Şimdi Ara

Volkswagen'in yeni elektrikli sedanı bambaşka bir tasarımla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkswagen'in yeni elektrikli sedanı bambaşka bir tasarımla geliyor
    Otomotiv dünyasında Çin’in artık ne kadar ciddi bir role sahip olduğunu son yıllarda yapılan iş birliklerinden anlayabiliyoruz. Volkswagen’in Xpeng ile yaptığı anlaşma da bunun en güzel örneklerinden biri.

Geçtiğimiz yıl duyurulan bu ortaklık, tamamen elektrikli modellerden hibrit ve içten yanmalı araçlara kadar uzanan geniş bir yelpazeyi destekleyecek yeni nesil elektronik mimari geliştirmeye odaklanıyor. Bu ortak çabanın ilk sonuçlarından biri ise henüz adı açıklanmayan yeni bir Volkswagen elektrikli sedan olacak.

Çin yollarında kamuflajlı şekilde test edilirken görüntülenen modelin kısa süre önce tanıtılan ikinci nesil Xpeng P7 üzerine inşa edildiği düşünülüyor. Aracın tasarımında ise daha önce tanıtılan ID. Evo konseptinden yoğun izler görmek mümkün.

Dijital sanatçı Sugar Design, kamuflajlı prototipler üzerinden yaptığı çizimlerle aracın olası tasarımını gözler önüne serdi. Bu çizimlerde otomobilin, diğer pazarlarda satılan klasik Volkswagen modellerine kıyasla çok daha akıcı, sportif ve iddialı bir karaktere sahip olduğu görülüyor.

Ayrıca Bkz.Elektrikli araçlar 1 milyar TL’lik dizel ithalatını engelledi

Ön bölümde ince LED farlar, ortada aydınlatmalı küçük bir Volkswagen logosu ve geniş siyah ızgara dikkat çekiyor. Yan tarafta ise kıvrımlı tavan çizgisi ve belirgin arka çamurluklar otomobile güçlü bir duruş kazandırıyor. Arkada da ince LED stoplar ve ortasında yine aydınlatmalı Volkswagen logosu yer alıyor.

Volkswagen’in yeni sedanı teknik olarak Xpeng P7’nin altyapısını ne ölçüde paylaşacak henüz belli değil. Ancak P7, 5017 mm uzunluğunda bir araç ve iki farklı batarya seçeneğiyle sunuluyor. Arkadan itişli versiyon tek motorla 362 hp güç üretiyor. Dört tekerlekten çekişli model ise önde ek bir motorla toplam 586 hp güce ulaşıyor. Çift motorlu versiyon, 0’dan 100 km/s hıza 3,7 saniyede çıkabiliyor. Menzil, donanıma göre 702 ila 820 kilometre arasında değişiyor.

Kaynak:https://www.instagram.com/sugardesign_1/

• opel gibi olma yoluna girdi demek. hayırlı uğurlu olsun .....

• Ulan Volkswagen şu güzelim tasarımları bırakıp ya da artık tasarımcılarımı başka firmalara gitti bilmiyorum ama VAG Keskin hatlı köşeli led toplarla farlarla çok güzel bir kombinasyon şeklinde birbirini tamamlayan şu tasarımdan nerelere geldi hele o ID serisi tam bir rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güzel bir tarfle nokta atışı tasarım yapıyor.

Artık bu konseptler beni heyecanlandırmıyor açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steel0 S kullanıcısına yanıt

Passat beğenmeyen bi tek ben mi varım acaba...

Ama habere sevindim, çok şükür diyorum şu aptal suv gudubetlerinden hariç kasa ürettikleri için. Adam düz b heçbeki 2cm yükseltiyor, hop oldu sana suv. Ya bırakın şu işleri. Bir de suv ile piyasa yapanlar var, kırk taklada tırnağı kalmayacak makas derdinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçek araç ortaya çıktığında büyük ihtimalle bundan kötü bir tasarım olacak bence. Bunu çizen adam güzel çizmiş düzenlemiş. Helal olsun adama.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

Aracın modeli anlaşılmıyor, düzelttim buyrun:

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.