< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 10 Eylül 2026; 2:31:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 10 Eylül 2026; 2:31:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
güzel kardeşim bu konuda sürekli olarak yanıltıcı ve insanları kışkırtan mesajlar attığını görüyorum uzun süredir. konu sahibi olarak seni uyarıyorum bunu yapmayı kes. bu konuyu yanlış bilgiler veyahut insanları kışkırtıcı mesajlar dolsun diye açmadık. düzgün saygı kuralları çerçevesinde sohbet edelim lütfen ve bir şey paylaşmadan önce doğruluğunu kesin şekilde teyit edelim. herkesin deneyimi farklı, 26 kullanıyorlar diye millete düşmanlık beslemen saçma.
|
|
Herkesin kullanım amacı farklı olabilir. Telefon eder, WhatsApp dan mesajlaşır, instagramda iki üç reels izler kapatır. İşini görüyor mu görüyor. Parası vardır en pahalısını almıştır. Herkes cihazını kullanırken teknik bilgi öğrenmek zorunda değil. Bakış açınız çok dar maalesef. |
|
17 pro 27 ile harikaydı. Dün risk alıp eşimin 16 proyada rc yükledim. Telefon kendine geldi eşim bugün ısınma hiç olmadı %20 gibi eve gelirdim bugün %38 ile geldim dedi. Rc ile devam edeceğim apple sürpriz yapıp ana sürümde bozabilir. Geçen yıllarda acı tecrübeler oldu
|
|
sizin sorununuz insanlar üstünde anlamsız bir baskı oluşturmanız ve aşırı fanatiklik. sürekli bir güruhu eleştirip o güruh üzerinde baskı kuruyorsunuz. eee bunu yaparsanız o kişilerin size savunduğunuzun aksini söylemesi gayet doğal. emin olun lafım sadece size değil bunu yapan herkese ama özellikle siz tarafından yapıldığı için sizi uyardım. kimsenin kötülediği falan yok bir şeyleri. o kadar çok ios 27 yazıyorsunuz ki alakalı alakasız insanlar artık bıktı, haliyle kötü olmamasına rağmen sırf sizin bu muhabbetiniz yüzünden kötü yorum yapıyor insanlar. baskı kurmayı, sataşmayı bırakın insanlarla buna gerek yok. deneyimlerinizi yazmanıza laf eden yok yoksa, sorun bunu yazarken siyasi parti ya da takım taraftarı gibi fanatikleşmeniz.
|
|
beta 4 yine indexleme yapıyor. forumu 1 hafta boyunca index şöyle, index böyle diye aynı mesajlarla darlayacak edecek kişiler için paylaşıyorum. ![]() |
|
Beta 4 ile ilk gözüme çarpan şeyler şunlar; 1- Öncelikle Beta 3 de ki çeviri hatalarının çoğu çözülmüş. Beta 3 de anlamadığım bir şekilde bildirim merkezi İngilizce olmuştu, düzeltmişler nihayet. Aynı şekilde klavye panosunda ki çeviri hatası da çözülmüş. Ayrıca panoyu biraz daha geliştirmişler. Misal Safari den kopyaladığınız linklerin solunda Safari simgesi çıkıyor artık. 2- Bildirim merkezinde tüm bildirimleri silmek için çarpıya basılı tutunca çıkan ekran çalışmıyordu. Ne kadar bassam da bildirimleri silemiyordum onu düzeltmişler. 3- Daha önce bahsettiğim bildirim merkezini aşağıya çekince çıkan duvar kağıdı derinlik efekti kaldırılmış. Maalesef o bir özellik değil bug imiş. 4- İndeks her güncelleme de olduğu gibi tekrar başladı. Ama endişelenmeyin artık indeks süreci daha da oturmuştur diye tahmin ediyorum. Kısa süre de bitecektir Beta 3 den geçtiyseniz. Benim indeks 3 saat sürmüştü. 5- Koyu renk widgetların rengi daha da koyu olmuş. 6- Liquid Glass kaydırıcısın da önceki betalar da bir takılma söz konusuydu. Beta 4 ile akıcı bir hale getirmişler onu. Sorunsuz cillop gibi kayıyor artık. 7- Ana ekranın en solunda çıkan widget ekranına blur eklemişler geri. Önce ki beta sürümlerinde blur yoktu. 8- Ayarlar uygulaması salak saçma donuyordu bazen bu sürümde sanırım düzeltmişler. İlerleyen zamanlar da anlarız artık. 9- Performans konusunda değişen bir şey yok. İndeks devam ediyor ama cihaz seri çalışıyor bir sıkıntısı yok. 10- App Store da yeni bir uygulama indirirken kilit tuşuna çift basma işlevinde bir bug vardı o hala çözülmemiş. Eğer hemen çift tıklarsanız ekranı kilitliyordu cihaz, hala da kilitlemeye devam ediyor. 11- Ana ekran da dock üzerinde bulunan bir klasörden çıkınca animasyon da ufak görsel bir bug var. Beta 3 de var mı bilmiyorum ama gözüme çarptı hemen. Evet şimdilik gözlemlerim bunlar arkadaşlar. Public Beta 2 ve Developer Beta 5 i merak edenler için söyleyelim; yüksek ihtimalle PB2 yarın veya da haftaya gelebilir. Developer Beta 5 ise 3 Ağustos civarı gelecek. 2 hafta da bir yeni Beta yayınlanıyor artık rutini biliyordur çoğu kişi ama biz yazalım yine de. |
|
iOS 27’ye geçiş yaptım ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. İlk beta sürümü olmasına rağmen oldukça başarılı görünüyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 30 Mayıs 2026; 12:51:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 30 Mayıs 2026; 11:20:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 30 Mayıs 2026; 22:32:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|