Şimdi Ara

Huawei FreeBuds Pro 5 Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei FreeBuds Pro 5 Türkiye fiyatı açıklandı
    Huawei, geçtiğimiz kasım ayında tanıttığı FreeBuds Pro 5 modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. Modelin ön satışı ise halihazırda başlamış durumda ve 9 Mart 2026 tarihine kadar devam edecek.

Şirketin web sitesine göre Huawei FreeBuds Pro 5 Türkiye fiyatı 9.999 TL olarak belirlendi. Ön satışa özel olarak ayrıca 1.499 TL değerinde indirim, 399 TL değerinde 1 yıllık kayıp kulaklık desteği gibi fırsatlar da sunuluyor. FreeBuds Pro 5, mavi, gri, beyaz ve kum beji renk seçenekleriyle satışta olacak.

Neler sunuyor?

Huawei FreeBuds Pro 5 Türkiye fiyatı açıklandı
    FreeBuds Pro 5, dünyada çift ünite - çift kanal aktif gürültü engelleme (ANC) sistemine sahip ilk kulaklık olarak öne çıkıyor. Bas tarafında 10 Hz’e kadar inebilen ultra-lineer çift manyetik devreli yapı, tizlerde ise 48 kHz’e kadar çıkabilen ince mikro-planar sürücüler kullanılıyor.

Ayrıca Bkz.Huawei FreeBuds Pro 5 tanıtıldı: NearLink teknolojisiyle rakipsiz ses kalitesi

Kulaklıkta yer alan NearLink Audio desteği, kısa mesafe kablosuz ses aktarımı sağlayarak 16 Mbps’ye kadar iletim hızı sunuyor ve 2.5 GHz – 5.8 GHz çift bant iletişim ile metro, tren veya havaalanı gibi yoğun sinyal ortamlarında bile bağlantı kararlılığını koruyor.

FreeBuds Pro 5, L2HC5.0 codec’i sayesinde 96 kHz/24-bit seviyesinde 4.6 Mbps kayıpsız ses aktarımı sunuyor. Tek şarjla ANC açıkken 6 saat, kapalıyken 9 saat kullanım sağlanabiliyor; kutu ile birlikte süre 33 saate kadar çıkıyor. Kulaklık ayrıca IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor.

Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/headphones/freebuds-pro-5/buy/

• Samsung 4 pro da bu fiyatlara inmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 27 Şubat 2026; 23:57:52 >
  • Arkadaşım 8500'e aldı gece, umarım mikrofonları airpodstan iyidir kalabalıkta sinir ediyor çünkü beni ne dediği anlaşılmıyor.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Üst düzey bir cihaz. Fiyatı çok normal.

Ben gene de iş kulaklığa geldiğinde F/P bakmalı diyorum.

Hatta faturası belli ikinci el cihazlar bile iş görüyor. Benim kulaklıklarım ikinci el, çok uyguna almıştım. Bir sorun yaşamadım.

• BEN DE airpods vardı şarjı dayanmıyordu şimdi huwaiye geçtim şarj günlerce bitmiyor.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri.
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freebuds pro 4 var cok iyi zaten buna gecmek isterim eskisi ver yenisi al gibi bir şey yapsalar keske ama cok degcek bir geliştirme yok gibi eger gürültü engelleme artıysa anca

• hellar kullanıcısına yanıt
    Bence en önemli ve pratik özelliği yazmayı unutmuşlar. Sony kulaklılarda da olan özellik: konuştuğunuzda müziği durdurup "farkındalık modu""nu aktif ediyor otomatik olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.