Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende black bekliyom 2 haftadır.çıksın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

8gb duruyo N82 i 500 ytl oluncaa dayanamadım aldım

500 süpermiş garantili mi?

yok değil tanıdıkdan aldım adamda bi tanede Arte var satılık 1500ytl istiyor faturalı
  • Olsun ya hayırlı olsun. İyi fiyat tabii ki.
  • Nasıl bi iş bu anlamadım ben.
    500 liraya-->N82
    1500 liraya -->ARTE
    Naıl oluyor bu fiyatlar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

8gb duruyo N82 i 500 ytl oluncaa dayanamadım aldım

500 süpermiş garantili mi?

yok değil tanıdıkdan aldım adamda bi tanede Arte var satılık 1500ytl istiyor faturalı

• quote:

Orjinalden alıntı: nlp

N82'yi yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve güle güle kullanmaları temennisinde bulunuyorum..

Ya ben black beklemekten bıktım. Bugün hatta gidip N82 almamak için kendimi zor tuttum. Yeter ya kaç aydır bekliyoruz. Bu ne biçim bir şeymiş ya sanki farklı bir model bekliyoruz. Yapılacak iş yalnızca kasa ve tuş takımını değiştirmek. :(

Black bekleyen başka kimler vardı aramızda, black bekleyen arkadaşlar ne düşünüyor bu gidişat hakkında :(

bende black bekliyorum ama arada 50 75 ytl arasından fazla fark olursa black almayabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Nasıl bi iş bu anlamadım ben.
    500 liraya-->N82
    1500 liraya -->ARTE
    Naıl oluyor bu fiyatlar

1i garantisiz 1i garantili

1i Arte 1i N82...
  • beyler flash lite için bu forma koyduğunuz lınkı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz link için
  • Arkadaşlar, N82 BLACK' ın çıkışı hakkında kesin bir tarih varmı??bilen varsa lütfen yazsın...
  • Temaları hafıza kartına kurmak sakıcalımı bi forumda hafıza kartına kurulan temaların formatsız kaldırılamıyacağı yazıyorda
    Sizler neleri telefon hafıza kuruyorsunuz veya neleri telefonun hafızasından kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-plod

Arkadaşlar, N82 BLACK' ın çıkışı hakkında kesin bir tarih varmı??bilen varsa lütfen yazsın...

10 mayıs gibi gözüküyor bazı sitelerde ama erteleme olabilir
  • quote:

Temaları hafıza kartına kurmak sakıcalımı bi forumda hafıza kartına kurulan temaların formatsız kaldırılamıyacağı yazıyorda
    Sizler neleri telefon hafıza kuruyorsunuz veya neleri telefonun hafızasından kullanıyorsunuz?

Ben N73 kullanıyorum ve her şeyi karta kuruyorum. Temalarla ilgili aldığın bilgi yanlış. Sadece kurulduğu halde uygulama yöneticisinde görülmeyen temaların kaldırılması için format önerilmiş olabilir. Ki o durumda dahi formata gerek yok." N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme " başlığının 1. sayfasında yabancı bir forumdan alıp çevirdiğim yöntem gayet güzel işe yarıyor.
    Saygılarımla.

• al hocam
    http://rapid+share.com/files/100433544/flashlite3_developeredition_p1_113007.sis

quote:

Orjinalden alıntı: techfash
    beyler flash lite için bu forma koyduğunuz lınkı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz link için

--------------------------------
    normalde bir sorun yok.eger tlfna format atarsan kartı taktıgın zmn tlf karttan otomatık yukleme yapıo.oyuzden sorun olusabılıyo programlarda temalarda oyunlarda,oyuzden oyle soylendi.yani herzmn olcak diye bir kaide yok

quote:

Temaları hafıza kartına kurmak sakıcalımı bi forumda hafıza kartına kurulan temaların formatsız kaldırılamıyacağı yazıyorda

• Ki 10 mayıs ta yurtdışı için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

abi sağolun ama yine olmadı

Yabancı bir forumda denk geldim, belki işine yarar.

1- hafıza kartını telefondan çıkar
    2- telefonu kapat
    3- telefon kapalıyken hafıza kartını tak
    4- telefonu aç

Bende böyle bir problem olmadığından şahsen denemedim.
  • Arkadaşlar, N82 Black için bazı siteler mobilcityonline.com kadar geç tarihler vermiyor. Bu, N82 Black bekleyenler için güzel bir haber. Bazı sitelerin üzerinde durduğu tarih 18 Nisan 2008 yani 13 gün sonra! Örnek vermek gerekirse

shopblt.com: 271 tane sipariş almış ve 18 Nisan'da ürünün gönderilmeye başlanacağını duyuruyor.

neutronexpress.com: Aynı şekilde 18 Nisan'da N2 Black'ın satışa başlayacağını duyuruyor.

Bu en azından 10 Mayıs'a göre iyi bir tarihtir... Ben kendi adıma beklemeye devam edeceğim. Yalnız şunu da belirtmek istiyorum fiyatlara da bakıldığında N82 ile N82 B. arasında bariz bir fiyat farkının olacağı da belli.
  • N82 blackin düz N82den tek farkı renk olacaksa uste + bi para daha ödemeye ne gerek var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

N82 blackin düz N82den tek farkı renk olacaksa uste + bi para daha ödemeye ne gerek var

Görünüm de insanlar için önemlidir.
    Sence neden hiçbir özelliği olmadıkları halde 8800 X serisi ve 8600 serisi bu kadar pahalı ?
    Tamamen görünüm. Bu nedenle siyahı daha fazla hoşuna giden insanların 80-100 liradan kaçacağını pek sanmam.
    Benim de daha çok hoşuma gidiyor. Ben kasa olayıyla halletmeyi plânlıyorum.
  • Siyah N82'nin Nokia çıkış fiyatının farklı olacağını sanmıyorum. Tabii ilk satmaya başlayanlar fırsattan yararlanıp kar etmek amacıyla fiyatı yüksek tutabilirler ama piyasaya çıktıktan bir süre sonra titanyum rengiyle aynı fiyata satılacağını düşünüyorum.

Kasa değişimi pek o kadar kolay görünmüyor çünkü kasayı Nokia servisleri dışında bulmak mümkün değil ve garanti haricinde kasa değişimini makul bir fiyata yapacaklarını sanmıyorum. N82'nin kasası açılıp telefon söküldükten sonra kasayla birlikte bazı parçalarında değiştirilmesi gerekiyor, sökülürken hasar gördükleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 5 Nisan 2008; 14:43:58 >
  • @Belli bir süre sonra GG gibi sitelere düşüyor; ama dediğin gibi, şahıs olarak değişim zor olacağı için servislere işimiz düşecek. Öğrendiğim kadarıyla bir kasayı da 30-35 ytl civarı değiştiriyorlarmış. Tabi orijinal kasaya vereceğiniz fiyata dahil değil bu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cezası neki acep birde hani anlaşılmaması için telefonu yakarım kopyaladsığım o zaman anlama şansları olur mu?birde bir sorum daha olacak n95 8gb ın hızı n82 den bariz bir bşekilde az mı yok o kadr fazla bir fark yoksa biraz daha güzel ve şık durması sebebiyle onu aldırıcam cevap için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

bnm duydugum sadece imei klonlama yontemi var ama cezasıda var bu işin anlaşılınca..oyuzden cok sakat bi yontem..bna bişi olmaz dersen ne diyim ozmn

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36
    arkadaşlar bende n82 aldırmayı düşünüyorum. ama pasaport harici telefoncularda kayıt yaptırabiliyormuyuz?biliyomusunuz?eğer yaptırabiliyosak nasıl yaptırabiliriz. bilen varsa yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.