|
Volkswagen'in büyük atılım diye sunduğu motor Çin'de alay konusu oldu
1 Mobil
-
-
Daha çok medet umar. Gıdım gıdım verdikleri özellikleri Çin en boş paketinde sunuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
haberi okuyunca aklıma bahçe'de gördünde bahçıvan mı? sandın be hey sersem sözü aklıma geldi, VW bir türlü ayılamıyor bu heriflerin kafalarının çalıştığına, onca yaşanmışlık varken bunları kör kalıp enayi muamelesi çekmesine Çin'de sadece alay etmeleri bence hala daha giderlerinin olduğunu gösteriyor, alenen küfürlük bir iş yapmışlar. :))
Aracın dış tasarımı Çin esintisini veriyor, iç tasarımda kolaya kaçan çin tasarımı esintisiyle devam etmişler ama motorun durumu ortada yedirememişler.. :))
-
Bu adamların arabalarında hız sabitleyici yok. Şaka gibi. T-roc araba vardı arkadaşta. Aradım bulamadım. Sordum yokmuş. 😂😂😂 2006 Modüs de bile var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Güzel kapak yapmış Çinliler.
-
Tasarım SAIC tasarımı olsa gerek. Ayrıca vag, yaptırım yüzünden ruslar gidip audi leri porsche ları çinden alıp rusyaya geçirmeseler çin pazarında şu anki politikasıyla tutunma olasılığı olmayan bir şirket. Kendine gelmezse asya pazarında rahmet okutur çinliler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Her zaman söylerim. Avrupalılar bir teknoloji bulduklarında 5-10 yıl sonra piyasaya sürüyorlar.
Ama Çinliler sabah tanıttıkları teknolojiyi akşam ezanına kalmadan önce üretime geçiriyorlar.
Almanlar Dünyaya karşı ''Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın'' modundalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ya birakin cin mini simdi bu elektri araclari neden sacma sapan bir tasarimla yapiyorlar bir aciklamasi varmi yani nedir bu futuristik ic dis tasarim hevesi alin su elektrili motorlari koyun 2025 mode audi a4 ve a6lara ayni tasarimla
-
Almanya yasa akı diye elektrikli motor çıkardı 24 kilo ilginç bir tasarım, Çin de elektrikli motor çıkardı, Almanya ürettiği elektrik motoru iki parçanın asla şişme olmaz dediğ, iki hareketli parçanın bir atom tanesi kadar yakın, az çok tasarım konusunda bilgim var, seramik sekman, döküm piston ve karbon döküm blok uzun ömürlü motor yapımı, Mercedes ve bmv motorları Çin incelemiş yada bir alman Çin de tatil yaptı tabi olarak bilgi satılır paylaşılır, şimdi uzun menzili olan elektrikli aracı Çin üretiyor, tüm teknoloji uzmanları acaba yastığının altında mikrofonmu var, bu kadar hızlı teknoloji öğrenmek, basit şeyler içinde aynı zekaya sahip biriyim, eski model bir aracımın tasarımını değiştirdim, aracım muayeneden geçemedi, öyle bir yetkim olsa trafiğe çıktığımı hayal ediniz
Tüm öten düdüklerin sesi Çin de çıkıyor sanki teknoloji hızla gelişiyor, kim bu yarışı kazanırsa o süper devlet olacak, bir dron imal etti Çin tutabilene aşk olsun hem hızlı aşırı manevra var, artık kimse tutamaz Çini, tasarıma gelince ortopedik ve kullanım kolaylığı getiriyor, bu yarışı kim kazanacak sizce ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bürokrasiyle de ilgili ve sorunun farkındalar.
Çin de tam tersi. Kurumlar ve regülasyon daha zayıf ama bu girişimcinin bürokratik engellere takılmadan innovasyon yapmasının önünü açıyor.
Bir de Batı merkezli kapitalist dünya salt şirket merkezli ve kârlılık manyağı. Çin'de ise sistem hibrit, pazarlar karma ekonomi ve işler haliyle biraz daha farklı. Kârlılık önceliklerde geri plana düşebiliyor hatta başka kazanımlar için düşürülmesi teşvik ediliyor.
ABD, Avrupa ve Japonya öyle mi? Adamların diğer her şey pahasına "sağlıklı" ve "kârlı" finansal tabloları put diye dikip tapmadığı kaldı.
Batı hala kabul edemedi ama Çin ile yaşadıkları sorun yapısal-sistemsel bir sorun ve Çinli liderler de bunun farkında. Neoliberal popüler demokrasinin kendi handikaplarını, hatta yıkım tohumlarını taşıdığını düşünüyorlar. Marksist değilim bir çeşit pozitivistim ama Marksistler Batı'nın kapitalizminin "son sistem" olmadığı konusunda haklılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
Katılıyorum adamlar batı dünyasına göre 2x’e almış gibi ilerliyorlar.
Ne yapmak gerek bilemiyorum ve gelecekte ne olacak oda çok merak konusu ama batının 300 yıla yaklaşan üstünlüğü bitiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
bu araçla, bu motorla mı atılım yapmışlar
_____________________________ -
Çin i afyona alıştıran siyonist akıl diğer ülkeleri de banka faiz ve imf ile tanıştırdı. Önce içerdeki yahudi ve gayrimüslüm ler ile enflasyonu tetikleyen bu akıl, sermayeyi ve bayilik leri zaten bunlara verdi. Silikon vadisine milyarlarca dolar akıtan bu siyonist çetenin sonu geliyor. Bundan önce zaten bilim de tıpta eczada kimyada Asya ülkelerinde idi ve tekrar evine dönecek. İşte o gün AB çatlayıp abd yıkılacak ve doğunun intikamı sert olacak
|
Her zaman söylerim. Avrupalılar bir teknoloji bulduklarında 5-10 yıl sonra piyasaya sürüyorlar.
Ama Çinliler sabah tanıttıkları teknolojiyi akşam ezanına kalmadan önce üretime geçiriyorlar. Almanlar Dünyaya karşı ''Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın'' modundalar. |
|
Bu adamların arabalarında hız sabitleyici yok. Şaka gibi. T-roc araba vardı arkadaşta. Aradım bulamadım. Sordum yokmuş. 😂😂😂 2006 Modüs de bile var.
|
|
Daha çok medet umar. Gıdım gıdım verdikleri özellikleri Çin en boş paketinde sunuyor.
|
|
Güzel kapak yapmış Çinliler.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt