|
Beyler merhabalar ya ben bişey soracağım ben şimdi yaklaşık takribi bir sene önce falan bi sistem toplamıştım daha sıfır gibi hala sifirdan farksız sistemimde ekran kartı olarak ilk ekran kartım rx470 idi sonra o karttan yükseltip rog strix 1070 ti ye geçtim 8 gblik olana o ekran kartında fs25 oynarken durdukyere hiç bir sorun yokken ekran kartının vrami arızalandı sonradan ekran kartını aldığım adama götürdüm ordaki adamın test bilgisayarında hiç bir sorun yoktu daha sonradan gittim adamın elinde rx580 asus dual arez vardı 8gb onu da denedim takas amaçlı kartları değiştirdik ondan sonra o kartında wattman sorunu vardı ne yapıp ettiysem o kartıda bir türlü çözemedim ondan sonra gittim o kartıda verdim aynı adamdan bana yine bi kart daha verdi bu seferde ben o adamdan idarelik olarak gidip asus mini profile 1050ti aldım 4gb şu anda bu kart güzel ama şöyle bir sorun var gta5e giriyorum oyunun ayarları grafikleri en düşükte olmasına rağmen oyunda takılıyor ve ondan sonra oyundan atıyor Allah rızası için artık yardımcı olun nedir bu sorun anlayan bilen varsa lütfen yardımcı olun Sistem özellikleri Anakart:Biostar A520mt İşlemci:Amd Ryzen5 5500 Ram: Gskill Ripjaws 8×8 16Gb 3200 mhz Ekran Kartı: Asus Mini Profile Gtx1050ti 4Gb < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt