|
Bildirim

|
ısı pompasını opsiyonel satan firma kaybetsin bencede.
|
|
Ford yıllarca kendi bacağına sıktı bundan sonra zor toplar.
Klasikleşen modelleri daha yerlerini doldurmadan "eskisi gibi kârlı değil" deyip iptal ederken pazar payı kaybını nasıl düşünmezsin akıl alır gibi değil. Ortada araç olmadığı için satış yapamıyorsun ve müşteri bağlılığını kaybediyorsun. Geri kazanmak kolay olur sanıyorlar galiba ama piyasa kimseye acımaz. Unutulur gidersin... |
|
HENRY BUNLARI FABRİKANIN ÇAYCISI BİLE YAPMAZDI, ÖYLESİNE ZAVALLI BİR VİZYON VAR TORUNLARINDA...
|
|
Türkiyede dandik 1.5 turbosuz benzinli motoru satmaya çalışırsan Fordu Ford yapan arka Süspansiyonu yok edersen bitersin. Bak şimdi o boşluğu kim dolduruyor 1.5 TSI moturlu Octavia. Ocatvia Forcus un yanında arabamı ama seçenek kalmayınca insanlar Octavia alıyor. Ford un pazar okuması çok hatalı son 10 yıldır çok yanlış yönetiliyor firma.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ford Avrupa ve Ford Amerika farklı diye biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çare reno ise geçmiş olsun şimdiden |
|
|
Bunlar Focus'un üretimini neden bitirdi halen anlayamadım. Kimse satın almasa bile kiralık araç filolarına peynir ekmek gibi satılırdı. Bu yaz memlekete giderken son model bir focus kiralamayı düşünüyorum gayet güzel araç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Demode ve rakiplerine kıyasla donanım olarak çok boş bir aracti . İç malzeme kalitesi de düşüktü . Koltukları sert ve rahatsızdı . Rakiplerine kıyasla satması için tek bir sebep bile yoktu . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Barış medeniyetle gelir,cahillik insan olmayı öğrenmekle gider.......if we still need protection from each other of US than when will be or how could be named human or humanity hard to be named human.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 6 Nisan 2026; 17:8:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
güle güle ford. |
|