< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 17 Eylül 2026; 10:13:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim

5 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 17 Eylül 2026; 10:13:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
5 dakkada bir hava durumuna bakıyorsan sende sıkıntı var dostum. Bir doktora görünmende fayda var bence.
|
|
Konu Apple Tv konusuna döndü arkadaşlar. Lütfen forumdaki Apple Tv konusundan devam edelim.
Mümkünse İOS 27 ve 27.2 Beta 1’deki sorunlar ve çözümler üzerine konuşalım. |
|
güzel kardeşim bu konuda sürekli olarak yanıltıcı ve insanları kışkırtan mesajlar attığını görüyorum uzun süredir. konu sahibi olarak seni uyarıyorum bunu yapmayı kes. bu konuyu yanlış bilgiler veyahut insanları kışkırtıcı mesajlar dolsun diye açmadık. düzgün saygı kuralları çerçevesinde sohbet edelim lütfen ve bir şey paylaşmadan önce doğruluğunu kesin şekilde teyit edelim. herkesin deneyimi farklı, 26 kullanıyorlar diye millete düşmanlık beslemen saçma.
|
|
Herkesin kullanım amacı farklı olabilir. Telefon eder, WhatsApp dan mesajlaşır, instagramda iki üç reels izler kapatır. İşini görüyor mu görüyor. Parası vardır en pahalısını almıştır. Herkes cihazını kullanırken teknik bilgi öğrenmek zorunda değil. Bakış açınız çok dar maalesef. |
|
Hava durumu şehirler arası kaydırırken yine takılıyor merak edenlere peşin söyleyeyim 😅
|
|
Kediyi kovalayip çekmedin dimi:)) |
|
17 pro 27 ile harikaydı. Dün risk alıp eşimin 16 proyada rc yükledim. Telefon kendine geldi eşim bugün ısınma hiç olmadı %20 gibi eve gelirdim bugün %38 ile geldim dedi. Rc ile devam edeceğim apple sürpriz yapıp ana sürümde bozabilir. Geçen yıllarda acı tecrübeler oldu
|
|
Türkiye'ye 40 sene sonra bir şey gelmiş sal insanları biraz. Apple PAY gelsin asıl sen o zaman gör. |
|
beta 4 yine indexleme yapıyor. forumu 1 hafta boyunca index şöyle, index böyle diye aynı mesajlarla darlayacak edecek kişiler için paylaşıyorum. ![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 30 Mayıs 2026; 12:51:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 30 Mayıs 2026; 11:20:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 30 Mayıs 2026; 22:32:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|