvır puanları sadece. Adamların önü kesilmeseydi Apple ve samsung piyasada zirvelerde veya zirveye zor gelirlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu konuda daha uzun yolları var ama bence bunuda başaracak Huawei
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Bizde kendi çekirdeğimizi yazıp üstüne işletim sistemimizi yapmamız lazım ama nerdeee
En Beğenilen Yanıtlar
|
Native HarmonyOS destekli oyunlarda gen 5 seviyesinde oyun performansı veriyor. Unutulan şey bu cihaz harmonyos kullanıyor android değil.
|
|
Bu kadar baskıya, global teknoloji ye ulaşamamaya ragmen kendi teknolojisi ile yapılan bu iş büyük başarıdır.
Nokia (sailfish) , Microsoft (lumia), Samsung (tizen) bir şekilde başaramayıp yerle yeksan olup boyun eğdilerse, Huawei bir şekilde kendi yolunda çok başarılı bir şekilde gidiyor. Seversin sevmezsin adamlar bir şeyler yapıyor. Tekel kirilacaksa böyle kırılacak.. M |
Benzer içerikler
- ios 27 carplay video
- stalklıyor ne demek
- telegram hesap silme
- facebook hesap dondurma
- telefonu webcam yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt