Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

beyler bilen varsa yardım etsin lütfen
    ben veri aktarma modunda hiç bi zaman bağlayamıyorum.
    hafıza kartı başka bi uygulama tarafından kullanılıyo diyo
    galiba sebebini eskiden söylemiştiniz ama bulamadım

isimleri mesajları hiç1zaman kartta tutma
  • kartta bi tane bile msj yoktuki zaten
  • olsun kullanman yetiyo..telefona karşi çıkma o herkezden daha çakal
  • E90'a da eklendi Flash Lite 3...

Yakında bize de gelir.
  • benim isteğim otomatik ekran dondurme olayı her yone donsun ve bekleme ekranında da olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 4 Nisan 2008; 17:30:48 >
  • Reis gormedin galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    @Reis : bu arada bi kontrol edermisin yazmayı unutmuşum ..verdiğin linkten n-gage 2 surumu gelmiyor.v1.01 surumu geliyor.değişiyo arayuzu ama v2 değil .Demolar siliniyor yuklemek isteyenlere uyarım .ama her hfta farklı bir oyun geliyor.bu hfta RSE var ancak oynamak için internet baglantısı gerekli
  • abi yardım edin yaaa
    pc suite dışında hiç bi modda bağlanmıyo
  • kaldır hepsini nokia ya ait ne varsa pc suite i kur bir daha
    quote:

abi yardım edin yaaa
    pc suite dışında hiç bi modda bağlanmıyo
  • Telefonun açma kapama tuşuna bir kere bas, en altta hafıza kartını çıkart seç, tamam de ama hafıza kartını çıkartma, artık veri aktarma modunda bağlanabilirsin.

Not: Reis'in tekniğidir bu.

quote:

beyler bilen varsa yardım etsin lütfen
    ben veri aktarma modunda hiç bi zaman bağlayamıyorum.
    hafıza kartı başka bi uygulama tarafından kullanılıyo diyo
    galiba sebebini eskiden söylemiştiniz ama bulamadım
  • abi sağolun ama yine olmadı
  • bi yontem daha aklıma geldi.pc suite da telefonunu ilkkez baglıyomus gibi elle bagla ..kablo baglantısı fln kendin sec de ilerle..bi de pc suite i gormesi için pc suite tlfna bi program yukluyordu.o yok olabilir sende..onu yukleyebilecegin ayarı bulmaya calıs.ben soylerdim ama n series suite i kullanıyorum,pc suite ta nerde bakamam oyuzden
    quote:

abi sağolun ama yine olmadı
  • Dün bende aldım N82 ikinci el versiyon atacaktım yenisi çıkıyorsa bekliyeyim o zaman bi daha programları kurmak için uğraşmayayım
  • hayırlı olsun

ne zaman gelceği belli değil..yakın diyoruz ama 1ay da olabilir bu sure tam kesin konuşamıyoruz yani
  • Evet arkadaşlar bende N82'mi edindim bugün , N80'i verdim. Özellikle ses kalitesine bayıldım müthiş , ayrıca kamera da oldukça kaliteli , tasarımdan söz etmeme gerek bile yok. Telefona bağlandım resmen.

Ayrıca şu "Accelerometer" dı sanırım (yanlış yazmadıysam) çok güzel bir özellik.

Arkadaşlar yeni versiyon var mı telefon için? Sanırım yok , güncellemeye çalıştığımda zaten en yüksek versiyonu gösteriyor , istersen "Reinstall" yaparsın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 4 Nisan 2008; 21:00:29 >

• 8gb duruyo N82 i 500 ytl oluncaa dayanamadım aldım
  • N82'yi yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve güle güle kullanmaları temennisinde bulunuyorum..

Ya ben black beklemekten bıktım. Bugün hatta gidip N82 almamak için kendimi zor tuttum. Yeter ya kaç aydır bekliyoruz. Bu ne biçim bir şeymiş ya sanki farklı bir model bekliyoruz. Yapılacak iş yalnızca kasa ve tuş takımını değiştirmek. :(

Black bekleyen başka kimler vardı aramızda, black bekleyen arkadaşlar ne düşünüyor bu gidişat hakkında :(
  • quote:

Reis gormedin galiba
    quote:

@Reis : bu arada bi kontrol edermisin yazmayı unutmuşum ..verdiğin linkten n-gage 2 surumu gelmiyor.v1.01 surumu geliyor.değişiyo arayuzu ama v2 değil .Demolar siliniyor yuklemek isteyenlere uyarım .ama her hfta farklı bir oyun geliyor.bu hfta RSE var ancak oynamak için internet baglantısı gerekli

okito...

benim aldığım sitede öyle yazıyordu da ondan yazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

8gb duruyo N82 i 500 ytl oluncaa dayanamadım aldım

500 süpermiş garantili mi?
  • tmmdır ozmn yoksa v2 surumu de varmı acaba diye sormustum
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.