|
F-16 boyutunda süpersonik İHA: ABD'li Hermeus, yeni prototipini başarıyla test etti
1 Mobil
-
-
Ortalık bir anda süpersonic heiaberleriyle dolmaya başladı.
Ülke olarak bu konuda geride kalmamız üzüntü verici. Necmettin Erbakan beyin vaktinde söylediği sözler bugün çıkmaya devam ediyor. O adamın vizyonunu hala görememiş olanlar var.
-
Dünya adaletin değil güçlünün hüküm sürdüğü onun dediğinin olduğu bir haneye dönüşmüş, ya güçlünün yancısı olacan, yada karşısında düşman.. Bugün islamı anlatmak için bile Abd teknolojisi kullanıyoruz.. İnternet, Sosyal Medya, işletim sistemleri, işlemciler, anlıycanız göbekten bağlıyız adamlara..
-
Teknoloji ABD ya da başkasının değil. Önce onu anlamak ve yaşantısını buna göre düzenlemek gerekir. Kim olduğumuzu ve batı denen maluma hizmetkar olan bu ortaçağ zihniyetinin (o günden bugüne değişien birşey yok) bize nasıl baktığını anlamak ve medeniyet.diye peşinden koşulan karanlığın ne olduğunu bugün hala görememek işte asıl sorun bu ve inancımızı kültürümüzü arkaya atıp aptalca ideolojiler peşinde koşarsak sonuç hiçte iyi olmayacak. Ve bu bir siyaset değil devamlılık var olmak meselesidir. Bunu komplo sananlara soruyorum bu yaşananları anlamak savaşları binlerce insanı katledem İsrail ve ABD nin onlara her türlü desteği veren malumların dünyanın geleceğine ne katkısı olmakta ve siz T.C. olarak 25 sene önceki yapıda olsaydınız bugün ne olurdu. Anlayan için zor bir cevap değil. 2 x 2 meselesi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ osmanlı -
gene kimlere satılacak, kimleri bombalayacak acaba
_____________________________ -
E bizim damad 10 yıl önce yapmıştı bunu!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişken geometrili hava alıkları ta 50'lerin sonlarında ortaya çıktı. İlk kullanan uçak İngilizlerin efsane Electric Lightning uçağıydı. Daha sonra ABD'de F-14 Tomcat ve SSCB Mig-23 avcı uçaklarında da kullanıldı. Yeni bir teknoloji değildir, çok eskidir. Bu uçakta bir yenilik olarak sunuluyorsa propaganda amaçlı yanlış bilgidir.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
Bu arada uçak fazlasıyla Soğuk Savaş dizayn hatlarına sahip. Eğer ne olduğunu bilmeden yakından yerde görseydim ve ne olduğu sorulsaydı erken Soğuk Savaş'tan kalma bir prototipe benziyor derdim.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Evet, 50'li yılların ABD ve özellikle Sovyet uçaklarına çok benziyor. Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. F-86 Sabre ile Mig-21 esintileri taşıyor sanki.
F-86 Sabre:

F-100 Super Sabre:

Mig-21

_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.
-
Biliyormusun, hala Azeri petrolü bizim üzerimizden İsraile akmaya devam ediyor!! Katlima sessiz kaldığımız yetmiyor ( Kınamak Dışında) birde petrol gönderilmesine aracıyız!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt