Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızı derken ?? atıyorum; menu 1sn yavaş açılsın herhangi birinde nolcak yani biz oyle prosfesyonel kullanıcı değiliz ki hız çok onemli olsun ama aktarma hızı onemlidir herzmn
  • şekli hiç hoşuma gitmedi ama özellikleri güzel
    inceleme için tşkler
  • aktarma hızından bahsediyorum ama diğer menü ve kamera açılış hızları tel içinde gezme hızıda önemlidir.birde gps ve wireless kullanımı hangisinde daha iyi ve hızlı
  • Orjinalden alıntı: enigmaenergy

al hocam
    http://rapid+share.com/files/100433544/flashlite3_developeredition_p1_113007.sis

Orjinalden alıntı: techfash
    beyler flash lite için bu forma koyduğunuz lınkı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz link için

--------------------------------

çok tesekkurler dostum
  • Ben telefona format attım(hard) daha sonra hafıza kartını taktım ve yükleniyor diye 5 dk bişeyler yaptı..
    bu işlem formatlanmış tertemiz telefonuna yeniden aynı dosyaları kopyaladığı anlamına mı geliyor?
  • sadece dosyaları değil..karta kurdugun tema,program,oyunları da yukluyor demek.ama bazıları calısmayabilir.bi kontrol et istersen.calışmayan varsa ustune bi daha yukle

@techfash : reca ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 5 Nisan 2008; 19:24:57 >
  • selam bende kısmetse haftaya N 82 sahıbı olacam baya bi araştırıyom şu video ilgimi çekti gerçekten hızlı N82http://www.youtube.com/watch?v=9o3d0Y8loHo&feature=related
  • işte n82nin farkı
    diğer tellefonların çoğu bunu yapamaz
    mutlaka izleyin
    BURDAN İZLE
  • WAY be.tesadüfün böylesi.redvine 1dk önce koymuş video yu.bundan böyle tesadüflere daha çok inanacam.asla asla deme.(yoksa birileri bilgisayarımamı girdi)
  • valla tesadüf ama baya bi etkilendim videodan eleman bide büyük ekrana yansıtmış onca şey açtı banamısın demedi alet ne ram varmış
  • bi video daha izledim onda önce N 95 ile N 95 8 gb karşılaştırılıyor, ikisininde aynı anda açma tuşuna basılıyor N 95 8 gb N95 ten hızlı açılıyor hemde peyece farkla sonra N95 8 gb ile N 82 ye aynı şey uygulanıyor tabiki N 82 açık ara fark atıyor sanırım N 82 nin fiyatını yukarda tutan önemli etkenlerden biri bu.videoları dikkatlice izledim tuş takımı korkutuyordu beni fakat videolarda tuş takımının gayet kullanışlı olduğunu söylüyorlar hep görüntüye aldanmamak lazım belkide.
  • evet bende izledim o videoyu gerçekten çok hızlı açılışı var n82 nin.bende şu an n73 var içinde hiç bişey yok program felan.açılışı tam olarak 41 saniye sürüyo.n82 de yanlış hatırlamıyorsam 14sn idi değilmi?aradaki fark ortada.adama da hayret ettim telefondaki bütün programları açtı ama hala 23 mb felan boş ram vardı.bu n73 ün açılış halinde bile yok.aslında daha açacaktı ama açacak pro kalmadı.70tane felan uygulama açtı.zaten harita ngage gibi programlarda acayip ram yiyen programlar.telefon resmen dalga geçti prolarla.siyahını bekliyom ama gelmedi bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 5 Nisan 2008; 22:40:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: redvine

bi video daha izledim onda önce N 95 ile N 95 8 gb karşılaştırılıyor, ikisininde aynı anda açma tuşuna basılıyor N 95 8 gb N95 ten hızlı açılıyor hemde peyece farkla sonra N95 8 gb ile N 82 ye aynı şey uygulanıyor tabiki N 82 açık ara fark atıyor sanırım N 82 nin fiyatını yukarda tutan önemli etkenlerden biri bu.videoları dikkatlice izledim tuş takımı korkutuyordu beni fakat videolarda tuş takımının gayet kullanışlı olduğunu söylüyorlar hep görüntüye aldanmamak lazım belkide.

eet knight vermişti onları sanırsam çok iyilerdi. ya da realcem miydi?
  • SÜPER BİR VİDEO BUNU N95 TE DENEYECEK OLAN VAR MI
    İŞTE N82 ... BOŞUNA ALMADIK BEA BU TELEFONU
    GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTTİ
    quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

işte n82nin farkı
    diğer tellefonların çoğu bunu yapamaz
    mutlaka izleyin
    BURDAN İZLE

• N95 8gb ta denedim telefndaki bütün uygulamaları açtım 25 mb ram kaldı ama toplam kaç uygulama var bilmiorum valla :D
  • N95 8 gb ram kaçtı?
    işlemcisi bizimki ile aynı onu biliyorum ama ram?
    quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

N95 8gb ta denedim telefndaki bütün uygulamaları açtım 25 mb ram kaldı ama toplam kaç uygulama var bilmiorum valla :D
  • arkadaşlar size bişey sorucam bunu gerçekten merak ettiqim için soruyorum sizce N95 8gb ile N82 arasındaki bu fiyat farkının nedeni ne sadece 8gb hafıza ve 2.8'' lik ekranmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

N95 8 gb ram kaçtı?
    işlemcisi bizimki ile aynı onu biliyorum ama ram?
    quote:

N95 8gb ta denedim telefndaki bütün uygulamaları açtım 25 mb ram kaldı ama toplam kaç uygulama var bilmiorum valla :D

Ram ler de AYnı 128 mß.
  • quote:

arkadaşlar size bişey sorucam bunu gerçekten merak ettiqim için soruyorum sizce N95 8gb ile N82 arasındaki bu fiyat farkının nedeni ne sadece 8gb hafıza ve 2.8'' lik ekranmı?

fark n82nin kızılötesi yok(gitti kumanda)ama flash daha iyi.hız ve ram olarak tıpatıp aynı.birde hafıza diyecem ama 8gb lik hafıza kartları çıkmış microsd.o fark kapandı galiba.tabi fiyat farkı ve gps hızı olarak n82 daha iyi(ancak iki telefonuda kullanmış değilim sadece okuduklarımdan yola çıkıyorum)ekran farkı var ama çözünürlük aynı sonuçta.(240x320).açılış hızı olarak n82 daha önde.bence aradaki 400ytl gibi bir farka bana göre değmez.zaten n96 çıkınca fiyat düşecektir tabi.

• Ekran boyutu brz farkettirir..kasanın malzemesi ve hafızası da fiyat farkına yol açar .ama bence en onemli 2 tane neden : kızak mekanizması ve nokia nın top modeli olmasının getirdiği bir fiyat fazlalılığı

quote:

arkadaşlar size bişey sorucam bunu gerçekten merak ettiqim için soruyorum sizce N95 8gb ile N82 arasındaki bu fiyat farkının nedeni ne sadece 8gb hafıza ve 2.8'' lik ekranmı?
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.