Şimdi Ara

Bilgisayarım oyunlardan atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar ya ben bişey soracağım ben şimdi yaklaşık takribi bir sene önce falan bi sistem toplamıştım daha sıfır gibi hala sifirdan farksız sistemimde ekran kartı olarak ilk ekran kartım rx470 idi sonra o karttan yükseltip rog strix 1070 ti ye geçtim 8 gblik olana o ekran kartında fs25 oynarken durdukyere hiç bir sorun yokken ekran kartının vrami arızalandı sonradan ekran kartını aldığım adama götürdüm ordaki adamın test bilgisayarında hiç bir sorun yoktu daha sonradan gittim adamın elinde rx580 asus dual arez vardı 8gb onu da denedim takas amaçlı kartları değiştirdik ondan sonra o kartında wattman sorunu vardı ne yapıp ettiysem o kartıda bir türlü çözemedim ondan sonra gittim o kartıda verdim aynı adamdan bana yine bi kart daha verdi bu seferde ben o adamdan idarelik olarak gidip asus mini profile 1050ti aldım 4gb şu anda bu kart güzel ama şöyle bir sorun var gta5e giriyorum oyunun ayarları grafikleri en düşükte olmasına rağmen oyunda takılıyor ve ondan sonra oyundan atıyor Allah rızası için artık yardımcı olun nedir bu sorun anlayan bilen varsa lütfen yardımcı olun

Sistem özellikleri

Anakart:Biostar A520mt

İşlemci:Amd Ryzen5 5500

Ram: Gskill Ripjaws 8×8 16Gb 3200 mhz

Ekran Kartı: Asus Mini Profile Gtx1050ti 4Gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rx580 altına düşmesen iyiydi 1050ti bakımsızsa ısınıp oyundan atıyordur bence gpuyu değiş iyi bi altyapısı var gpu fiyatları uygun sıfır 9060xt 16gb ikinci el ise tamamen sana bağlı ama minimum 3060tan fln başla ikinci el satanlar gerçekten kafayı yemiş durumda ama sabırlı olursan doğru ilanı buluraun rx6600 rx6500 fln bak en azından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Knka benim aldığım 1050ti çok güzel sapasağlam bi kart hiç ısınma sorunu yok valla yani en ağır teste soktum yani 65°cnin üzerine çıkmıyor bile ama bilemiyorum acaba benim anakartımda falan mı sorun var diye tereddüt ediyorum rx580 veyahut rx'nin eski serilerine girmemeyi düşünüyorum amd kart alırsam yenilerinden alıcam zaten yeni serilerden

Isı ise gpu ısınmasa bile gpu bellekleri ısınıyordur yük altında sorun çıkarıyordur gpu bellek ısılarını da kontrol edin...

Amd 6xxx serileri İntel B580 sıfır kart gibi seçenekler daha makul olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 11 Şubat 2026; 14:46:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chat gpt'den yardım istedim dx10u dx11 yaptım komple advanced graphics'i kapattım bütün grafikleri normale aldım şuan da kart oyunu çok rahat bi 120 140 fps'de oynatıyor Allah'a şükür oyundan atma sorunu da düzeldi biraz daha oyunda ilerleyeyim fivem'ede başlıyıcam inşallah

• Şey yapmıştım grafikleri düşürdüm kartı sadece gta5 için yüksek performans modunda çalıştır dedim nvidia denetim masasından öyle ayarlarını yapınca halloldu sonradan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.