|
God of War Laufey duyuruldu: Kratos’un eşi Faye merkezde
-
-
Feminstation.
-
Son oyunda oğluyla oynanan sahneleri bile zoraki oynadım. Gelecek oyun iyi olabilir ama Kratossuz ne kadar gow olur tartışılır.
-
Hikaye olacak gibi duruyor.Oyunda kratos yerine hanımının olması hilkayeye iyi yedirilirse bir sonraki,God of war oyunu için ilginç bir hal alabilir.Oyundaki görsel kalite ve yeni oynanış dinamikleri iyi duruyor.
-
Şu kırmızı kafalı tanrı moğol ve Tengri mitinde geçiyormuş acaba bizim mitimizden de tanrılar görebilirmiyiz acaba umay kayra ülgen erlik gibi
_____________________________ -
TR altyazı gelirse öp de başına koy üstad
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
yeterli kaynak yok.
Hiç heyecanlanmadım.God of War DLC si gibi duruyor aynen sıfırdan yapılmamış.God of Warın Asetleri kullanılmış adeta yeni birşey hissettirmiyor evet Combat sistemi çok iyi katılıyorum ama bana hiçde başdan aşağıya PS5 için tasarlanmış gibi gelmedi. Oyunun Konsept tasarımları ve Karakter tasarımlarıda Marvel Filimlerinden çıkma gibi ayne o düşman tasarımları yanımızdaki Küp tasarım tabiki bunun için eleştiri biraz erken o küpün daha ne olduğunu henüz bilmiyoruz ama beni hiç heyecanlandırmadı.Bakalım bekleyip göreceğiz artık.Ben sıfırdan tasarlanmış bir Oyun olduğunu hiç zannetmiyorum azıcım incelerseniz anlaşılıyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 3 Haziran 2026; 14:39:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gow remake olsaydı daha iyi olurdu, kimsenin ilgisini çekmez kratos yerine faye ile oynamak.
God of Woke. Yapacağınız oyuna cidden. Oyun sektörünün de bu woke kültürü eşliğinde gittiğini görmek üzücü. Ragnarök'ta da önceki oyunlar gibi keyif alamamıştım. Şimdi hiç beklenti yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Başlamazsan bitiremezsin. -
kimse god of war isimli bi oyunu kadin karakterle oynamak istemiyor. anlaması zormu call of dutye keddi kafesi koyan ekipmi yaptı oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
PC'ye gelmeyeceği için sıkıntı görmüyorum.
-
yehud her tuşa basıyor. ağır sjw algıları geliyor.
Sonsuza kadar god of war yapın. Hiç yeni bir şeyler üretmeyin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 3 Haziran 2026; 20:56:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
GOW adıyla başka bir oyun ittirmeye çalışıyorlar ama GOW çocuğu yemez. Kratos'suz GOW mu olur lan, manyak mısınız?
Şukunu verdim admin.
Oyun çıktığın da bir kendime birde yeğenime alarak tepkimi göstereceğim hocam teşekkürler 👍
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Zevkler ve tercihler ama GOW serisinin orijinal yaratıcısı bile GOW Laufey'i ağır şekilde yeriyorsa bence ortada bir sorun vardır:
push square
'That Looks Like Sh*t': God of War Creator Predictably Tears New PS5 Game to Shredshttps://www.pushsquare.com/news/2026/06/that-looks-like-sht-god-of-war-creator-predictably-tears-new-ps5-game-to-shredsKarşılaştırma bakımından RE4'ün yaratıcısı Şinji Mikami eski oyunun hikayesini ileriye taşıdığı için Remake'ini övmüştü. Capcom'dakiler eski çalışanları Mikami'nin vizyonunu ileriye taşıyan bir iş çıkarmışlardı:
pc gamerShinji Mikami applauds the Resident Evil 4 remake for taking 'the half-assed scenario that I just wrote up in 2 weeks' and fleshing it outhttps://www.pcgamer.com/games/action/shinji-mikami-applauds-the-resident-evil-4-remake-for-taking-the-half-assed-scenario-that-i-just-wrote-up-in-2-weeks-and-fleshing-it-out
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
Bu adam gow 2018 Kratosu da sevmediğini söylemişti. Zevkler renkler tartışılmaz ama bu adamın durumu tamamen çekememezlik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 4 Haziran 2026; 7:38:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Feminstation.
|
|
Son oyunda oğluyla oynanan sahneleri bile zoraki oynadım. Gelecek oyun iyi olabilir ama Kratossuz ne kadar gow olur tartışılır.
|
|
God of Woke. Yapacağınız oyuna cidden. Oyun sektörünün de bu woke kültürü eşliğinde gittiğini görmek üzücü. Ragnarök'ta da önceki oyunlar gibi keyif alamamıştım. Şimdi hiç beklenti yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt