< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Bunlara ek olarak birde aşırı ölücülerdir. Misal piyasaya değeri 10.000TL olan bir ürüne 9.000TL yazarsın 7.000TL olur mu diye sorar. Ben ilan fiyatına 7.000TL yazsam bu sefer 4.000TL vereyim derler... |
|
"Mesajlarımı sürekli kontrol ediyorum. Yazdıklarım ile ilgili sorulara cevap vermiyorum. Beklemeyin" yazıyorum. telefonda sorarsa adamına göre absürt cevaplar veriyorum. mesela tek parça boya var sağ ön çamurluk boyanmış. Adam abartarak sorarsa "ooooo tek parça boya varrr. hmmmmmmm... neden boyanmış acaba?" gibi : "araç takla atıp ön çamurluk üstüne düşmüş o yüzden boyanmış gibi cevap veriyorum. Maalesef bu maksattaki adamların beynine sinyal başka türlü gitmiyor... |
|
o yüzden hep pahalı fiyat yazacaksın hocam 10bin tllik ürün 2.elde atıyorum 8bin ise 9 değil 11 yazacaksın pahalıdan. sonra ucuza aldım iyi pazarlıkcıyım dedem de kayserili diye düşünüp kendisi kazık yiyecek. |
|
Sen bir de esnaf ol dostum 30 liralık poğaçayı satana kadar lavuklar 100 liralık stres oluşturuyor
.Yok dünden mi kalma başka yerden aldım 20 liraydı.Fırın kasanın dibinde tatlılar poğaöalar siöitler fırından çıkıyor bana bunlar sıcak mı diye soruyorlar .Bu ülkede sinir stres istemiyorsanız eğitimsiz ve düşük gelirli müşterilerin olduğu işleri yapmayacaksınız .Elindeki araba yerine şöyle 3-5 milyonluk bir araç satsaydın daha düzgün insanlarla uğraşırdın .Ülkenin kaderi bu |
|
mesajı kapatarak rahat edebilirsiniz hocam. |
|
Mesajların aramaların alayı, detayların hiçbirini okumadan yapılıyor. Beni malın biri arayıp araba ne renk demişti. Görmüyor musun? Hasta mısın? Sorulabilecek soru çok. Manyak manyak mal mal sorular. Amazon'da orada burada satılan ürünlerin fotoğraflarında başka bir şeyler de görünüyorsa onları da satılık sanan bir kitle. Atıyorum 500 TL diyor, telefon kabı var, telefon görünüyor, adam yorumlarda ağlamış, telefon sandım aldım diye. Sahibinden'de de aynısı oluyor. Adam ürünün üzerinde nasıl durduğunu göstermek için fotoğraf koymuş, açıklama yapma gereği de hissetmiş, şu dahil değildir diyor. Hala adamlar mesajlar atmışlar. Efsane ya. Ülkenin durumunu sosyolojisini müthiş özetliyor. |
|
"Mesajlarımı sürekli kontrol ediyorum. Yazdıklarım ile ilgili sorulara cevap vermiyorum. Beklemeyin" yazıyorum. telefonda sorarsa adamına göre absürt cevaplar veriyorum. mesela tek parça boya var sağ ön çamurluk boyanmış. Adam abartarak sorarsa "ooooo tek parça boya varrr. hmmmmmmm... neden boyanmış acaba?" gibi : "araç takla atıp ön çamurluk üstüne düşmüş o yüzden boyanmış gibi cevap veriyorum. Maalesef bu maksattaki adamların beynine sinyal başka türlü gitmiyor... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanpo -- 10 Nisan 2026; 17:11:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunlara ek olarak birde aşırı ölücülerdir. Misal piyasaya değeri 10.000TL olan bir ürüne 9.000TL yazarsın 7.000TL olur mu diye sorar. Ben ilan fiyatına 7.000TL yazsam bu sefer 4.000TL vereyim derler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
o yüzden hep pahalı fiyat yazacaksın hocam 10bin tllik ürün 2.elde atıyorum 8bin ise 9 değil 11 yazacaksın pahalıdan. sonra ucuza aldım iyi pazarlıkcıyım dedem de kayserili diye düşünüp kendisi kazık yiyecek. |
|
|
O da bir şey mi, ben ilan vermediğim halde arayıp "takas olur mu" diye soruyorlar. Ben de "olur" diyorum. Şaka değil ha, adamlar bir telefon numarasını bile doğru arayamıyor. |
|
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz. * Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük biraz daha artar. (Emil Michel Cioran) * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. |
|
Bende pazarlık şu şekil ilerler ![]() |
|
|
|
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
Birde çoğu site bu saftirikler yüzünden görsellerdeki ürünler fiyata dahil değildir diye mecbur not düşüyor.:)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|