|
Huawei Pura X View tanıtıldı: Tasarımı çok konuşulacak!
-
-
Ne yedirdiniz olm bu cihaza böyle
-
Cep tableti bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
9.1 cm eni var ortalama bir çinli elinde asla o şekilde tutamaz o telefonu.
2 metre boyunda bi kürek gibi eli olan birinin elinde tanıtım fotosu çekmişler heralde.
7x14 yapsanıza şu telefonları tek elle kullanalım.
illa 2 elle kullanın kafanızı eğip kambur bi şekilde başka hiçbir yere odaklanamadan kullanın diye yapıyorlar heralde
_____________________________ -
samsung bunu da çalar. z fold 8 de yaptığı gibi.
-
Konsept güzelde katlanabilir olmalı bu formattaki telefonlar bence Fold 8 mesela şahane.
-
Sonunda güzel ve değişik bi tasarım.
Diğer markalara da yaygınlaşsa keşke, yakın gelecekte böyle bir model almayı düşünebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 -
Kirmizisi arkasiyla cok guzel gorunuyor.
Yalniz keske ekranin alt ucunda da bir centik olup steoreo hoperlor oradan one baksaydi. Bir de kamera sol ust kosede olsaydi tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 21 Ağustos 2026; 01:23:05 >
-
Ben buna katilmiyorum. Tek elle kullanim icin kumanda gibi telefon yapacaklarina adam gibi normal boyutlarda (mini denemez onlara, kurek gibi olmasin) telefon yapsinlar, ben de alayim.
-
katlanabilir model zannettim
Huawei Pura X Max'e kardeş gelmiş ben beğendim diğer markalarda yakında yaparlar benzerlerini.
www.gsmarena.com
Huawei Pura X Max - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/huawei_pura_x_max_5g-14607.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 21 Ağustos 2026; 20:55:22 >_____________________________ -
-

Adamlar 2013-2014 yılların da geleceği görmüşler dizi de
İleri görüşlüler imiş :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 21 Ağustos 2026; 23:0:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cihaza g.t dayanmaz arka cep hastaliği olup kullananin vay haline
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynen
Klasik tam 16:9'a dönülse en mantıklısı. Bu yaklaşmış ama tam 16:9 olsa daha iyiydi.
Uzun telefonların pek bir faydası yok youtube içeriği açıyorsun yanlarda siyah barlar var.
Çektiğin videoları izliyorsun barlar var. Ne anladım bu işten.
Ünlü bir teknoloji editörü geçen video çekti huawei tableti var güncelleme yok diye adam netflix bile izleyemiyor.
Samsung un da böyle farklı tasarımlar denemesi lazım, katlanabilir model hariç bütün telefonları birbirinin aynısı.
çok mantıklı bir ölçek gelse almayı düşünürüm
Benzer içerikler
- italik yazı yazma
- instagram siyah tema
- emülatör indir
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt